fbpx

Bliv nu ikke overrasket

MacFeb17a

HyperFocal: 0

MacFeb17cMacFeb17bMacFeb17e

Jeg har altid holdt mig tilbage med orange, og det er klart en fejl. For det er en lystig farve, og det fine er, at den er nem at skrue op eller ned for alt efter mod og behov. Bare se MACs næsten nude orange. Samtidig siger alle farvekloge, at netop orange er mere klædeligt, end de fleste tror. Her får du makeupartist Sine Ginsborgs ord om orange (fra Børsen):

 • Orange er forfriskende til nordisk, bleg hud.
 • Hvis du er nervøs for, at orange læbestift fremkalder synet af gule tænder, så afsæt tid til at prøve flere forskellige, da undertonerne varierer (eller få en tandblegning).
 • Orange passer godt sammen med de farver, den er i familie med – som rød og pink. Der er noget både girly og moderne over at blande orange, rød og pink, fordi det plejede at være forbudt.

BOOK’N BEAUTYBOXEN….1000 tak for de mange mails, men den går først ud på tirsdag den 7. marts kl. 8.00. Og er du i tvivl, om du er på listen, så sker det her.

01/03/2017
Forårets vigtigste farve-match
Gæt den store forårsfarve, som passer perfekt til rød.
03/03/2017
Undgå den typiske brøler med A-vitamin
Begå ikke de fire typiske A-vitamin-brølere

Kommentarer

 • UNDSKYLD sent svar – 1000 tak for alle skønne og dejlige kommentarer. Konkrete svar på spm. er:

  @ Line V – Tak for dine søde ord. Jeg synes, det virker som om du gør utrolig meget godt. Lyt endelig også til hvad de anbefaler i forbindelse med det forløb du skal igennem. Bruger du fugtsprayen i løbet af dagen også ??

  @ Dorthe C – Daniela Fraser hos Complete-Me, hvis hun kan bookes til en konsultation.

  @ Daniela F – Jaaaahhh.

  @ Julie S – Den hedder Læbestift i farven ’Nifty Neon’ fra MAC, 165 kr

  @ Anja – Lige nu er den på disk.

  Stor hilsen Anette

  13/03/2017
 • Maj

  Bliver nødt til at knytte en kommentar til tekstens “eller få en tandblegning” som jeg synes er lidt useriøst på en ellers meget saglig blog.
  Man kan være født med gule eller gullige tænder. Og med alderen bliver tanden også mere gul pga dentin opbygning inde i tanden. En tandblegning vil ikke gøre en forskel på nogen af ovenstående. Kun hvis du ved at dine tænder er misfarvede af kaffe, the, røg, gulerødder etc i tandens overflade er der hjælp at hente. Så det er ofte både dyrt og virkningsløst at blege tænder, hvis man fra naturens hånd har gullige bisser.

  04/03/2017
 • Anja

  Hvornår lanceres Lancômes matte juicy shakers?

  03/03/2017
 • Marie Rasmussen

  Må vi ikke få et billede af dig A med orange trutmund????

  02/03/2017
 • Julie Sophie

  Hvad hedder den fine Mac læbestift på billedet?

  02/03/2017
 • Maja S

  Tak for et godt foredrag igår, ‘endnu-smukkere-Anette-live’. Det var fantastisk at se, høre og møde dig i virkeligheden ❤.

  02/03/2017
 • Jeg har aldrig været fan a orange, men har faktisk fået øjnene op for den indenfor det sidste års tid. Dvs. et par sko og lidt andre accessories, det bli’r ikke til læbestift for mit vedkommende, men har et par skønne orange neglelakker, som jeg faktisk tit blander med pink i min neglekunst. Orange er en glad farve. 🙂

  02/03/2017
 • Fru Striib

  Orange og koral er så smukt – også på negle og især som en del af øjenskyggepaletten til dem af os med blå øjne. Fremhæver de blå øjne FOR VILDT.

  02/03/2017
 • Kære Anette, er det en RMS Lip2Cheek Curious der er i den sandblæste krukke?

  02/03/2017
 • Pernille Sparsø

  Hvor er du skarp, Karoline L og tak! Har faktisk også læst det på et tidspunkt, men svedt det ud 🙂 Kh Pernille

  02/03/2017
 • CharlotteK

  Orange er da cool!

