Stram med strøm som Salli

Lyt til dagens artikel her

 

Jeg er fan af strøm som supplement til smørbar hudpleje – det sidste er stadig absolut vigtigst. Og jo, der er hudlæger, som ikke tror på strømeffekten ud over selvfølgelig en øget blodcirkulation. For studierne på området er sparsomme.

Sidste sommer kastede Beautyspace-læser Salli sig ud i et enkeltpersons-eksperiment for mig. Et særdeles uvidenskabeligt et af slagsen, men med et i praksis bemærkelsesværdigt resultat. Du kan læse mere om det i den nye bog, som er fagligt afstemt med professor og hudlæge Christian Grønhøj – for klik endelig ikke strøm hjem fra USA, når der er gode muligheder i Skandinavien. Vil du se Sallis resultat, ligger det på IG-story her.

Tilbage til et par af dem, som ikke tror på strøm. Som mener, der er tale om  vandansamlinger, såkaldte ødemer. For sjovt nok blev de vældigt interesserede og bad om de tekniske informationer, da de så Sallis resultater.  Lad mig dog understrege, at alle ikke nødvendigvis kan få de resultater. Det handler også blandt andet om udgangspunktet.

Men.

Jeg er på hudlægerne Nicolas Perricone og Leslie Baumanns hold. Perricone mener, det er bedre at gå til huden med pulserende strøm i intervallet 500-600 mikroampere frem for at bruge lammende nervegift. Han hævder, at elektronisk ansigtsgymnastik er en energivaluta, huden forstår. At den bliver friskere, en lille smule fyldigere, men altså ikke Botox-glatpandet. Og Baumann siger sådan her:

“Running a current through the skin cells – called fibroblasts – has been shown to increase collagen production. We know that microcurrents help in wound healing – mostly by showing the fibroblasts which way to migrate to fill in the wound.”

Hun tilføjer, at det selvfølgelig sker over tid og ikke fra dag til dag. I går tog jeg fat i Salli for at høre, hvordan det går nu – som en lille opfølgning på kapitlet ”sæt strøm til din hudpleje”. Hun siger: ”Jeg kan godt falde lidt af hesten, men når jeg så gør det igen nogle dage i træk, kommer resultaterne ret hurtigt. Det er som om, systemet husker.”

Så det er det, vi ved. Altså konsekvens. Den stenhårde rutine som også gælder for tandbørstning, løb og solbeskyttelse.

LÆS OM BEAUTYSPACE-LÆSER SALLI i Bedre hud med årene (link i bio/profil) efter en strømtest, hvor folk reagerede med ”I’ll have what she’s having.” Du er velkommen til at bruge min kode BEDREHUD20 på Saxo, hvor den gælder til og med i dag.

FÅ 20% EKSTRA på Saxo med min kode BEDREHUD20. Så lander bogen i din postkasse med de trin-for-trin rutiner, der frister dig fri af pigmentkoks, rødmeramt hud og serverer  proptrækkerløsningen på forstørrede porer og ikke mindst det glatte og beroligende lag, hvis du som jeg har overdrevet solbadning.

ANSIGTSCREMEN ER UDSOLGT, men er på lager igen indenfor den kommende uge. Ved at bestille her som normalt, bliver du automatisk og selvfølgelig blandt de første, vi sender til, så snart den rammer lageret. Også de hudlæger, der pt. har udsolgt, får forsyninger igen i den kommende uge.

Coming up

 • Mere hår? Så se, hvad hudlægen og hårforskeren er enige om
 • De 4 produkter, jeg køber ind i XL-flasker

@beautyspace på INSTAGRAM // @anettekristinepoulsen på TikTok i al sin spæde begyndelse

Illustration: @dirty_laundry_illustrations

22/05/2023
Sådan får du bedre hud med årene – billigst
Videnskabens opskrift på en friskere hud
25/05/2023
Mere hår anyone? # 1
Hvad hårspecialist og hudlæge er enige om at anbefale

Kommentarer

 • Ea

  Måske er jeg helt debil (bruger nærmest aldrig instagram), men jeg kan simpelthen ikke finde dér, hvor jeg kan se Sallis resultater? Jeg troede, at et klik på Ig linket ville bringe mig direkte til billede/video af netop dét, men der kommer alt muligt op, og jeg kan ikke greje, hvor jeg skal finde Salli – HJÆLP! 🙂

  25/05/2023
 • Betina

  Kære Annette
  Hvilket produkt bruger du til Amazing Space strømapparat ? Enig i at Karmameju Hero ikke virker helt perfekt … tørret for hurtigt ind.

  Bh
  Betina

  25/05/2023
 • Kirsten V

  Jeg vil lige tilføje, at jeg altid har kommet spf over tinted dagcreme, hvis behov for ekstra spf. Grunden til jeg spørger er, at jeg så du skrev under tinted dagcreme en dag og undrede mig om det ikke var en fejl?

