Fly-kits som din takeaway beauty

Ingen havde for seks måneder siden drømt om, at makeup- og hudplejehyldernes testere ville blive en kilde til bekymring. Ingen havde forudset mennesketomme venteværelser – eller lounge-områder, hvor du venter på frisøren eller massøren.

Blandt andet derfor dukker hudplejesæt nu også op uden for julesæsonen – med en fornyet berettigelse sammen med DIY-kits, og det var i den forbindelse, at jeg instinktivt (og online vel at mærke) blev draget af Tromborgs flightkit. Og klikkede det hjem. Muligvis påvirket af, at jeg samme dag i Politiken havde læst om, hvordan lammede flyselskaber i Asien er begyndt at tænke kreativt og sælge flymad som takeaway.

Det er selvfølgelig ikke helt det samme, men det er en reaktion og en handling på situationen, vi står i. Sættet er praktisk i andre anledninger end på en i de her tider sjælden flyrejse. Jeg får i hvert fald lyst til at give det væk som gave. Med den gode sprit, håndcreme, ansigtsmist og læbekuren, som vi har været omkring utallige gange.

DET PARADOKSALE er, at på trods af den stigende klimabevidsthed, så er alt klinisk, også det engangsagtige (tænk Raunsborgs baglommesprit), nærmest blevet ophøjet acceptabelt.

HVAD DU MULIGVIS GIK GLIP AF PÅ BEAUTYSPACE DENNE UGE:

@beautyspace på INSTAGRAM

24/09/2020
Mere glød med olie, men …
Kun, hvis du bruger den rigtigt
28/09/2020
Vil du se min makeup-taske?
Forudsigelig, men helt uundværlig

Kommentarer

 • Anette+Kristine+Poulsen

  @ Sanne, jeg er enig, det er fint også. Og ja, man kan klart genopfylde og mon ikke flere gør det.

  @ Jessica, hvor smart tænkt med den gode Aurelia deo. Jeg er ret vild med den, men vil så gerne have den i en ikke-creme variant.

  @ Viola, smart tænkt, og ja, Tromborg havde sprit, da vi løb tør i foråret.

  @ Sarah, salicylsyre er klart det bedste til at komme til bunds i en pore. Danish Skincare og Paula’s Choice har virkelig gode bud, hvor det er et toner-agtigt produkt du bruger som det første lige efter rens.

  Stor hilsen Anette

  28/09/2020
 • Sarah

  Et helt andet emne:
  Jeg har nogle trælse store pore jeg meget gerne vil slippe af med eller i hvertfald forsøge at minimerer.

  Jeg bruger dagligt Niacinamid serum efterfulgt af en serum med c vitamin med hylaronsyre i. Efter at have læst mange af dine oplag og bog tænker jeg at bha ville være en god ide til min problematik..??. men hvilket bha produkt og hvornår i rutinen skal det indgå? Vil helst ikke komme så mange produkter så min hud ikke kan optage dem.

  Men ville det ideelle være: rens, mist med bha (hvis det overhovedet findes) så Niacinamid serum, c vitamin/hylaronsyre serum, dagcreme og avenes b-protect spf50 (som jeg er glad for efter din boks
  Med den i)

  Eller er det helt skidt… hvilket produkt med bha vil du anbefale ?

  26/09/2020
 • Rie Viola

  Jeg købte to sæt, da danmark lukkede ned, for det var det eneste sted jeg kunne finde håndsprit dengang. Jeg bruger nu genopfyld til tasken, og det er bare så lækre produkter.

  25/09/2020
 • Jessica

  Ja til genanvendelse – jeg har fx brugt en lille cremekrukke fra Ecooking-sættet til at lave en rejsestørrelse af Aurelia creme deo, som jo ellers ikke sådan lige findes 😉
  Og travelkit fra Tromborg er jo ideelle taskestørrelser – også på vej på arbejde, hvor vi stadig har brug for håndcreme og håndsprit – og især håndspritten kan jo nemt genopfyldes.

  25/09/2020
 • Sanne

  eCooking laver et virkeligt lækkert rejsekit, med alt hvad et beautyhjerte kan begære – jeg siger det bare. Og det står jo en frit for at genopfylde de små fine krukker og flasker bagefter, hvilket gør det mere miljøvenligt. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  25/09/2020

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.