Farvel blege ben og endelig en tendens, alle er på forkant med

langebensuperElixir

Lad os tage tendensen først. Dén, der handler om vores globale skønhedshjerne. Dén,  der allerede er slået til hos både dig og mig. Dén, der gør, at de ikke finder på noget nyt i hverken Sydkorea eller USA uden, at vi få timer efter også kender til det. Selfiestangen var et eksempel, k-beauty et andet og Elle MacPhersons grønne drys et tredje. ’For har du hørt om det? Har du? Hvor får jeg fat i det?’, har det bimlet og bamlet i min indbakke de sidste måneder. Måske fordi hun ligner en, der tager sin egen skønhedsmedicin. Men nok mest fordi hun har et tæt samarbejde med den anerkendte dr. Simone Laubscher – og sammen har de lavet det, de selv kalder for et powertilskud af basisk modvægt til det faktum, at vi generelt syrer for meget til. Det ved hende her en hel del mere om, og har skrevet om det her og her.

Pulveret er sammensat af bl.a. svampe, kinesiske urter, sporstoffer og såkaldte super greens, og det kan blandes i kokosvand (det gør hovedpersonen bag) eller i en grønsagsjuice. Hvis det er noget, så fås The Super Elixir hos N’Age – ring til dem eller bank på deres døre, for online er endnu ikke på plads.

GLEM ALT OM BLEGE BEN: Nu er det jo ikke sikkert, at du skænker huden på benene en tanke. Men Rikke skrev og klagede over blege ben. Der er to ting at gøre: Kropsanbefalingerne her og opskriften her – og så to meget konkrete anbefalinger: Den gode olie her kaster glød af sig uden at fedte, og selvbruner-dråberne her giver et virkelig naturlig-fint resultatet (udviklet til ansigtet, men jeg bruger dem til benene).

10/06/2016
Tv-værten med de mange tricks
14/06/2016
En skærpet hukommelse og 10 vindere

Kommentarer

 • Lissi Nielsen

  Annette, jeg investerede straks i selvbruningsdråberne, men synes ikke rigtig, at jeg har nogen effekt. Har forsøgt både på ren tør hud og sammen med dagcreme ?
  Mvh
  Lissi

  22/06/2016
 • zoffie

  test

  14/06/2016
 • Ditte H

  Yeah! Tak for svar, Anette! Og oven i købet et rigtig godt svar! Så kan jeg blive indenfor Murad, som jeg og min hud er æælsker! 🙂 Jeg burde faktisk hedde Murad-Ditte ….. Go’ dag!

  14/06/2016
 • Tanya

  TAK, Anette! Så blev jeg bl.a. så klog at jeg kan glæde mig ekstra over min nye vane med at drikke et stort glas greenie hver dag (jeg laver omtrent en blenderfuld hver anden dag med kun grønne ingredienser, typisk: spinat (bare frossen), avocado, æble, kiwi, agurk. Lidt vand, en-to spiseskefulde æblecidereddike og samme mængde fiskelevertran med citrussmag). Det tager toppen af eftermiddagslækkersulten og er så åbenbart basisk i lange baner 🙂

  14/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tanya – så er der lagt to direkte links om syre/base i selve indlægget. stor hilsen anette

  14/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ditte H – Når jeg skriver det med at skifte, så tænker jeg sådan i ‘årevis’ at det kan være godt at skifte lidt ud. Også shampoo. Men ja, indenfor samme mærke er absolut fint og Murad har jo mange muligheder.

  @ Christina K – Jeg har endnu ikke prøvet det hypede pulver. Du kan læse om det her: http://www.welleco.com/

  @ Tanya – Jeg spørger hende lige om hun ikke har skrevet noget om det. Vender tilbage.

  @ Pernille S – De er helt sikkert ikke for gamle.

  @ Kiss Jacob – De kunne ligne, enig, men jeg tror det er kokosvand og så med hendes eget pulver i.

