Kan ikke huske, hvornår jeg har set noget så pænt

Ro på, fik jeg lyst til at skrive, da de første Insta-reaktioner på Les Mains Hermès kom – en ekstravagant, grafisk stram serie, som består af negleolie, håndcreme og neglelak i 24 farver. Men ak,  jeg var selv ramt af førstehåndsindtrykket. Fordi de, altså Hermès, rammer så rent med farverne. Og fordi de timer det så præcist med et regime til hænderne efter halvandet års hårdt pandemi-liv for netop hænderne. I Børsen Pleasure skrev jeg, at lakken bare ikke er mere holdbar end normalt (altså et par dage). Men at penslen til gengæld er bred og brugbar, så det føles som at have en støttepædagog med i flasken. Det perfekte strøg er tredelt: Først ét bredt i midten hurtigt efterfulgt af et i hver side.

I avisen faldt valget på den vanvittig flotte karrygule, der nærmest er aristokratisk (nummer 79). Det var en fejl at vise den, for det er den vinrøde på billedet, der er pænest. Med mindre man, i forhold til den gule, har en varmere glød i huden end i mit tilfælde. Da jeg skrev det med de to dage havde jeg været i haven. Gravet, flyttet potter, vasket vinduer, båret og flyttet på en hulens masse papkasser. Uden handsker.  I weekenden – nu her – har jeg læst aviser, været til brunch, en brunch til og købt lidt ind – og det er tydeligvis et noget bedre liv for lakken, der stadig ser anstændig ud nu på femte dagen.

Les Mains Hermès kommer på Hermès internationale site fra næste uge – og også fysisk i deres butik i København. Prisen er for en neglelak er 363 kr.

FOTO & VAREDEKLARATION Jens Peter Engedal har skudt produkterne, der er presse-eksemplarer til Børsen og Beautyspace og altså ikke købt.

MEST LÆSTE PÅ BEAUTYSPACE DE SIDSTE 14 DAGE:

@beautyspace på INSTAGRAM, hvor der kommer glimt og filmklip af oktober Book’n Beautybox i dag.

01/10/2021
Din eyeliner skal være blæksort – igen
Ekspert: 3 ting afgør, om det fungerer
05/10/2021
Et plaster ovenpå dagens boks
Kun til dig, der mangler noget

Kommentarer

 • Sanne

  Pænt pebret lak. Gul lak bliver heller aldrig rigtig godt til mig. Må google resten. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  05/10/2021
 • Bente

  Uhhh lækkerier. Hvad med olien – hvad synes du om den ?
  Og hvad koster engangsfilene ?

  Bente

  04/10/2021
 • Mette Sloth

  Dyrt, men uff hvor er de pæne, især den røde 🙂

  04/10/2021
 • Britt

  Det er dog den mest SINDSSYGE pris jeg nogensinde har set på en neglelak!
  Men den er da pæn…

  04/10/2021
 • amaja

  sså dejligt at se noget i farver og hvor er den flot ,idag er det som om ingenting må være flot og smukt mere ,det skal være kedeligt og intetsigende helst pakket ind i brun bølgepap så godt gået hermes

  04/10/2021
 • Pernille S

  Vist indbegrebet af den rene luksus! Tag blot indpakningen! Åh, det er altså smukt…
  Den karrygule farve kan være lidt st en udfordring som du skriver Anette, men flot til de som har kuløren som klær’.
  Prismæssigt i den tungere ende, men da absolut billig i forhold til de sandaler som har stået på min ønskeliste i flere år…
  Indtil videre nøjes jeg med at nyde dit foto!
  Kh Pernille S

  04/10/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.