Du bad om bud på dagcreme. Her er 4

 

LYT til dagens tekst her:

 

Hvad er dit bud på den bedste dagcreme, lyder det dagligt i min indbakke. Spørgsmålet, der ikke er noget entydigt svar på. For du skal gøre et lille stykke researcharbejde selv:

 • Hvor fed eller ikke-fed skal din creme være? Det er altid nemt at tilsætte en oliedråbe, men sværere den anden vej.
 • Skal din dagcreme indeholde solfaktor, eller smører du det på bagefter?
 • Parfumeret eller ej, øko-, danskproduceret, på budget eller?

Jeg ved, at mange herinde gerne vil tilføje SPF særskilt og derfor går efter en dagcreme uden, så her kommer fire hudkærlige bud. I forhold til aktive ingredienser, så kan det være en idé at prioritere dem i et underliggende serum og lad dagcremens primære opgave være at fugtmætte, fugtforsegle og beskytte. Here we go: 

 1. No fuzz letvægteren, og så alligevel

Lightweight Moisturizer fra Pestle & Mortar, 30 ml, 225 kr.

En letvægtscreme (så ikke for dig med meget tør hud) med både fugtmætning (glycerin) og forsegling (jojobaolie) tilsat god antioxidantbeskyttelse fra grøn te og derudover – og en virkelig bonus: masser af forskellige peptider. Indeholder citron og lavendel, så ikke duftfri.

 1. CBD & andet barriestyrkende kræs

The Chill Cream fra Mantle, 50 ml, 485 kr.

Igen en letvægtscreme med en ekstraordinær holdsammensætning: barrierestyrkende lecithin, fugtmættende hyaluron, beroligende og beskyttende niacinamid – alle 3 helt højt på indholdslisten. Derudover dulmende CBD, smidiggørende E-vitamin og fugtforseglende squalane. Jeg har armene oppe – men, for sådan et er der, cremen kommer i en krukke, så hvis du kun er til tuber …

 1. Budgetcremen, der mener det

Nourishing Day Cream fra Urtekram, 50 ml., 70 kr.

Cremen er god for dig med tør hud, og der er value for money med et virkelig fint miks af fugt og fedt: sheasmør, kokosolie, squalane, hyaluronsyre og glycerin tilsat beskyttende antioxidanter – et pragteksemplar på, at ingen behøver at rippe bankkontoen for at tage sig godt af sin hud. Men den er ikke for dig, der vil undgå parfume.

 1. Sublimt initiativ med farve, glød og SPF

Tinted Sunscreen SPF 30 fra Rebiome, 50 ml, 369 kr.

Og så en enkelt undtagelse i forhold til dagcreme uden SPF, for den her skal med. Du skal vide, at Rebiome findes – et relativt nyt sejt dansk initiativ på probiotikafronten. Her som farvet dagcreme, der kaster glød af sig – med god fugtmætning (glycerin og hyaluron), forseglende olivenolie, udglattende peptider (små proteindele), beskyttende antioxidanter og solfaktor 30. Den dufter ikke af noget, men du vil se, at der står parfume nederst på indholdslisten.

KONSISTENS betyder ofte mere, end vi får talt om. For det er så individuelt, hvad der føles rart mod ens hud. Hvis jeg fejlagtigt får købt noget, der konsistensmæssigt ikke fungerer i ansigtet, så er det godt at vide, at hals, bryst og hænder som regel står klar til at tage imod.

DIT ERFARINGSGODE BUD på dagcreme vil være mægtigt at få i kommentarfeltet. Hvis du deler det, så nævn ultrakort, hvilken hud du har.

@beautyspace på INSTAGRAM

SERIØST BEDRE HUD i ord og på tube.

