Gæt hvem der holder mere, end de lover

Du kender følelsen og roen, når nogen har gjort sig så umage, at man bare bliver glad og tryg. Og det er præcis den effekt, de fem her har på huden. Også selvom de går stille med dørene:

 • ESSE SUNSCREEN SPF 30. Det er svært ikke holde af Esse, som over-nørder med probiotika på en måde, der også påvirker deres konkurrenter. Der er aktivisme bag det mærke. Den nye solbeskyttelsescreme indeholder fysiske filtre. Men ingen bliver kalkhvide, for der er blandet en smule mineralsk farvepigment i. Du finder Esse hos Complete Me.
 • YOUTH TO THE PEOPLE HYDRATE+GLOW DREAM MASK. Jeg kan ikke formulere fornemmelsen af den her nat-maske (i virkeligheden jo bare en creme) bedre end ELLEs Anne P: ”Det er som at give sig selv et hud-kram”. Indholdet er barriere-optimalt med squalane, E- og C-vitamin plus hyaluronsyre og med en konsistens som blød smørcreme. Fugt, glød og smidighed er værd at sove på. Fås hos Sephora.
 • AESOP FACIAL CLEANSING MILK. Rens er en del af Aesops DNA, og de har netop tilføjet en nyhed, der gør det, som ellers kan være en smule svært: Nemlig at rense ansigtet mildt – gerne uden at det skummer – men samtidig på en måde, hvor huden føles ren uden en tilbageblivende fedtfilm. Der er tilsat ekstra fugtmætning og B-vitamin. Emballagen er en mindre praktisk, men pæn, glasflaske.
 • NEOVITA MINERAL FOUNDATION. Jeg skal tage mig i ikke at trykke for meget ud pga. den isnende, meget behagelige og luftige mouse-fornemmelse, som netop Neovitas konserveringsfri produkter har (tjek deres Hyaluron Vitamins-serum). Men når det gælder foundation, så går det selvfølgelig ikke at overdosere. Der er tale om en  umanerlig fin, nærmest hudsmeltende, konsistens, der dækker uden at tyngde.
 • EVOLVE ORGANIC BEAUTYS SUPERFOOD SERUM 360 er til dig, der vil have økologi, ingen parfume, men gerne udglattende peptider, flere kilder til fugtmætning (her hyaluron og glycerin) plus en beskyttende cocktail af antioxidanter – samlet i en flydende gelcremet konsistens. God til fedtet/kombineret hud.

MERE HYLDEKIG HOS HINANDEN? Hvis du endnu ikke er med (og har lyst til at vise os din badeværelseshylde på INSTAGRAM), så tilføj @beautyspace og #beautyspaceshelf i din tekst, så vi kan finde hinanden. Vis eller fortæl, hvad der virker, og hvad du måske mangler eller ønsker.

Den første dag i hver måned bliver der trukket et par heldige – ikke kun blandt dem, der mangler, men også blandt dem, hvor hylden fungerer. I maj måned er det @samati17, der får sit ønske opfyldt.

SPILLEREGLERNE PÅ BEAUTYSPACE er her.

Foto Jens Peter Engedal

24/05/2019
Silke har prøvet det meste
Også mere end du tror
28/05/2019
Hug for at rense mascara af forkert
Sammen med svar på, om rensende micelle-vand skal skylles af huden

Kommentarer

 • Mange mange tak 🙂

  29/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kia, tjek om det kan være hormon-udløst. Hvis ja, er den udløsende faktor det første at tage fat i (ex. en hormonspiral). Derudover gælder de samme ingredienser, som til ansigtet. Se evt. guiden skrevet med hudlæge Christian Grønhøj (der er også et kapitel i Superhuds-bogen):

  https://beautyspace.dk/shop/

  @ Sanne, ja du er.

  @ Anette Bilsted, du gør mig glad. Tak.

  @ Sanne, ja jeg har prøvet. Der er intet dårligt at sige, men heller ikke noget wauh-agtigt.

  @ Kiss, fortæl hvad du synes.

  @ Tanya, Post Nord kan være op til 5 arbejdsdage om leveringen. Håber den er dukket op nu?

  @ Amaja, glæder mig. Tak.

  @ Malene, der skulle gerne være et link i teksten med kontaktinfo.

  Stor hilsen Anette

  29/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle ord. Jeg er tilbage på bloggen onsdag morgen. KH Anette

  28/05/2019
 • Malene

  Hej hej

  Hvor kan man købe neovita henne ??

  28/05/2019
 • amaja

  jeg bare elsker når du har den artikel ,benene trukket op og en kop kaffe og så den læsning er der noget bedre

  27/05/2019
 • Tanya

  Det lyder voldsomt fristende, alt sammen! Godt sommer og fødselsdagstid nærmer sig så småt
  Anette, skal jeg være bekymret over at beautyboksen endnu ikke er ankommet? Jeg kan se at pengene er trukket i onsdags…
  Kram
  T

  27/05/2019
 • Kiss

  Neovita lyder virkelig godt… skal prøves.

  27/05/2019
 • Sanne

  Kære Anette

  Kender du Fillerina produktet som er ren hyaluronsyre der bruges som en kur? kan du anbefal det ? : )

  27/05/2019
 • Anette Bilsted

  Kære Anette. Tusinde tak for den fantastiske beauty Box, som du lavede til os denne gang. Nogle helt fantastiske produkter. Mange tak KH Anette

  27/05/2019
 • Jeg er altså bare verdens heldigste kartoffel. Endnu en gang TAK! Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  27/05/2019
 • Kia

  Hej Annette
  Mit spørgsmål er ikke relateret til dagens skriv, men håber du måske kan hjælpe alligevel. Jeg får relativt tit bumser ved kæbelinjen – som oftest altid kun der – og jeg prøver at rense der om aftenen, bruge vaskekluden der om morgenen og generelt nå ned omkring halsen, men synes ikke rigtig at det påvirker udbrud. Kender du noget til det her specifikke problemområde måske? 🙂
  Kh. Kia

  27/05/2019
 • @ Annette, tak for dit gode spørgsmål.

  Kosttilskud kan være meget individuelt, så i forhold til netop dig og evt. overdosering i forhold til, hvad du i forvejen tager, så må du researche (og træffe beslutning) eller tale med egen læge. Grib fat i mig igen, hvis der er andet, jeg kan gøre.

  Stor hilsen Anette

  27/05/2019
 • Annette

  Hej Anette.
  Der er en ting der virkelig kan forvirre mig og gøre mig usikker – og det er kosttilskud, eller rettere om jeg kan overdosere! Jeg synes ofte forskellige kosttilskud, lapper ind over hinanden på indholdslisten. Jeg har modtaget månedens beautyboks med kosttilskudet fra Smuuk. Jeg tager i forvejen Drogens Vital “hud hår og negle”, som jeg gerne vil fortsætte med. Men så kan jeg se at jeg får dobbelt op blandt andet C-vitamin, zink og kobber. Er det ok? Og vil det være en mulighed at nøjes med at tage en enkelt tablet af Smuuks og stadig få den gode virkning? Så holder den (lidt dyre :)) også længere…

  27/05/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.