  02/03/2017
 • @Pernille Sparsø jeg ventede også i spænding på Beautybox-mailen. Men så læste jeg efter, og den kommer den første tirsdag i måneden. #5dageendnu #jegkanikkevente

  02/03/2017
 • Dorthe Christensen

  Hej 🙂

  Først tusind tak en dejlig letforståelig blog med mange gode råd

  Jeg er i den heldige situation at jeg skal til København i slutningen af denne mdr.

  Jeg oplever ofte problemer med at finde et sted her i det mørke Jylland, hvor jeg kan få et godt råd om hudpleje , hvilken make-up klæder mig , foundation vs mineralsk pudder m.m.
  Jeg har efterhånden så mange produkter stående at Salling kan henvende sig hvis deres lager bliver udtømt
  Et sted hvor de seriøst kigger på mig og min hud – og ikke blot siger at brede øjenbryn er “in” lige nu og så maler de togskinner i ansigtet på vej. Og nej det er IKKE “in” til mig.

  Kan du anbefale et dejligt sted i København hvor jeg kan bruge et par timer på at blive forkælet og få gode og brugbare råd

  Mange hilsner og tusind tak for hjælpen

  Dorthe

  02/03/2017
 • Elsker orange, men er lidt nervøs for at bruge farven i den rene, klare farve.
  Som “brændt” er den næsten dagligt en del af min garderobe, men måske jeg skulle kigge på make up delen også 🙂

  02/03/2017
 • Pernille Sparsø

  Orange er SÅ flot, men som du skriver; det kan være en udfordring når tænderne ikke er kridhvide…. Bruger glad farven på neglene om sommeren, hvor huden har fået lidt kulør (husker naturligvis solcremen 😉 )
  Øv, jeg har ikke modtaget mail om beautyboxen denne måned ?
  Kh Pernille

  02/03/2017
 • Taaaaaaak for igår – du var sej! Intet mindre. Jeg bliver klogere hver gang 🙂

  Orange? Jeg tror især det vil klæde folk, som har en lidt mørkere glød (eller mørkt hår). Jeg tror, at farven ville gøre mig (endnu) blegere.
  Men den er helt sikkert fin på neglene! Og i håret.
  Loreal har netop lavet skyllefarver (colorista) – og en af farverne er orange 🙂

  //K

  02/03/2017
 • Sasha T

  Kære skønne Anette.

  Tak for et givende foredrag i går. Dejligt at se min hud-guru live. Underholdende, vidende og endnu smukkere end på TV.

  Kh
  Sasha

  02/03/2017
 • Line Vincentz

  Kære Anette,

  Først skal du have 1000 tak og roser for en fantastisk blog, beauty-boost i min mail, to virkelig gode bøger, foredrag der giver mening, forkælelse en gang om måneden(HVIS man altså er hurtig) og for at gøre hudpleje enkel og til at forstå. Dit udtryk med ‘No BullSh’t’ er en befrielse, og jeg har taget din hudpyramide til mig. Bare solbeskyttelse er nu et must, og noget jeg tidligere har taget let på.
  Men årsagen til at jeg skriver til dig, er altså ikke forårsfarver, men at jeg det sidste år har kæmpet med rigtig dårlig hud. Jeg har prøvet alt: cremer fra egen læge, Ikke rørt mælkeprodukter, ingen sukker, ingen alkohol, jeg lider af cøliaki så ingen hvedemel giver sig selv, men intet af det har hjulpet. Nu har hudlægerne på Bispebjerg endelig givet mig Tetracyclin. Men så er jeg så kommet i tvivl med hvordan jeg skal behandle min hud i forhold til produkter og fugt. For jeg ved at du har skrevet om det i din ene bog. Derfor ville jeg spørge dig, om du måske havde nogen gode råd. Min rutine,både morgen og aften er som følger: først vasker jeg mig med 1 Facial Cleanser hvor jeg bruger Clarisonic. Bagefter bruger jeg Rønsbøl Skin Tonic, og så skifter jeg mellem Verso 4 og Trilogy Very Gentle Calming Serum. Efterfølgende bruger jeg Tromborg detox face oli og til slut Tromborg Pure Controle Cream. Som sagt er dette både morgen og aften. Jeg føler dog allerede nu, at jeg ikke helt får nok fugt, og jeg er bange for, at når jeg begynder på Tetracyclin, at jeg vil mangle endnu mere fugt. Kan jeg gøre andet og mere?

  Kan du samtidig anbefale en god solcream?

  Jeg ved ikke om du overhoved kan svar på mit spørgsmål, men du er mit aller bedste bud:)

  De bedste hilsner

  Line <3

  02/03/2017