06/04/2022
Det kræver få personer at ødelægge stemning og serviceniveau
Når dem, der skal have dine penge, er sure
10/04/2022
Skønhedsredaktøren vil elske at hade den her
Men det gør hun ikke

Kommentarer

 • Cathrine

  Hej Anette,
  Kan du anbefale en dagscreme uden SPF og parfume til tø hud? Dbh Cathrine

  19/04/2022
 • Ditte H

  Min hud er mega tør – og snart 47 år gammel. Jeg er stor fan af K-Beauty! I øjeblikket bruger jeg som dagcreme Nutrition cream fra Pyunkang Yul (føles som lækker smør på min hud) eller en kobber-peptid creme fra Mizon. Jeg putter stadig et par dråber ansigtsolie i min dagcreme. Lige nu bruger jeg ansigtsolie fra HaruHaru Wonder. Solcreme spf 50 fra Heimish der giver et flot glow.
  Og så før dagcreme er der jo både toner, essence og diverse sera 🙂

  14/04/2022
 • Maja D

  Jeg elsker deCURE’s N° Day1 Lightweight Day Cream, som jeg lærte at kende gennem én af dine bokse, Anette. Praise the lord!
  Perfect til min kombinerede og let sensitive hud. Let, men stadig nærende. Varierer ‘undertrøjen’ inden under hvad angår hvor meget fedt, man har brug for. 🙂

  Der er ikke SPF i og det ærgrer mig, da jeg ikke orker et ekstra lag ovenpå, da det bliver for tungt til mig og min hud.
  Her må jeg så enten klare mig med det, der er i enten min CC-cream (Shiseido SS Self Refreshing Tint) eller min Jane Iredale-mineralpudder.
  Og når jeg så får dårlig samvittighed, fordi jeg godt ved, at det ikke er nok SPF, så tyr jeg til min Paula’s Choice
  Calm Mineral Moisturizer SPF 30.

  … men jeg ville ønske, at jeg havde en let og nærende dagcreme til kombineret og sensitiv hud med SPF. Altså hele pakken i ét. 🙂

  12/04/2022
  • Maja D

   Det er selvfølgelig mængden af fugt – og ikke fedt – nedenunder, der varieres.
   Enhver ved jo, at fedt er ‘på toppen’.

   12/04/2022
   • Mille

    Må jeg anbefale dig Rudolph Cares solcreme? Den er simpelthen så god og fungerer også som dagcreme, så der er to step i et – man skal bare sørge for en mandelstor portion. Det kan lyde af meget, men jeg er aldrig fedtet eller døjer på nogen måde med at optage det. Og det er den eneste SPF jeg har prøvet, som aldrig tilstopper mine porer.

    15/04/2022
    • Maja D

     Tusind tak for anbefaling, Mille! Det er altid velkomment. 🙂

     21/04/2022
 • Malene Lærke Thorsen

  Jeg har lige fundet EMBRYOLISSE Embryoderme Emulsion Creme. Min hud elsker den. Jeg bruger den med forskellige sera – alt efter hudens tilstand den pågældende dag – fra the Ordinary. Cremen er faktisk så god, at jeg ahr dage hvor jeg ikke behøver foundation fordi den passer så godt til min hud. Fantastisk. Mangler dog noget godt SPF her til sommer at komme oven på. Her vil jeg gerne have et bud.

  12/04/2022
 • Maria L

  Jeg bruger Evolve Hylauronic serum (+nogle gange en c-vitamin serum) og Tina Lykkegaards ansigtsolie. Lige nu har jeg en periode hvor min hud slår lidt ud i tindingerne, men ellers synes jeg min hud er blevet langt pænere efter brug af olien.

  Jeg tilføjer solcreme efterfølgende. Enten Rudolph Care kids eller Karmameju BB Cream.

  Om aftenen bruger jeg evolve hylauronic serum, derefter (nogle dage) The organic Pharmacy retinol serum og slutter af med Rønsbøl Repair Cream

  10/04/2022
 • Mette

  Elsker Idun Mineral Rich Day Creme til min tørre, sarte, atopiske hud. Og så er den handy. Bruger Idun serum el Dermalogica Biolumin gel under. Så er min hud mættet dagen ud.

  09/04/2022
 • Anette Kristine Poulsen

  Det er fest at læse jeres mange indspark. Jeg vender tilbage med repons på spørgsmål. KH Anette

  09/04/2022
 • Kirsten Schmidt

  Jeg leder stadig efter jeg er blevet ældre(63)og min hud har ændret sig, efter en dagcreme. Pt prøver jer aiia og det er umiddelbart et godt bekendtskab. Ovenpå kommer Muti anti-age face spf 30. Det er en genganger, bruger versionen spf 50 i sommerperioden. Kan anbefales til normal til tør hud.

