Silke har prøvet det meste

Har du nogensinde prøvet at være hende den nye på jobbet? Hende, der ikke kender nogen, men som tydeligt mærker, at alle andre er næsten ubehageligt tætte? Da jeg for mange år siden kom ind i gruppen af skønhedsjournalister – grøn og uden at kende en sjæl – stod især én person frem. Med åbne arme. Uden forbehold. Bare med hjertelighed og nærvær. Nemlig Silke, som på daværende tidspunkt var skønhedsredaktør på magasinet Woman.

Den slags husker hjertet. Mit gør. Så selvfølgelig er hun med al sin dedikation, flid og smittende engagement den første i perlerækken af inspirerende skønheds-hoveder, som hen over sommeren vil kaste landets bedste tips af sig på Beautyspace. De har det tilfælles, at de har prøvet det meste af, hvad der findes.

At skønhed i øvrigt skal være inkluderende og ikke det modsatte, er Silke verdens bedste eksempel på. Hun får ordet:

Hvordan ved man, at man står på dit badeværelse?

Mit badeværelse er meget lille, og der står produkter overalt. Min kæreste har én hylde, min datter en halv, og jeg har så de resterende 4 hylder og 5 skuffer. Jeg tester jo noget nyt hele tiden, og meget af det foregår i dette lille rum. Jeg tror, at der alene i min bruser står minimum 5 forskellige shampooer udover flere slags hårkure, balsamer, scrubs, sæber osv. Men der står også altid en lille blomst i en vase for at give lidt hygge i mit skønhedskaos.

Er der en særlig vane, som virker for dig?

Jeg er ret glad for at bruge en selvbruner i ansigtet på de dage, hvor jeg ser lidt grå og træt ud. Det frisker op med det samme og er noget, som jeg har gjort i mange år. Og når det gælder selvbruner foretrækker jeg en let selvbruner-mist (fra enten St. Tropez eller James Read), som jeg kan forstøve henover ansigtet. Den hverken fedter eller kan mærkes, og så kan jeg enten lægge makeup ovenpå, eller alternativt bruge den inden jeg går i seng.

Dét eller de produkter, du har genkøbt flest gange?

 • Biodermas Micellar Water. Jeg elsker de nemme løsninger, og min hud bliver langt mindre irriteret, når jeg renser uden vand. Jeg bruger stort set ikke andet.
 • Clarins Roll-on deodorant, fordi det er den eneste deodorant, som kan holde mig fuldstændig frisk og velduftende hele dagen.
 • Lash Queen Sexy Blacks Mascara fra Helena Rubinstein, fordi den laver de flotteste lange og fyldige vipper ever. Og man behøver ikke gøre sig særlig umage, mascaraen gør arbejdet for en.

Er der noget, du er doven med?

Mine bryn. Så jeg har fået microbladet dem med små fine strokes, der ligner hår, så de altid er pæne og naturlige.

Det skøreste skønhedstip du har prøvet?

Hm, det var godt nok ikke et tip, men en lidt tosset behandling jeg prøvede engang. For nogle år siden fik jeg (til en test til et dameblad) Restylane i hænderne, som så skulle se yngre og glattere ud. Det var for det første en ret ubehagelig behandling, men så hævede mine hænder op og lignede to oppustede gummihandsker i næsten 14 dage. Det så ud, som om der var sat et par falske hænder i enden af mine arme.

Og det mest værdifulde?

Min mor har lært mig, lige fra jeg var barn, at rense min hud hver aften. Dengang var det med en vaskeklud og lidt sæbe. Men gør det uanset, hvor træt du er, om du har været i byen til kl. 05 om morgenen eller er syg. Hvis du vil have pæn hud, skal du rense skidt, støv, snavs og makeup ud af porerne hver eneste dag. Det tager ikke lang tid (specielt ikke, når man bruger micellar water), og den lille indsats gør vitterligt en stor forskel. Måske den største!

Er der noget, du aldrig vil kaste dig over?

Jeg er ikke bleg for at prøve ting af, for det er sådan, jeg lærer mest og bedst om behandlinger, metoder og produkter. Jeg har prøvet alt fra fedtfrysning, ultralyd i ansigtet, LED lysterapi, Botox, Restylane, akupunktur som ansigtsløftning, ansigtsbehandlinger med lavfrekvent strøm og meget mere. Jeg prøver alt – så længe, at det ikke ommøblerer på mit ansigt. Jeg skal helst ligne mig selv og kunne ikke finde på ligefrem at ændre på mit ydre, men vil selvfølgelig altid gerne være den bedste udgave af mig selv.

1000 tak til Silke. Du finder hendes ord hver uge i Alt for Damerne, hendes blog lige her og på Instagram her. Har du spørgsmål til Silke, så kom endelig med dem i kommentarfeltet. 

