Se & Hør

Hvis du de sidste dage ikke har fået dit daglige Beauyspace-boost, så er det ikke fordi, jeg har brugt for meget tid her. Der har været knas med teknikken, som nu er fikset. Hvis du går direkte på Beautyspace, finder du ugens seneste ord.

Og har du endnu mere tid og lyst, så er er noget at lytte til på To The Moon Honeys populære podcast, hvor jeg sammen med Liv og Bea taler om det bedste til huden. Du kan også se med med live på Rudolph Cares IG, hvor emnet er lige dele læber, bog og corona. Du finder et link på @beautyspace.

God weekend.

16/04/2020
Hvad den skønhedskloge gør anderledes under Covid-19
Og hvad hun vil gøre som det første, når der åbnes op
20/04/2020
Er blevet stoppet på gaden med det her spørgsmål
Det gælder læberne

Kommentarer

 • Trine

  Hej Anette 🙂

  Jeg har et spørgsmål angående hudpleje efter træning. Hvad er det bedste man kan gøre for sin hud efter træning? Her tænker jeg særligt, hvis man har trænet om formiddagen/eftermiddagen og går i bad derefter. Bør man gøre noget ved sin hud herefter eller blot vente til sin aftenrutine?

  Venlig hilsen

  Trine

  23/04/2020
 • Cecilie Gave

  Hej igen Anette,

  Mange tak for dit hurtige svar. Jeg har lige et spørgsmål til dit svar som jeg håber du også vil hjælpe med…

  Du skriver at du bruger Aloe gel, men renser du det så af bagefter? Og hvor i din rutine, bruger du den lavfrekvente strøm? Altså, bruger du den med Aloe gel inden du putter resten af dine produkter på, eller hvordan får du behandlingen flettet ind?

  TAK for hjælpen endnu engang på forhånd.

  Mvh, Cecilie

  20/04/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Elisabeth, det skulle gerne være fikset nu. Fik du mail i dag, mandag? OG tak for dine pæne ord.

  @ Annemette, du har ret i at hello@beautyspace.dk mailen skal tilføjes som kontakt – se gerne, hvad Britta svarer.

  @ Ali, ingen olie – ikke engang petrolatum – kan danne en ugennemtrængelig barriere. Hudlæge Jørgen Serup lavede engang et forsøg med netop petrolatum, og ‘dampspærren’ varede i under 30 minutter, så du kan roligt ty til et par dråber squalaneolie, som ligner hudens eget fedt.

  @ Jessica, jeg er ikke fan af silikone af årsagerne her:

  https://beautyspace.dk/silikone-er-som-skumfidusen-i-din-hudpleje/

  @ Mette, big smile…der er ikke plads til alt i mine guides.

  @ Cecilie, hvor ER du bare prof. Hvis det fungerer, så er det helt perfekt, og du kører jo den optimale rækkefølge …i teorien. Nogle gange kan det blive for meget, hvor det begynder at fnuldre. Jeg har ingen holdning til Nufaces gel udover at jeg husker, at den vist er dyr? Jeg bruger bare alm. aloe gel.

  @ Maja, vækstfaktorproteinet EGF er en lidt egoistisk ingrediens, der ikke har det det godt med fedtstof. Du kan dog sagtens supplere med ekstra fugt, og faktisk også fedt, så længe du bare giver efg-serummet tid til at arbejde alene først. I praktisk skal du bare vente 5 minutter inden du smører andet ovenpå (hvis nødvendigt).

  @ Mette, det tør jeg slet ikke svare på. Du skal til en hudlæge el. en dygtig kosmetolog/kosmetiker, der kan se din IRL. Bor du tæt på Daniela Fraser fra Complete Me eksempelvis?

  @ Ghita, hvis du vil være på den sikre side, så se den ‘stabilisator’ som bl.a. Karmameju har. Den tager højde for din bekymring. Og skal på som det første.

  @ MN, jeg forstår din forvirring. Anbefalingen er ud fra et overforsigtighedsprincip, og du skal følge din egen overbevisning. Jeg har netop genlæst en af verdens førende eksperters A-vitamin-bog (dr. Des Fernandes), og han er ikke utryg ved det. Tvivlen kommer fordi de kradse A-vitamin tabletter isotretinoin jo er bevist fosterskadelige.

  Stor hilsen Anette

  20/04/2020
 • MN

  Okay, jeg ved ikke hvorfor jeg skrev Anita (eller måske gør jeg)…. ved altså udemærket godt du hedder Anette… 🙂 Beklager.

  19/04/2020
 • MN

  Hej Anita

  Jeg har lige lyttet til podcasten, som er super god og behjælpelig! 🙂 Jeg er gravid i 7. måned og den heldige vinder af pigmentpletter. Jeg er netop startet op på Environ AVST 1 – på min kosmetologs anbefaling, som godt ved jeg er gravid… Så vil høre hvorfor man som gravid ikke bør bruge a-vitamin creme i ansigtet? Bør jeg stoppe igen? Jeg bruger endda også salicylsyre i min aftensrens (også Environ), også under anbefaling fra min kosmetolog… Om ikke andet vil jeg da i hvert fald genanskaffe mig en ansigtsmist nu 🙂 Tak for det.

