Du milde Matas. Mener I virkelig det ?

Clubdeal

Jeg har ikke affærer med nogen. Heller ikke Matas. Men derfor kan jeg godt dvæle nogle uger tilbage ved Horsens Ny Teater og Falkoner Salen, for begge steder endte i en fest – så fint sat op med teknik, der spillede og 2 x 850 humørfyldte gæster, som jeg igen tænkte på her til morgen. Fordi Matas netop skrev, at de nu har købt stort ind og i dag kører et ekstra hudkærligt fremstød med en rabat, der må ha’ krævet den store lommeregner. 180 kroner koster bogen. Og jo, jeg er glad for at være i godt selskab. For som du ser, gælder procenterne ikke Superhud alene.

@beautyspace på INSTAGRAM

PS: Den lovede Insta-vinder af et ekstra sæt Muti blev @vibekelentz. Stort tillykke og lad mig endelig få din adresse, Vibeke.

 

14/06/2016
En skærpet hukommelse og 10 vindere
16/06/2016
Sarthudet og hva’ så

Kommentarer

 • Ditte H

  Du er en stjerne, tak for tippet! Kunne ikke huske navnet på produktet, men huskede det med salicylsyre. Tak 🙂

  16/06/2016
 • @ Sandra S.R – Jeg håber, det bliver godt.

  @ Christina K – Jeg skal nok kigge.

  @ Ditte – Hellere Danish Skincares 2 pct. BHA (Den der hedder Skin Smoothing Treatment) – har talt lidt om den her: https://www.youtube.com/watch?v=qTThd3Tn_2c

  16/06/2016
 • @ Vibeke – Stooooort tillykke. Spændt på hvad du synes.

  @ Marie R – Ja, dette slagtilbud gælder kun online.

  Stor hilsen Anette

  16/06/2016
 • Ditte H

  Godmorgen Anette, min datter på 13 år har en del uren hud i panden, omkring næsen og lidt på kinderne og måske er noget af acne (er det lige gået op for mig efter at have nærlæst dit kapitel om acne), tror du, min datter vil have gavn af Murads Blemish Control serie?? Og vil jeg i så fald få børnebørn, når den tid kommer?? Eller skal hun holde sig til Rudolph Cares anti stress dagcreme?
  Nå, det var mange spørgsmål fra morgenstunden … Håber det går …

  16/06/2016
 • Christina kragh

  hej Anette jeg har lagt et spørgsmål under news 😉

  15/06/2016
 • Sandra S.R

  Det er lige præcis den, jeg tænker på 🙂
  Mange tak for feedback og for en dejlig og lærerig blog!
  God aften 🙂

  15/06/2016
 • Marie Rasmussen

  Måske et fjoget spørgsmål, men er det kun online man kan købe bøgerne (har naturligvis allerede din Anette) … eller kan man købe bøgerne i Matas butikkerne?

  15/06/2016
 • Vibeke Lentz

  Åhhhh Anette – Hvor er jeg glad, tusind tak!! Det glæder jeg mig meget til at få huden i! Skriver dig fluks en mail – kys

  15/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sandra – Der er ikke noget videnskabeligt belæg for ikke at blande BHA (salicylsyre) og AHA (frugtsyrer) – flere produkter indeholder begge. Jeg ville tage Danish Skincare på først og så toppe med Invigorating Night Gel, hvis det er den du tænker på?

  Stor hilsen Anette

  15/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anja – Godt du kunne bruge det. Og tak fordi du har min bog. Stor hilsen Anette

  15/06/2016
 • Anja

  Hej Anette. Jeg takker for at gøre opmærksom på dette tilbud. Din bog har jeg allerede, men har købt to andre, som jeg havde haft kik på et stykke tid.

  15/06/2016
 • Sandra S.R

  Hej Anette.

  Jeg er stor fan af både produktet fra Danish Skin Care og Ole Henriksen… Men! Mit spørgsmål er nu, om man kan bruge de to produkter sammen om aftenen – eller om det bliver for meget “syrebehandling”?

  På forhånd tak og god dag 🙂

  15/06/2016