  09/04/2022
 • Pernille S

  Nilens Jord faktor 30 på soldage med et drys farvet mineralpudder fra Tromborg alternerende med Vita Zing faktor 15 på skyede dage. Og vigtigt – for mig – læbebeskyttelse fra Rudolph Care faktor 50. Også god til “punkt-beskyttelse” ☺️

  08/04/2022
 • Anja Svendsen

  Jeg er blevet meget glad for BEAUTÉ PACIFIQUE Symphonique Day Time 50 ml, til arbejdsdage, den holder min normalt/tørre hud godt fugtet i aircondition tørre indeklima. I vinters brugte jeg den også på fridage. Til sommer går jeg nok tilbage til Rudolph Cares ansigts solcreme, den plejer at være super til min hud om sommeren.

  08/04/2022
 • ulla-mai

  Absolut favorit er Beaute Pacifique Creme paradoxe om vinteren. Bruger IS clinical SPF 50 ovenpå

  Om sommeren køre jeg kun SPF 50 fra IZANEL

  08/04/2022
 • Charlotte Thomsen

  Jeg har tør hud med lidt rosacea. Du havde på et tidspunkt i en månedens box Lings Dual moisture Emulsion og den var fantastisk til min hud. Jeg har fornyelig købt flere af Lings produkter og min hud har forbedret sig. Dag- og natcremen hedder DNA Do Not Age. Endelig har jeg fundet noget, der du’r for mig og min hud.

  08/04/2022
 • Inge J

  Hej
  Har igennem ca 1/2 år brugt Hemphilia økologisk anti-age ansigtscreme
  Har kombineret/ sensitiv hud

  08/04/2022
 • Ulrika Landstrøm

  Jeg er 45, og har normal hud (takket være Nivea Q10 natcreme- hallelujah!), og som regel bruger jeg bare IT cosmetics cc+ spf 50 efter serum. Om vinteren får huden lidt ekstra olie, fx fra Pudderdåserne.

  08/04/2022
 • Eva

  Embryolisse lait creme concentre til sommer (har lidt tør/kombineret hud men fungerer fint til sommer med serum under). Har pt estee lauder daywear med spf 15 da jeg vil gerne have dagcreme med solfaktor i de måneder jeg ikke bruger solfaktor separat og er ganske tilfreds.
  Men- nu skal jeg købe en solcreme til at smøre over … hvad vil du anbefale? Den skal helst være meget let / ikke fedtet.
  Parfume er ikke en issue

  08/04/2022
 • Trine

  Bruger Murad-Oil-and-Pore-Control-Mattifier-Broad-Spectrum-SPF45. Har kombineret hud med meget fedtet T-zone og denne creme gør virkelig jobbet. Og elsker at der er høj solfaktor i.

  08/04/2022
 • TINE OLSEN

  Min hud er kombineret/sensitiv med tendens til dehydrering. Her har Oskias RENAISSANCE 360 Cream virkelig gjort en wauw-forskel, så min hud nu er lækker blød og hydreret. Ja, vel nærmest plump. Er genkøbt flere gange.
  PS! Kunne dog godt tænke mig at prøve BioEffekts cremer, da deres essense og serum er fantastiske … men det undrer det mig, at begge cremer er i krukke og ikke i forsejlet indpakning med pumpe)!!??

  08/04/2022
 • Ea

  Om vinteren bruger jeg oftest Skin food fra Weleda, og når solen begynder at komme frem, bruger jeg ansigtssolcreme med faktor 50 fra Rudolph Care som dagcreme. Jeg har tør hud

  08/04/2022
 • Camilla A.

  Jeg har kombineret hud, og tendens til at skinne meget i løbet af dagen, så jeg følger med i, om nogen har gode bud på en matterende creme uden silikoner. Jeg har brugt Filorgas NCEF-Reverse, som var med i oktober måneds beautyboks, men jeg er ikke så glad for duften. Min historik er at købe for mange produkter, som ryger videre til min overbærende kæreste, når jeg ikke synes de funker for mig. Seneste køb er Embryolisse Sensitive, men den skinner jeg også igennem i løbet af dagen.

