Skønhedsredaktøren vil elske at hade den her

Muligvis kender du min holdning og anbefaling, når det gælder produkter til huden omkring øjnene – og ellers finder du uddybning her, her og her.

I den sammenhæng er der et produkt, som ikke burde sige mig noget (du ser det som det mindste på billedet).  Et jeg egentlig bare burde kunne vinke ind under de fornuftige argumenter og den absolut manglende videnskabelige opbakning på, at deciderede øjencremer/sera har nogen berettigelse. Fordi der groft sagt ikke findes ingredienser, hvor det giver mening at købe dem i mini-mini størrelser.

Men et er nødvendighedsprincipperne. Noget andet er det behagelige, og på den konto er der to ting, som omkring øjnene føles virkelig rart. Der er eyepatches, hvis lejligheden er særlig (de er ærligt talt ikke bæredygtige som hverdagsfornøjelse), og der er noget med kølige fugtmættende ruller, som jeg muligvis er en smule besat af.

Der er nemlig en omgående effekt på hævelser, bare ikke vilde hævelser og jo kun midlertidigt. Hævelser har det i øvrigt med (af sig selv) at fortage sig op af dagen med mindre, der er tale om eksempelvis allergi. Den lille rulle, du ser på mit badeværelse herover er fra Evolve. For 169 kr. får du to kilder til fugtmætning (hyaluron og glycerin), derudover blødgørende aloe og beskyttende antioxidantvirkning fra bl.a. agurk.

I producentens tekst indgår ord som opstramning og hjælp til at mindske slap hud omkring øjnene, og det er selvfølgelig en tilsnigelse og helt unødvendigt, fordi den kølende fugtmætning så rigeligt rækker. Og så må jeg jo indrømme, at øjenplejeprodukter med kølende ruller jo er den størrelsesorden, de nu engang er – andet går jo ikke.

Andre gode ruller tæller Juhldal EyeRoller og Clinique All About Eyes.

DER ER OGSÅ NOGET ANDET, DER DRAGER. Nemlig noget af det pandemien lærte os: at vaske, vaske og vaske hænder. Jeg fik for nylig øje på håndplejesættet fra Kristina Dam Studio, som er rart på spamåden. Det er den flydende sæbe med bittesmå skrubbekorn, jeg er  begejstret for, for selvom den er Aesop-dyr, så er den også  Aesop- stor, ligesom de (måske upraktiske) glasflakoner er pæne at se på. Og duften af citrontræ umulig at blive træt af.

HVAD ER DET, A-VITAMIN GØR FOR HUDEN? Det fortæller hudlæge og professor Peter Bjerring om lige nu på Instagram under @beautyspace.

Varedeklaration: Håndplejesættet fra Kristina Dam er et presseeksemplar sendt til Børsen/Beautyspace. Evolve rullen er et genkøb for 2. gang.

FOTO JENS PETER ENGEDAL 

07/04/2022
Du bad om bud på dagcreme. Her er 4
Også på budget
18/04/2022
Opstramning anyone?
6 metoder, der tilsammen batter

Kommentarer

 • Pernille S

  Når øjnene løber i vand pga allergi, føles det rart at duppe øjenomgivelserne med en øjencreme som intet fylder i tasken. God påske!

  13/04/2022
 • Laila Andersen

  Jeg elsker også Evolve-rullen ❤️

  12/04/2022
 • Mette Sloth Eriksen

  De kan altså virkelig noget Evolve, jeg er meget begejstret for deres naturlige produkter. Hep-hep til dem God påske

  11/04/2022
 • Ditte H

  Jeg har modtaget øjencremer i mit Beautybox-abonnement, og når jeg husker at bruge dem, så tænker jeg tit på dig og din holdning til øjencremer 😀 Du har opdraget mig godt 😉 Og så må jeg alligevel indrømme, at det føles rart at have ekstra fokus på huden omkring øjnene. Men det er jo bare en følelse og ikke videnskabeligt bevist, at øjencremer hjælper, vel ….

  Og noget helt andet, kommer det igen det, hvor vi kommer ind og kigger, hvad andre har stående i deres beautyskuffer og skabe? Hvilke hudplejerutiner andre har? 🙂
  Rigtig god dag!

  11/04/2022

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.