Hører du mon til hudlægens omtalte læbe-vrag eller?

Jeg ved det.

Jeg ved det.

Jeg ved det.

Billederne er uimodståelige, og jeg har holdt min egen erfaring med læbestifterne tæt ind til kroppen siden sidste efterår, hvor min arbejder-for-Gucci-i-udlandet veninde viste mig truppen af nye læbestifter. Forudsat at jeg ville holde mund.

Vi vender tilbage til Guccis munde. For i fredags hørte jeg hudlæge Peter Bjerring sige, at han jo møder mange læbevrag.

Øh?

“Ja. Altså folk, der er blevet afhængige af at smøre på og smøre på”, lød det støttende fra en hudlægekollega, der stod ved siden af.

Jeg indvendte, at det er en skrøne det med, at man kan blive afhængig af det, man smører på. “Njjjjaaaa”, lød det fra Bjerring: ”Vi ved ikke, hvori afhængigheden består. Det kan være trangen i selve bevægelsen – folk der konstant griber ud efter pomade – eller det kan være fordi, læberne føles tørre, så snart man ikke har noget på”.

Trangen kan jeg sætte mig ind i her, selvom vi taler læbestift og ikke pleje. For man får lyst (jeg gør) til at smøre på med Guccis nye farver og fuldstændig vidunderlige emballager. Tal om at bruge op og beholde, selvom hylstret er tomt. Hvad jeg fik af min veninde, vil aldrig blive smidt ud.

Men det virkelig cool ved de her læbestifter er, at vi ikke bliver konfronteret med 14-årige piger og deres trutmunde. Her er skæve tænder, mangel på tænder, flade munde og hud, der aldrig har været i nærheden af Photoshop. Tak for det Gucci.

”Dem, der vinder i dag, er dem, der kender vores værdier og er i stand til at få os til at føle os unikke, vigtige og værdsat,” siger partner i EY-Strategy Fashion & Luxury, Elena De Cò i dag til Women’s Wear Daily. Halløj, det er store ord med at føle sig vigtig og unik, men hun har så meget ret i, at vi er dødtrætte af de der perfekte, altid halvåbne munde. Vi vil have ægthed, humor og goddamnit noget LIV.

SNUP TENDENSEN: Om syv dage kan du prøve læbestifterne, når det skævmundede mærke slår dørene op hos Illum i København. Og jo, vi skal tale mere om selve læbestifterne. Og hvordan de er. I den forbindelse er der noget, jeg glæder mig endnu mere til. Jeg lægger lidt billeder på Instagram: @beautyspace. For så vil du se, hvad jeg mener.

05/11/2019
Dagens plaster
For dig, der gik forgæves i morges
08/11/2019
Snakken om den hypede hudpleje, helt ærligt
Fra Augustinus Bader til Drunk Elephant

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 for alle gode ord. Altid en fornøjelse. Svar på konkrete spm:

  @ Ditte H, du må spørge hende på IG…din SS-stalker ;o)

  @ Christina Kragh, nej, dem har jeg desværre ikke hørt om.

  @ Camilla, tak for dine søde ord. Jeg ville få det tjekket, for det lyder jo lidt underlidt med på 3. år.

  @ Pernille S, SÅ bevidst. HELT ENIG. Men på en god måde, fordi det måske kan være med til at ændre noget.

  @ Mette T, skrubbecremer mener jeg er unødvendige, når du bruger vaskekluden. Peeling er selvfølgelig godt, alt med både og det er jo også noget Mads (Danish Skincare) selv bruger i stor stil i forhold til at bruge BHA (salicylsyre), som er et antiinflammatorisk hit til huden, udover at peele.

  Stor hilsen anette

  10/11/2019
 • Tanja

  Elsker elsker elsker min Gucci læbestift som jeg købte i Paris i sommers. Jeg kunne ha købt hver og en af farverne men fik den flotteste rød/orange farve . Etuiet, duften , farven. Alt er skønt ved denne læbestift og ja etuiet bliver gemt når den er brugt op.

