fbpx

Helt ærligt, Heidi Frederikke Sigdal

facercise20facercise22

Hun er nærværende ud over det sædvanlige, interesseret, sjov – og som regel med på den værste. Og så er hun gået fra at bruge bodylotion all over til at være typen, der mangler bestemte hudplejeprodukter, hvis hun glemmer dem på en kort weekendtur. Velkommen til Heidi Frederikke:

Er der noget, du er dovn med (skønhedsmæssigt)?

I løbet af vinteren kan jeg godt være doven i forhold til at få ordnet fødder. Så går der for lang tid imellem. Samme historie, når det gælder om at plukke bryn. Egentlig fordi jeg ikke bryder mig om at gøre det, fordi det gør ondt på sådan en dum måde. Heldigvis er der søde personer i makeuppen på mit job, der vil ordne det for mig. Selvom jeg sidder og vrider mig.

Du har fortalt om noget, der virkelig virker for dig. Noget til huden, og noget du ligefrem savner, hvis du glemmer det på en weekendtur til Fyn. Hvad taler vi om?

Jeg blev for nogle måneder siden opmærksom på det danske mærke MOL&B. Generelt går jeg efter kvalitet i forhold til, hvad jeg smører på huden. Og når det derudover er dansk, er det et plus. Eksempelvis som Rudolph Care, der fast står på mit badeværelse, og som jeg synes har etableret sig på en sej og solid måde.

Derudover er jeg virkelig glad for en lille sag fra et andet dansk mærke. Nemlig Visible Change SOS Power Cream fra Xellence. Den redder gang på gang irriteret hud, enten sprukne læber eller omkring næsen, hvis jeg er forkølet.

SOSpower

Mht. til MOL&B, så er de også rykket ind på min badeværelseshylde. For jeg er blæst bagover af deres produkter, da jeg både kan se og mærke en markant forskel. Min hud mangler dem, hvis jeg har glemt dem, som jeg gjorde på turen til Fyn. Jeg bruger serien om morgenen og om aftenen – og udover en øjeblikkelig følelse af at komme noget godt på huden, så dufter de så fine på en ren måde.

MolB

Har du ændret hudplejevaner fra du var i 20’erne og så til nu?

Ja, det må jeg nok sige. Ekstremt meget endda. Faktisk snakker jeg tit med min veninde Louise om, hvor lidt vi gik op i det, da vi var i 20’erne og som studerende delte lejlighed. Vi mente, at Matas Bodylotion i halvliterflaske var lige så fremragende i ansigtet, som den var på benene. Så den kørte vi med i lang tid. Med alderen er den vane blevet opgraderet, og jeg går i dag meget op i, hvad jeg smører på huden.

Noget, du aldrig vil gøre i jagten på velvære og skønhed?

Jeg vil aldrig få foretaget kosmetiske ændringer i forhold til mit udseende af skønhedsmæssige årsager. Jeg kan godt li’, at man kan se forskel på, om man er 22 eller 52. Jeg synes, at det er smukt at blive ældre. I rynkerne og linjerne ligger vores historie, vores erfaringer og vores levede liv, og det tiltrækker mig. Det hele er en del af os. Udenpå og indeni.

Hvad er det vildeste rygte, du har hørt om dig selv?

Det er ikke specielt vilde rygter, jeg kan komme med her. Men efter jeg har født to børn, har jeg et par gange fået spørgsmålet, om jeg er gravid (igen). Og nej, det er jeg så ikke.

Har du et livs-mantra?

Jeg har et klart mantra om at leve mit liv med hjertet, som jeg skal have med i de ting, jeg gør, de valg jeg træffer, og de ting, jeg kaster mig ud i. Ellers fungerer det ikke.

De vigtigste stolper i mit liv er kærlighed, næstekærlighed og ærgerrighed. Kys, kram og trygge arme er det allerallervigtigste, man kan give til andre. Og mine børn får hver dag uendeligt meget af lige nøjagtigt det. Derudover gør jeg, hvad jeg kan for at lære dem at behandle andre mennesker, som de gerne selv vil behandles. Især i forhold til venlighed, hjælpsomhed, respekt og rummelighed. Og med ærgerrighed tænker jeg på den glæde og stolthed, der er forbundet med at holde ud…gøre sig umage, kæmpe og øve sig til man kan.

MERE AF BEAUTYSPACE? Så hop på listen her.

@beautyspace på INSTAGRAM

09/06/2017
Her er, hvad TÆNK (og måske Decubal) glemmer
TÆNK glemmer, hvor afgørende hudpleje kan være
13/06/2017
De flotteste ben, jeg har set. Plus en anbefaling
Fugttricket og blurcremen, der giver de pæneste ben

Kommentarer

 • klaus brun

  du for mol og b hos min mbkb@live.dk

  17/06/2017
 • Svend Erik Burholt

  Hej Pia Hvenegaard.
  Du kan købe Mol&B hos alle os forhandlere som findes over det ganske land.
  Produkterne kan ikke købes i de fysiske butikker og kommer heller ikke til det.

  13/06/2017
 • Pernille Sparsø

  Tak for dejligt indlæg. Frederikke er en super nærværende og skarp vært!
  Noget helt andet. Den længe ventede mist fra Bioderma med spf 30 er i handlen igen 🙂
  Kh Pernille

  12/06/2017
 • Kirsten V

  Jeg syntes rigtig godt om det livs-mantra!!!

  Ville ønske at der var langt flere med det mantra!!

  Jeg nyder meget at følge med, her på beautyspace. <3

  12/06/2017
 • NØJ, hvor jeg ELSKER det sidste afsnit! Trænger hun til flere bedsteveninder!? 🙂

  12/06/2017
 • Pia Hvenegaard

  Ihhhh hvir lyder de Mol&B lækre.
  Har kigget deres hjemmeside ud ig er blevet ekstra begejstret, men hvor får man fingre i dem?
  Knus

  12/06/2017
 • Dorthe

  Skønt og inspirerende indlæg. Frederikke er en af mine favoritter; altid sød og naturlig! Og det med at være doven med brynene kender jeg godt (doohh!). Skal da klart have tjekket de fine MOL&B-produkter ud.

  12/06/2017
 • Betina S. Jørgensen

  Hej Anette
  Spørgsmålet passer ikke helt ind i denne sammen hæng, men jeg prøver alligevel da du altid har gode svar 🙂

  Min mand har flere modermærket i ansigtet, bl.a. lige under øjenbrynet og over det ene øre.
  Da han er landmand er er rigtig meget ude, og jeg har nu talt solbeskyttelse med ham. Men hvilken type, evt. mærke og faktor anbefales til en mand der i hvert fald kun får det smurt på om morgenen? Det må ikke fedte, og det skal være til at “svede” i uden at huden bliver helt klistret.
  På forhånd tak for svar. Betina.

  12/06/2017