  08/04/2022
 • Berit

  Doctor Babor Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cream Rich
  Er den bedste dagcreme jeg har haft og især mit ofte blussende ansigt 🙂

  08/04/2022
 • Korna Larsen

  Jeg bruger Matas firming dagcreme med solfaktor 15, god basis creme, til min tørre hud, skal jeg gøre lidt,ekstra ud,af det, når jeg skal ud, supplerer jeg med Ph. formula cc creme, med solfaktor 30 som lige giver en flot glød

  08/04/2022
 • Ann+Færch+Jeppesen

  Hej Anette
  Har du nogen erfarring med produkterne fra Skinbetter Science?

  08/04/2022
 • Louise H

  Bruger primært Beauté Pacifique’s Enriched Moisturizing daycreme til tør hud, gerne med et par dråber hybenkerneolie i fra the Ordinary – kan ikke rigtig finde Trilogys hybenkerneolie mere, den var jeg eller kæmpe fan af.
  Når budgettet tillader det, så er jeg kæmpe fan af Plantscription fra Origins.
  Har super tør hud, så er mest til fede konsistenser, og gerne noget olie.

  08/04/2022
 • Pernille

  Jeg elsker dagcremerne fra Origins til min +50 hud. De er lette at smøre ud og der kan sagtens tilføjes solfaktor efterfølgende – uden at det hele sejler rundt. Min hud er stadig fedtet i t-zonen.

  08/04/2022
 • Anette W

  Jeg bruger Acai Anti-Stress Facial Creme fra Rudolph Care og supplerer som regel med Clinique’s Moisture Surge Intense i løbet af dagen

  08/04/2022
 • Susanne D

  Er så glad for dynamic skin recovery, spf 50, fra Dermalogica og så elsker jeg at blande en dråbe eller to e-vitamin i . Jeg er 51 år og normal til tør hud. Den fungere så perfekt før makeup og så er det skønt at der allerede er spf i.

  08/04/2022
  • Tina kamp jensen

   Jeg har brugt vitacreme B12 (Serum og øjencreme + dagvremen) med god effekt, men jeg synes nu at min hud igen begynder at hæve op omkring øjnene. Hudlægen sagde det er grundet manglende fugt at min hud reagerer sådan….den kunne også have reageret med eksem. Jeg oplever at min hud virker både dehydreret og udtørret hud. Har du en eller to produkter du vil anbefale?

   09/04/2022
 • Helene

  Purely Professional Day Cream er min favorit. Den er virkelig god, uden parfume og med SPF.

  08/04/2022
 • Mette

  Eucerin Hyaluron Filler Dagcreme SPF 50.

  Jeg er i midt 30’erne og har ret lys hud -heldigvis, uden de store problematikker.

  08/04/2022
  • Anette

   Hvad mener du om produkter fra Kiehl’s ?❤️

   08/04/2022
 • Trine

  Esse laver de skønneste probiotiske dagcreme. Og så tyr jeg altså nogen gange til noget så BASIC men fantastisk til den tørre hud – weledas Skin Food❤️

  08/04/2022
 • Maria Bjerge

  Tak for godt indlæg. Kan man ikke komme til, at smide for meget creme (så huden har for meget at sku ‘suge ind’ og derved bliver det blot liggende ovenpå?) hvis man først kommer dagcreme og efterfølgende solcreme? Jf. jeg så din Historie hvor du delte hudlæge der blandt andet sagde han ikke brugte dagcreme om sommeren☺️ Pga han så fik bumser. På forhånd tak, (er sikker på du har skrevet om det et sted i forvejen – men kan ikke hitte helt ud af det alligevel ) min hud er tør/dehydreret.
  Kh Maria

  08/04/2022
 • Karen Sejr

  Jurlique Moisture Replenishing Day Cream – fed, lidt dyr men drøj. Passer helt perfekt til min 53-årige lidt tørre hud. Har brugt den on and off de sidste 10-15 år. Mest “on”. Prøver af og til en ny men vender altid tilbage til Jurlique.

  08/04/2022
 • Mette

  Hejsa, tidligere nævnte du BPs mist. Vil anbefale den fremfor Bio effects essence – eller kan de ikke sammenlignes? Hvis ikke, hvordan bruger man dem så sammen? Stor tak

  07/04/2022
 • Sarah

  cerave pm facial moisturizing lotion – 110 kr for 50 ml.
  Godt nok en natcreme men man kan jo bruge det når sol helst.

  Min hud er normal tør , bliver let dehydreret.
  Den eneste fugtighedscreme jeg kan have på under solcreme uden at det hele sejler og skinner.

  07/04/2022

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.