fbpx
06/07/2020
Om vandbaseret neglelak er en god idé?
Tankevækkende nyt, dog med ét minus
09/07/2020
Ingrediensen du vil holde øje med
For kobber kan fikse noget, de fleste af os bakser med

Kommentarer

 • Pernille S

  Åh, Anette du VED hvor højt jeg skatter din viden og alsidighed. Budgetvenlige produkter er SÅ velkomment. Elsker også dine små filmsnaser på IG, men ville dog ønske underlægningsmusikken (muzak) ikke var der. Virker distraherende. Må spole tilbage flere gange for at kunne koncentrere mig om indholdet. På samme måde som nyheder på tv spammes af undertekster. Vi skulle jo nødigt kede os! Nå, men jeg er jo også tudsegammel… 😉 Kh Pernille S

  08/07/2020
 • Miller

  Hverdagslogik: i lørdags brændte min bil sammen. Som i: Signe måtte hentes af Falck midt på motorvejen derefter budgetterede jeg med ny bil. MEN det var bare en ventil, der var gået. Og den var på garanti!
  Der er da lissom at spare en masse penge på én gang, ikk?
  Så i dag shoppede jeg – og efter at have læst “Seriøst bedre hud” shopper jeg jo på next level, dvs. ikke efter hvor flot flasken er, men HVAD der er i! I LOVE IT ❤️

  07/07/2020
 • Anette

  Hej Anette
  Tak for en super inspirerende blog

  Jeg har set, at du anbefaler Avénes TriAcneal Expert som A-vitamin.
  Jeg har en fedtet t-zone og forstørrede porre.
  Om aftenen bruger jeg The ordinarys Squalane cleans, deres Niacinamid og derefter plantderived Squalane. Det har Virkelig gjort underværker for min hud.
  Indtil videre har jeg derefter brugt Ecookings A-vitamin efterfulgt af deres Natcreme. Men nu overvejer at prøve Avénes TriAcneal Expert i stedet. Kan den gøre det ud for natcreme når man har en hud som min? Eller bør der stadig afsluttes med natcreme?
  Mvh Anette

  07/07/2020
 • Winnie Jakobsen

  Kære Annette,
  Lidt udenfor nummer men juli måneds beautybokse, hvornår udsendes de?
  De bedste sommerhilsner.
  Fru Jakobsen

  07/07/2020
 • Jeanette Petersen

  Hej Anette
  Jeg har lige været på apoteket for at købe Avéne triACnéal emulsion. Men det er jo en gelé til voksen acnehud. Er det korrekt ?
  De siger iøvrigt at den udgår.

  07/07/2020
 • Karina

  Hej Anette

  Du kommer ikke omkring den serum (tror jeg, det er) fra The Ordinary.

  Hvad er det for en og hvad har du at sige om den?

  Tak for en god guiden igennem, hvad der engang imellem kan føles som et cremekaos.

  Mvh
  Karina

  07/07/2020
 • Britt

  God film. Det er altid godt med en journalistisk tilgang til emnern, journalister er tit ikke så lette at imponere…
  Trods de grundige gennemgang i din bog – eller måske på grund af dem – er det dog stadig en jungle at finde rundt i. Det er jo fuldstændig vanvittigt hvor mange mærker der egentlig findes. Jeg tænkte på om du har noget viden om de store mærker som F.eks L’oreal? Jeg har lidt svært ved at frigøre mig for tanken “jo dyrere, jo bedre”. For mig var Bioeffect jo en åbenbaring, den første gang jeg kunne se en forskel for min hud, som også andre bemærkede. Bioeffect er jo rasende dyrt, måske fordi det har monopol. Kunne andre lavet produkt der er lige så virksomt, til en lavere pris? Og er L’oreals cremer et billigere alternativ til F.eks Elisabeth Arden, Lancome og andre af de gamle mærker?

  07/07/2020
 • Iben

  Aj, jeg var også faldet for samme produkt som Pernille. De har nemlig også både a-vitamin, retinol og andre gode sager. Og så er de pæne og overkommelige i pris. Æv, med ansigtscremen – men kender du til resten og ville du vælge dem over fx The Ordinary eller “bare” Apotekets a-vitamin? Har været tilfreds med TO men syntes kun at have effekt af Niacinamiden og ikke hverken Hylouron eller Buffet’en. Men Niacinamid kan jeg virkelig godt lide i fx JorgObés skrub – så frisk!

  07/07/2020
 • Nina

  Kære Anette

  Hvad med budget-venlige renseprodukter? Er det et sted, man bør investere, eller med fordel kan spare lidt? Jeg har eks. købt Neutrals face wash for sensitiv hud (en renseskum), men er i tvivl om jeg får renset min hud grundigt nok med den 🙂

  07/07/2020
 • Laila Andersen

  Hvad ville du have sagt om produktet fra The Ordinary? Jeg mikser selv flere af deres produkter. Fx blander jeg hyalyronsyre 2% eller Buffet med niacinamid 10% i dagtimerne (under creme og solbeskyttelse) og ditto med Lactic Acid 5% til natten (under olie eller creme)…

  07/07/2020
 • Sanne

  Ufotogent, men godt – altså produkterne, du ser altid dejlig ud, du kloge kvinde. 🙂

  07/07/2020