  Stor hilsen Anette

  14/06/2016
 • kissjacob

  Jeg elsker også Clarins dråberne blandet med min dagcreme..
  Tror du da ikke det er Matcha de har i den smukke smukke flacon 😉

  Jeg har lyst til at prøve det !!

  14/06/2016
 • Pernille S

  Tak Anette! Fik så lige hevet mine Clarins-dråber frem fra sidste år! Ved ikke om de er for gamle, men benene står nu for skud 😉

  14/06/2016
 • Tanya

  Ha, du er sød, Anette, men jeg er altså kun med på de tendenser du skriver om. Så du er min forkant på skønhedsfronten 🙂
  Lyder interessant med det basiske, men jeg kunne ikke finde det rigtige sted at læse mere hos Det Der Virker, så kunne du ikke interviewe hende om det, så vi kan blive lidt klogere?

  14/06/2016
 • Rikke

  Tak Anette .

  13/06/2016
 • Christina kragh

  Det der super eliksir pulver hvad gør det helt præcis…..noget synligt tænker jeg så skal det prøves

  13/06/2016
 • Christina kragh

  Nu har jeg købte den fra vita liberas prøver at smøre den ren på i aften måske jeg ligner en indianer i morgen haha

  13/06/2016
 • Ditte H

  Jeg ændrer lige emne, ik’ 🙂 Anette, du skriver i din bog, at huden kan blive doven, hvis man altid bruger de samme produkter. Nu har jeg ganske vist lige chokket min hud med Tromborg produkter, som den bestemt ikke kunne lide. Så tilbage til Murad. MEN hvis man ikke lige er til frugtsyre- og AHA-behandlinger og dermaruller, og hvad det ellers hedder, er det så nok bare at skifte linie inden for samme serie?? Vil helst ikke ligne en teenager, der netop er kommet i pubertet igen :-/

  13/06/2016
 • @Maria – Dagserummet fra Bioeffect er sammensat, så du kan bruge en creme (også en med fedtstoffer i) ovenpå serummet. Jeg anbefaler stadig lige at vente nogle minutter.

  Stor hilsen Anette

  13/06/2016
 • Maria

  Du skrev et sted at olie var no go efter dagsserum fra bioeffect. Jeg plejer at bruge en dagcreme med mandelolie fra Badeanstalten – er det så slut med det?

  13/06/2016
 • @ TineL – Clarins’ kan ikke bruges alene, men skal i et andet produkt. Du kan bruge Vita Liberatas som et serum under din hudpleje eller blandet i. Jeg er glad for begge.

  Stor hilsen Anette

  13/06/2016
 • @ Martina – Åh, jeg krydser fingre for at det er på den gode måde. Først Lings Hydrator og så olien. Virkelig et fint makkerpar, hvis du spørger mig.

  Stor hilsen Anette

  13/06/2016
 • @ Christina Kragh – Jeg tror de ved noget om Fyn, hvis du ringer til deres butik på Værnedamsvej (men jeg tvivler, at der er noget). Måske sender de ud. Jeg er glad for begge. Mht. Vita Liberas dråber, så synes jeg ikke, at de lugter. Stor hilsen Anette

  13/06/2016
 • Martina

  Hej Anette.
  Efter jeg har fået kendskab til din blog, er det efterhånden blevet et dyrt bekendtskab for mig, men på den gode måde 🙂
  Jeg har et spørgsmål ifht. olien fra Xellance og Ling Hydrator, anbefaler du at man bruger dem sammen, eller olien for sig selv og Ling Hydrator for sig selv med bodylotion over?

  På forhånd tak for hjælpen.

  13/06/2016
 • TineL

  Hej Anette,
  Er der forskel på Vita Liberata-produktet og de Clarins-dråber, du tidligere har gjort os hooked på (jeg er fan af både ansigts- og kropsdråberne 🙂 )?

  13/06/2016
 • Christina kragh

  er der ingen forhandlere af aesop på fyn og er den der selvbruner dråbe ting bedre end den fra clarings ? syntes den far clarings lugtere ret meget når den begynder at arbejde

  13/06/2016