  25/05/2023
 • Kirsten V

  Det virker med strøm!!!
  Lad mig endelig vide, hvis jeg skal købe Nuface eller…. med hjem fra USA.

  Ved brug af tinted dagcreme som feks Origins “tryllecreme”, anbefaler du ved brug for ekstra spf, at den kommer under eller over den tinted dagcreme?
  På forhånd mange tak.

  24/05/2023
 • Christina

  Kære Anette
  Ved du eller nogle af de hudlæger du taler/ samarbejder med om man må bruge “strøm” og EGFserum, hvis man har den hudsygdommen NF1?

  Mvh

  24/05/2023
  • Mille

   Undskyld, jeg tillader mig lige at komme med et input: siden EGF fremmer vækst, og der også står på Bioeffects EGF-produkter, at disse ikke må bruges i tilfælde hvor brugeren lider af en hudcancer, er mit bud umiddelbart at det må man ikke. Prøv at læse inde på Bioeffects egen hjemmeside.

   24/05/2023
   • Christina

    NF1 er ikke hudcancer.

    24/05/2023
 • amaja

  det lyder godt jeg syntes nuface er god.

  24/05/2023
 • Linda

  Hej
  Hvordan brugers strøm fra Beauty space , hvor tut og hvor længe for bedste resultat??
  Virker den også uden følelsen af prikker hele tiden ?
  Mvh Linda

  24/05/2023
 • Linda

  Hvor tit og hvordan bruges strøm fra Beauty space ?
  Jeg har købt en men der er ikke brugsanvisning med?
  Mvh Linda

  24/05/2023
 • liselotte poulsen

  Hej Anette
  Jeg bruger en aloe vera gelé til mit strøm .. syntes den er rigtig god … Spørgsmålet er om “kan man det” eller er det for hårdt for huden ?

  24/05/2023
 • Dilling

  Jeg melder mig i koret af begejstrede brugere af microcurrent, som jeg anskaffede for en del år siden. I al fald er jeg på min tredie gadget.

  Jeg går all in og tror selv, at de fraværende aldersbetingede forandringer skyldes min intensive brug af microcurrent.

  Jeg bruger den morgen og aften, mens jeg laver work out (ben 😉 Jeg er især glad for at mine læber ikke har mistet fylde (endnu) og at min hals ikke har linjer (jeg kører højre og venstre side – IKKE i midten).

  Jeg ved ikke, hvad der sker på microniveau, jeg kan kun sige, at det virker!

  Thumbs up fra en årgang 1953, der måske mangler briller 😀

  24/05/2023
 • Mathilde

  Hej Anette 😊 Du har tidligere nævnt Karmamejus Hero som underlag til strøm. Jeg har i øvrigt den fra Amazing Space – den er vel fin nok?
  Jeg oplever dog at Hero optages super hurtigt på huden. Kommer du meget på eller er det okay, at det er helt optaget? Har også brugt Amazing Spaces forslag til underlag, men den er noget dyrene end Hero jo 🤭

  24/05/2023
 • Mille

  Anette, off topic: hvad er din holdning til mærker som Environ og Bioeelements? Jeg ser, at de bliver brugt på mange klinikker, men sørme også koster kassen, og jeg bemærker jeg nærmest aldrig ser mærkerne omtalt herinde. Et mærke som Bioeffect bliver jo også brugt i klinikker og det ser jeg ofte omtalt herinde. Jeg spørger, fordi jeg selv lige har investeret i en del forskelligt fra Environ og Bioeelements. Jeg må tilstå, at jeg oplever en træls duft hos Bioelements, der mest af alt minder om noget billigt skrammel der skal forestille sig af dufte “orientalsk”. Det går jo nok an med duften, hvis effekten er god, men jeg er ærligt talt lidt… Mja, mellemfornøjet.

  24/05/2023
 • Tina

  Foreo Bear både den store og den lille, har jeg prøvet at elske! Jeg synes bare at det den “skal” tilkoblet en app er lidt irriterende havde ofte problemer med at holde forbindelsen..

  så blev træt a dem😅

  Så nu har en Nuface Mini overtaget pladsen 🫣

  24/05/2023
   • Tina

    Sandt😊 .. Men jeg er nød til At ændre styrke alt efter hvor i ansigtet jeg er 😅

    PC nye solcreme lander i min postkasse om få dag glæder mig🤩 håber den er lækker .

    24/05/2023
 • Charlotte Sørensen

  Kære Anette
  Jeg må simpelthen prøve det der strøm. Samtidig vil jeg lige høre, om du er gået helt væk fra brugen af dermaroller?

  Bh Charlotte

  24/05/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.