  Har du I øvrigt en holdning til Bioelements produkter? 🙂 Har ikke hørt dig omtale dem før, og hører andre praise dem – men altid godt at vide om de også er “blåstemplet” af selveste dig 😉

  Bedste hilsner
  M

  19/04/2020
 • Ghita

  Hey Anette!
  Jeg har et spørgsmål, det anbefales jo at man bruger hudplejeprodukter med en ph-værdi på omkring 5. Jeg oplever desværre få producenter skriver ph-værdi på, men jeg synes alligevel jeg spotter en tendens til at solbeskyttelse har en højere pH på lidt over 7. Er det bare sådan med solcremer at de generelt har højere pH eller ved du hvem der producerer ansigts solcreme med lav ph-værdi?

  – På forhånd tak!!

  Mange hilsner
  Ghita

  19/04/2020
 • Mette

  Hej Anette

  Jeg har fået tre “huller” i huden. Plejer min hud, som jeg skal og døjer ikke med akne. Ligner heller ikke en forstørrede porer.
  Ved du hvad det er? Og hvad jeg kan gøre for at forbedre huden igen og modvirke nye “huller”.
  Tusind tak for altid inspiration.

  Mette

  19/04/2020
 • Maja

  Hej Anette.
  Nu har jeg søgt mange steder på din blog og synes ikke jeg kan finde svaret så nu skriver jeg til dig, da du er kvinder jeg VED ved dette. Kan det virkelig passe at når jeg bruger bio effect serum, så skal jeg ikke bruge hverken dag eller natcreme!? Altså skal jeg f.eks. KUN have efg serummet på og solfaktor i dagtimerne !? Jeg har kigget på deres egen hjemmeside men synes ikke at kunne finde svar. Kan du måske hjælpe? Mvh Maja

  19/04/2020
 • Cecilie Gave

  Kære Anette,

  Jeg har for nyligt slugt din nyeste bog og er, endnu engang, blevet meget klogere. TAK for det!

  Jeg har efterfølgende købt Nuface’s microcurrent apparet og har været igang et par dage. Jeg er dog blevet i tvivl om hvorvidt jeg påfører mine produkter i den rigtige rækkefølge, nu hvor jeg også bruger den her ‘gel’ fra Nuface.

  Min morgenrutine er som følgende:

  1) Vask med vaskeklud
  2) Fugtmist med antioxidanter
  3) Serum med antioxidanter
  4) Azalainsyre (jeg har problemer med pigment og tendens til rødme og karsprængninger)
  5) SPF

  De sidste par dage har jeg så puttet den hyaluronholdige ‘leave-on-gel’ på efter mit serum (altså som et punkt mellem 3) og 4) og behandlet mig selv med Nuface. Når jeg er færdig masserer jeg det sidste ind i huden og fortsætter så med punkt 4) og 5).

  Du snakkede en del om rækkefølge i din seneste bog, og nu er det så, at jeg ville sætte stor pris på, hvis du kunne fortælle mig, om du synes overstående lyder fornuftigt?

  Hvad synes du for øvrigt om Nuface’s ‘leave-on’gel’?

  1000 TAK for at tage dig tid til at svare mig.

  De kærligste hilsner,

  Cecilie

  18/04/2020
 • Mette

  Hej A. Jeg overvejer Pudderdåsernes A-vit 5%. Det lyder ret billigt og effektiv. Men du nævner den ikke ii dine budget guides (som jeg elsker og sluger råt!). Er det pga. siliconen eller andet jeg har misset?

  18/04/2020
 • Jessica

  Kære Annette
  Jeg har fået en fugtmaske fra Ecooking men synes den virker lidt silikoneagtig og efterlader en film på huden. Så vidt jeg kan læse mig frem til i indholdsfortegnelsen, så indeholder den en form for silikone (Dimethicone), men ved ikke om det er en ok slags.
  Mit spørgmål er, om du ville anbefale at bruge den som natmaske, som de angiver som en mulighed på deres hjemmeside? Jeg har mine betænkeligheder og vil gerne høre ekspertens mening
  Mvh Jessica

  17/04/2020
 • Ali

  Hej Anette – lige et hurtigt spørgesmål.
  Jeg bruger en let dagcreme fra avivir spf 15.
  Den er meget let og oliefri indeholder dog E-vitamin.
  Mit spørgesmål er så om det trænger ind i huden hvis jeg fx anvender nogle dråber squalane olie inden ? Eller om olien vil danne en barriere på huden og forhindre at de “ lette “ ingredienser trænger ind i huden ? ( den er baseret på aloe vera og det er det jeg er int i )

  17/04/2020
 • Britta

  Hvis du tilføjer hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så skulle mails fra Anette gerne komme i din indbakke
  God weekend ☀️

  17/04/2020
 • Annemette

  Til Elisabeth 🙂
  Har du kigget i dit spam-box? Der finder jeg desværre en del af min post fra Anette – men nu ved jeg det og går altid ind og tjekker her.
  Der er noget om, at man skal lagre adressen fra Beautyspace i sit adressekartotek, så husker vores mail den og lægger den korrekt i inbox’en. Det skal vist lige tjekke.
  Knus til alle og god weekend 🙂

  17/04/2020
 • Elisabeth

  Jeg er nemlig været helt fortvivlet de seneste par dage….modtager stadig ikke post fra dig Anette, men går selvfølgelig ind og læser dinevise, sjove og underholdende ord alligevel.

  God weekend allesammen….solen skinner og vi kan komme til frisør på mandag….JUHUUUUU

  17/04/2020

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.