  08/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle ord og spørgsmål. Jeg er tilbage med svar lørdag. KH Anette

  08/11/2019
 • Mette Truelsen

  Hej

  Jeg er simpelthen nødt til at høre, hvad du siger til disse påstande?

  https://www.danishskincare.dk/skoenhedstrick-der-oedelaegger-din-hud-og-giver-bumser/

  Mener du også, at man ikke skal bruge peel og skrub osv.?
  Det lyder helt skudt i min verden, med det jeg ved, og jeg tror på dine vise ord, derfor er jeg nødt til at høre det fra dig 🙂

  Jeg kan nemlig huske jeg så dig til et Ecooking event, og det er derfra jeg begyndte at følge dig, fordi jeg syntes du var mega klog at høre på!

  Og nu må jeg altså lige have dit “take” på det her – hvis du har tid selvfølgelig 🙂

  På forhånd tak,

  Venlig hilsen

  Mette Truelsen

  08/11/2019
 • Pernille S

  Det virker umiddelbart rigtig befriende at Gucci I deres markedsføring bruger “almindelige” mennesker med de fejl de end måtte have. Vi skal blot ikke glemme, at det er et meget bevidst valg Gucci tager for at skille sig ud i mængden af konkurrenter 🙂

  07/11/2019
 • Iben

  Sjovt nok med dette indlæg samme dag som jeg har bestilt 14 (JA 14) læbe(pleje)produkter på nettet 😀 😀

  07/11/2019
 • Camilla

  …er forresten også lige begyndt at bruge Ole Henriksens Lip scrub…ved ikke rigtigt, om jeg synes, det ændrer noget..

  06/11/2019
 • Camilla

  Hører klart til en af læbe-vragene. Jeg er blever storforbruger at Tromborgs læbekur(som du har anbefale), og har nu lige investeret i Sensai total lip, og begge produkter er noget af det bedste jeg har prøvet. Mit spørgsmål er, om du har gode råd i forbindelse med tørre læber. Det er mærkeligt nok kun min underlæbe, der er tør og skaller for 3. år i træk – mest ved koldt vejr. Jeg er usikker på, om læben evt. kan være blevet lidt skadet i forbindelse med hårfjerning med lazer. Kan jeg evt. gøre andet end smøre konstant med de omtalte produkter? Og tak for alle de fine indlæg, du skriver:)

  06/11/2019
 • anne Hagstrøm

  har så smalle læber, og efterhånden lidt rynker i læbekanten, så er ikke vild med læbestift mere. ;-(

  06/11/2019
 • Christina Kragh

  Ps Aurelia nye produkter til baby ved du noget om dem

  06/11/2019
 • Christina Kragh

  Jeg elsker læbestift dog ikke måtte helst lidt gloss agtig min favorit er Clarins joli roughe brillant i farven pink crandberry mega flot rød læbestift og gene med chanels nye gloss oven på rough Coco gloss 814 sååå pænt
  Og altid Tromborg lip cure hver aften

  06/11/2019
 • Sanne

  Jeg er læbepomade addict, har en i alle lommer og alle rum. Føler mine læber er sindssygt tørre og stramme uden, så jeg kan slet ikke slappe af hvis jeg har glemt smørelsen. Og jeg ELSKER læbestifter, især røde, men den mørke gammelrosa til højre fangede straks mit blik. DEN må prøves! Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  06/11/2019
 • Ditte H

  Hatten af for Gucci og for skæve munde, manglende tænder og læber, der ikke sidder på en 14 årig 🙂 Men læber normale mennesker kan relatere til! Jeg har dog aldrig været fan af Diors læbestifter, hvilket er såå mærkeligt Og ganske uforståeligt for sådan en lipstick-oholic som mig!! Sisleys læbestifter og penne øjenskygger er nr. 1 for mig, men ellers er læbestifter fra Chanel, YSL, Revlon, Nyx og Clinique også ret fantastiske og anbefalelsværdige …
  Hvilke mærker læbestifter bruger Stephanie Surruque egentlig?? Hun bruger nogen ret fantastiske farver 🙂

  06/11/2019

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.