Få dit plaster plus min SPF to-do

Juli måneds BEAUTYSPACE BOKS er udsolgt, men her kommer et forhåbentligt brugbart plaster. For måske nåede du ikke boksen. Måske er der noget, du ønsker suppleret til ferien. Procenterne gælder til og med 1. juli:

Mine begrundede anbefalinger finder du her.

MIN SOLFAKTOR TO-DO består af tre artikler og en enkelt joker vedrørende selvbruner:

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

27/06/2023
To ingredienser, jeg ikke undværer om aftenen
To ting, der også vægter højt hos hudlæger
03/07/2023
Spis dit vand og bliv (muligvis) mere fugtmættet
Hudlæge: Derfor giver spist vand mere fugtmæt hud

Kommentarer

 • Eva

  Hej Anette,
  Jeg er ny i dit spændende univers.
  I en artikel skriver du ; “ få dit plaster… “.
  Jeg har søgt forgæves i dit univers for at finde ud af hvad dette plaster er – og gør.
  Håber meget på din afklarende hjælp hertil.
  Tak.

  03/08/2023
 • Inge Lasorella

  Hej Anette. Er helt ny. Får blodfortyndende medicin. Mit ansigte ha rødme og meget tør hud i midt pande, øjenbryn, lidt ned i siderne af næsen også, når det er meget slemt giver kløe og huden skaler af og bliver lidt hævet og meget rødt. Er 70 år kan godt lide at se pæn ud. S O S
  Bedste hilsen Inge

  15/07/2023
 • Fru Jakobsen

  Kære Anette,
  I aller, aller bedste mening og jeg håber, du vil tage det som konstruktiv kritik:
  Har lige modtaget månedens box og det er som altid en fin sag. Dog er jeg lidt ærgerlig over “overraskelses” serummet, da jeg har det i forvejen, det ikke er min favorit og jeg håbede at blive introduceret for et nyt fint et.
  Ecooking laver mange fine produkter, som jeg er introduceret for her, så hvorfor lancere det som en overraskelse?
  Sisley phyto lip twist blev endvidere lanceret som nr 19 og jeg har modtaget nr. 15, som jeg ligeledes har i forvejen.
  Min Jorgobe niacinamid serum er ved at være opbrugt, så der er det dejligt med en ny.
  Men jeg sidder tilbage med en flov fornemmelse af overforbrug, som er ærgerlig, da jeg meget bevidst forsøger at undgå det.
  Så derfor – igen med de bedste intentioner – vil du ikke overveje fremadrettet at deklarere boxens hovedindhold og så helt fint, at der kan være en mindre overraskelse, som er netop en overraskelse, og ikke det man primært køber boxen for.
  Rigtig god sommer til dig og dine

  30/06/2023
   • Fru Jakobsen

    @anette tak for svar og fornem service med nr. 19
    Jeg følger troligt med her på bloggen, på Instagram og i Børsen og bliver langsomt klogere på ingredienser ligesom jeg via box’ene enten bliver introduceret for nye favoritter eller produkter, som jeg ikke behøver at genanskaffe. Kan nu ikke leve uden Bodyologist body serum, Jorgobe niacinamid, fandt for nylig ud af at Jorgobe også har en rar multi peptid lifting filler og at Kiehls Ultra facial cream er skøn under min spf.
    Jeg køber ikke hver eneste box men bliver jævnligt inspireret til enten genanskaffelse eller nye ansigts- eller kropsprodukter. Og her skeler jeg meget til ingredienser og elsker at blive introduceret til noget, jeg ikke kender og jo altid til en meget fordelagtig pris.
    Så kære Anette, tak for at du øser af al din viden og også giver os mulighed for at prøve produkter til yderst gode priser, så vi hver især kan finde ud af, hvad der føles godt på vores hud.
    Bedste sommerhilsner herfra

    02/07/2023
 • Tanya

  Uuh, godt tilbud på Jorgobé (som jeg er blevet meget begejstret for efter forskellige lykkelige besøg i min beautyboks)! Jeg fik både købt niacinamiden og deres gode BHA salicylsyretonee.
  Tusind tak, og rigtig god sommer!

  30/06/2023
 • Tina

  Hej Anette😊

  Jeg har et spørgsmål angående sun drops?

  Dem fra Woods er super Nice og det har jeg læst at dem er du også glad for☺️

  Men er der nogen produkter de ikke går i spænd med .. ? Tænker evt at blande dem i sin solcreme ville det så sænke SPF en.

  Nogen produktet der nedsætter Effekten af Sun drops? Eller omvendt ?

  Kan de bruges i en “tynd” serum som eksempel JORGOBÉ hyaluroinc serum .

  Eller er det underordnet og man kan blande dem i alle typer cremer og serumer 😊

  Tak 😅

  Go weekend ☀️

  Tina

  30/06/2023
 • Sarah

  Kære Anette,
  Lige nu er min Aftenrutine:
  Rens med ling purifying facial cleanser
  Salicylsyre fra Paulas choice
  A vitamin cremen

  Jeg vil gerne have en serum ind mellem salicylsyre og a vitaminen, men jeg er i tvivl om hvilken serum/ingrediens der ville være god imellem dem? Der er jo Niacinamid i din creme så tænker ikke man skal komme dobbelt Niacinamid på, er der et ingrediens du vil anbefale mig at komme på efter salicylsyre? Min hud er “normal” med tendens til store porer, fine linjer men ellers rimelig pæn. Men de to ting vil jeg gerne arbejde med ^^

  30/06/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.