fbpx

De flotteste ben, jeg har set. Plus en anbefaling

TrystalPressed

Huden på mine ben plejer at være skummetmælksfarvet. Og så langt jeg kan huske tilbage, har det altid været svært at få dem til at tage imod farve.

Lige indtil jeg fandt opskriften, der virker (på alle): Daglig eksfoliering med vaskeklud => så fugtundertrøje => så en god kropsolie. Farven kommer derefter for mig bedst fra en mousse som den her eller den her. Bare brugt et par gange om ugen.

Men.

Jeg glemmer det. Det med selvbrunerfarven. Og så står jeg der med de skummetmælksfarvede lige inden, jeg skal noget.

Men så kom blurcremen til kroppen. Altså en slags farvet dagcreme.

Udover begejstring for idéen med blur-effekt til benene, var jeg skeptisk. Ville det ikke se kunstigt ud, smitte af…som vi har set det med anden makeup til kropshuden. Men nej, denne her blurcreme fungerer, er nem at smøre ud, og giver gløden med det samme. Det er tilmed som om, den nægter at efterlade uskønne overgange.

Jeg har aldrig fået pæne kommentarer på mine ben. Men det gør jeg nu. Og du kan enten tage mit ord eller skæve til, hvad et par af Beautyspace-anmelderne herfra skrev om blurcremen:

MARIE RASMUSSEN: ‘Genialt hit af et produkt. Nem at smøre på og med et resultat så flot, at jeg alle fem gange, jeg har brugt produktet, har fået komplimenter for den flotte glød.’

ULRIKA LANDSTRÖM: ‘Giver virkelig smuk glød, hold da op! Dufter dejligt og er nem at bruge. Ser tilmed naturligt ud. Bruger den dog ikke til ansigtet, da den indeholder shimmer.’

METTE SLOTH ERIKSEN: ‘Giver øjeblikkelig en flot glød på ben, arme og hals. Har ingen selvbrunereffekt, men sørger til gengæld for en rigtig fin, diskret farve der gør, at jeg straks kan have pæne bare ben.’

PIA POULSEN:Er som en let lotion, der hurtigt forsvinder på huden. Virker fugtmættende og giver jo en sindssyg flot finish. Måden, huden pludselig får glød på, er for mig det flotteste festlook, man kan tænke sig.’

EN ANBEFALING: Den prisvindende Trystal Minerals er kommet i en kompakt version, som er noget lettere at have med sig. Giver en anelse dække, men er først og fremmest en solpudder – med en indbygget svag selvbrunereffekt.

MERE AF BEAUTYSPACE? Så hop med på listen her.

@beautyspace på INSTAGRAM

12/06/2017
Helt ærligt, Heidi Frederikke Sigdal
Se, hvad tv-værten er doven med (skønhedsmæssigt). Og hvad, hun ikke vil undvære
14/06/2017
Husk, at den findes. Og gør alle godt
Jamen har du set noget så flot?

Kommentarer

 • Camilla A

  Det lyder som et Instagramfilter til at tage på! Jeg har sådan en gammel halvindtørret body shine-stift fra The Body Shop, som jeg sommetider husker at bruge på kraveben, skuldre og ben, men den er ikke særlig god og kan ikke fordeles anderledes, når først den er langt. Det kan godt resultere i kobberstribede skinneben. Blurcremen lyder meget mere lovende.

  14/06/2017
 • Sanna

  Nu nævner du selvbrunerdråber i et af dine svar, Annette, og så må jeg spørge: er det noget du har prøvet? Jeg har nemlig prøvet St. Tropez før, og været glad for den, men jeg er altid frisk på at prøve noget nyt. Det lyder måske fjollet, men jeg vil helst ikke ligne en der har fået farven fra en flaske på en lille eftermiddag 😉

  14/06/2017
 • Helle Pelle

  Kære Anette
  Tusind tak for dit fine svar
  Vedr Blur cremen
  Jeg ved jo godt at det der virker for den ene måske ikke virker for den anden
  Men du skal vide at der er så mange ting du har anbefalet som jeg ikke kan undvære nu
  Så tusind tak for verdens bedste blog
  Kh Helle

  14/06/2017
 • Lissi

  Jeg har en høne at plukke med dig Anette…….du er mig en dyr dame med alle de fristelser; senest Comfort zone, blur creme og Tromborg Peach rouge….hold nu op for nogle lækre produkter, lige ind på yndlingslisten….sammen med ALLE de andre skønne ting, du foreslår. Og ja ja, jeg kan jo forsøge at være standhaftig, men det gider jeg altså ikke i forhold til de 55 år af mit liv, jeg allerede har brugt 😉 Så tak Anette, og tak for dit dejlige kram i tirsdags. Knus fra Lissi

  13/06/2017
 • Helle Pelle

  Jeg ved heller ikke hvad jeg gør forkert med Blur Cremen
  Synes den smitter så meget af selvom jeg venter en halv time med at tage tøj på efter jeg har brugt den Øv

  13/06/2017
 • Tanja

  Ved ikke hvad jeg åbenbart gør forkert men jeg synes Blur cremen er så svær at fordele pænt på benene uden mærker, jeg har været nødt til ligesom at blande den med en Bodylotion for at få det bedste resultat. Øv for ville virkelig gerne kunne lide produktet til mine meget lyse sommerben

  13/06/2017
 • Charlotte

  Holder den hele dagen?

  13/06/2017
 • Christine

  Er det lykkedes dig at finde en selvbruner der ikke lugter? 🙂 Det er nemlig den største hindring for mig

  13/06/2017
 • Zarah D

  bruger du også olie når du bruger blur cremen ?

  13/06/2017