** MERE AF BEAUTYSPACE? Så hop med her ** BEAUTYSPACE på Instagram finder du her ** BOGEN om Superhud er på hylden her **

Redigeret af journalist Anneline Højrup

23/05/2019
Derfor er vi dødtrætte af anti-age
Her er det opløftende alternativ
26/05/2019
Gæt hvem der holder mere, end de lover
Fem anbefalinger

Kommentarer

 • Christine Cecilie Gustavsen

  Hej Silke
  Er nysgerrig på at høre om fedtfrysning gav gode resultater og hvilken klinik du var på?
  Mvh Christine

  28/05/2019
 • sanne brøndum

  selvbrunermist?? bruger du den efter serum og creme og før make up?

  skøn dag til dig….

  sanne

  28/05/2019
 • Hej allesammen 🙂 Tak for jeres søde kommentarer og spørgsmål. Jeg prøver at tage dem fra en ende af. 😉

  @Louise – jeg har fået microblading i to omgange, Først hos Line på Aglaiaklinikken på Østerbro. Men så gik hun på barsel og fik anbefalet Diana Hvas i Rødovre. Jeg har været mega glad for begge steder, de bruger lidt forskellige teknikker. Og begge med flotte resultater.

  @Amaja og Anna – jeg har haft vildt gode resultater med LED lysterapi. Masken (medicoline) til hjemmebrug tager længere tid og skal gerne bruges 3-4 gange om ugen i 20 minutter for at fornemme en effekt. Men det virker.
  Så har jeg prøvet den Beauty Angel Lys (prøvet hos Zhen Care i Solrød) med meget hurtige resultater efter allerede fire gange på en skønhedsklinik. Men det er jo bedst med et forløb på 10 gange.
  Sidst men ikke mindst er der en behandling, som hedder Kleresca (prøvet hos Agalia klinikken på Østerbro) som også er ret dyr (cirka 6.000 kr for fire gange), men mega effektiv med fire behandling på fire uger.
  Alle giver flottere mere ensartet hud og jeg fik især dulmet min rosacea på kinderne godt ned. Så kan varmt anbefales til alle, men især rosacea, akne/urenheder eller hvis du bare vil booste kollagenproduktionen i huden.
  Jeg har skrevet om flere af behandlingerne på min blog. 🙂 De mere stærke lysbehandlinger giver selvfølgelig hurtigere resultater.

  Mht Ultralyd har jeg prøvet Ultraformer, men mangler lige de afsluttende billeder for at se forskellen. Jeg kender flere, der er meget glade for den behandling og kan se forskel. Effekten kommer i løbet af 6 måneder.

  @christina – emu olien har jeg tilgode endnu, så der kan jeg ikke komme med noget klogt at sige desværre. 🙂

  Kh, Silke

  26/05/2019
 • Tina

  Silke er en skøn, smuk og dygtig kvinde, helt nede på jorden 🙂
  Følger hende også.
  Et godt indlæg og en god søndag ønskes 🙂

  26/05/2019
 • Christina Kragh

  Emu olie kan du fortælle noget om det ? Og hvilken mærke der evt er bedst og hvor det kan købes kh c

  26/05/2019
 • Katrine

  SÅ god ide’ med BeautyBoxen, at få dem lavet med prikkerne udad. Dog skal adressemærket jo så kunne tages af uden at ødelægge…hm…men ja, hvis man kan bruge kassen også så er det da bæredygtighed som rykker

  25/05/2019
 • Susie

  Skønne Silke:-)

  24/05/2019
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Kære Anette
  Jeg har vundet Tromborg hos dig, men manglede en bindestreg i mailen, har jeg lige opdaget nu Jeg har nu videresendt den mail, som jeg sendte d. 17/5 til dig.
  Håber jeg stadigvæk er heldig
  Kh Rikke

  24/05/2019
 • Louise

  Jeg er nysgerrig på hvor Silke har fået udført microbladet behandlingen?:)

  24/05/2019
 • amaja

  syntes det var godt at læse fra silke og også hendes principper ,jeg kunne godt tænke mig at høre mere om hendes erfaring med LED lysterapi ,mit problem er min sarte hud .

  24/05/2019
 • Ida Østergård

  Rigtig spændende læsning om Silke, og om hvilke produkter hun foretrækker.
  Glæder mig til at læse mere på hendes blog.

  Dejlig weekend til jer, håber på lidt sol.

  24/05/2019
 • Anna

  Jeg er nysgerrig efter at høre mere om Silkes erfaring med ultralyd og LED lysterapi. Hvad gav det og var der en kortvarig eller en langvarig effekt? Og hvilken type ultralyd var det?

  24/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Laila, TAK for dette tip…måske skulle vi få dem lavet omvendt så.

  @ Tina, det er i proces. Men det går langsomt. Jeg ved ikke, hvornår jeg er klar med en melding.

  Stor hilsen Anette

  24/05/2019
 • Laila Hovgaard

  Kære Anette. Helt uden for sammenhæng vil jeg lige give et tip. Jeg har lige modtaget min dejlige beauty-box. Hvis man skiller den af, og samler den med vrangen ud, så har man en super fin æske til nips. Det er da genbrug i verdensmålenes tegn. Og box’en er endda pæn med prikker.

  24/05/2019
 • Tina berg Nielsen

  Gad vide hvordan det går med info om led lysmasker? Anette har du fået forsket i dem?

  24/05/2019