Gæt, hvem der endelig er i Danmark

AerinFeb17a

Jeg har længe gerne ville møde Aerin Lauder. Som i virkelig gerne. Og så alligevel, og måske næsten uhøfligt, tog jeg mig i at ønske, at det var farmoren, du og Børsens læsere skulle møde for nylig i New York. Den afdøde Estée Lauder. Hende, som bøger og medmennesker beskriver som et hæsblæsende energibundt, en inspiration – og uden tvivl også en lejlighedsvis plage – for sine omgivelser. ”Get it done yesterday”, lød det vist ofte til medarbejderne. Hun var samtidig typen, der brugte tid på at kigge folk i øjnene, røre dem på armen og se dem efter i huden. Kvinder flokkedes efter sigende om hende for gode råd (og gratis prøver). Og hun elskede det – produkterne, kontakten, opmærksomheden og pengene.

Barnebarnet Aerin begyndte at lave sine egne produkter i 2012, fordi alle altid ville vide, hvad hun havde i toilet- og håndtasken.

Og hun har gjort det så godt, at det er svært ikke at række ud og ae de produkter lidt. For hun har smag og en ubesværet stil…som bl.a. i New York, hvor hun under interviewet var klædt  klassisk-elegant på en måde, der fik det til at se let ud at bære en dobbeltradet cremehvid uld-habit og tynde, tætsiddende bukser med pressefolder. Samtidig er hun også et produkt af sin tid og eksempelvis en tydelig Insta-fan (der jævntligt tjekkede mobilen). Men hvad der er imponerende med AERIN brandet, er hendes evne til bevare en loyal reference til farmorens hang til guldlåg og så kombinere det DNA med enkle, stramme snit og vanvittig stilsikre farvevalg. Den 20. februar er hun på hylderne i Magasin, og jeg vender om to uger tilbage med et par favoritter, hvor også indholdet gør ekstra godt. Her får du et par løsrevne Aerin Lauder-sætninger fra Børsen:

På mit natbord er jeg maksimalist og har mange ting: Altid et duftlys, som jeg ofte tænder, før min mand dukker op, så luften er fyldt med duften. Derudover har jeg bøger, mit ur, min læbepomade og vores nye night table cream.

I mit køleskab har jeg altid vand og juice, græsk yoghurt, ost og frugt – især bananer. Jeg er vild med bananer, fordi de er søde og mætter godt.

Alle bør eje… jeans. Jeg var lige ved at sige Advanced Night Repair, men nej, det er altså jeans. Jeg er vild med det snit, Frame laver.

For mig er god hudpleje noget, der leverer omgående resultat, når det gælder fugt og glød. Som min farmor altid sagde: ’Det handler ikke om alder, men om glød’. Noget, der giver mig ekstra glød i dagtimerne er at duppe en lille smule Advanced Night Repair oven på min makeup – bare virkelig lidt.

NB: Du kan se et lille filmklip med hende på Instagram, hvis du ruller lidt tilbage.

03/02/2017
3 bogstaver, der gør dig endnu pænere
08/02/2017
Hardcore hudfornyelse til sart hud

Kommentarer

 • 1000 tak for alle skønne ord. Alt er læst og nydt. TAK.

  Bare kun lige konkrete svar i dag:

  @ Elisabeth – Send mig lige en mail på open-mind@mail.dk mht. den klump i halsen.

  @ Tanja – Magasin.

  @ Rie Dyrnes – Det svarer jeg på når jeg flasher mine favoritter fra hende snart.

  @ Brita Keller – 1000 tak fordi du kom til Allerød. Det gjorde mig glad. Ude i højre side af bloggen kan du klikke på ‘Beautyspace favoritter’, hvor du får forslag til alt fra A-vitamin til frugtsyrer. Skriv igen, hvis du er i tvivl.

  Stor hilsen Anette

  10/02/2017
 • Maria Lenskjold

  Bananer i køleskabet???

  07/02/2017
 • Vibeke

  Brita var een af de heldige, der fik billet til dit Allerød foredrag.
  Det var jo lynhurtigt udsolgt , men jeg er en tålmodig sjæl, Anette.

  06/02/2017
 • Tanya

  Hvor er hun smuk! Jeg tror jeg ville komme til at hænge ved hendes læber i håb om at fange bare lidt af den magi hun tilsyneladende har.

  06/02/2017
 • Mette Sloth Eriksen

  Lækre emballager – ikke noget under at vi piger elsker parfume flakoner på toiletbordet, hvor er det smukt <3

  06/02/2017
 • Pernille Sparsø

  Vild med de parfume flaconer! De ville pynte pænt på mit natbord 😉

  06/02/2017
 • Anette J

  Jeg har lige købt en parfume fra Korres med “Saffron Amber Agarwood Cardamom” – så den har vist visse ligheder med den, du viser. Jeg faldt for den med det samme uden at opdage, at den var til herrer! Nå men jeg bruger den altså selv, og jeg føler mig ikke mere maskulin af den grund.

  06/02/2017
 • Brita Keller

  Det handeler slet ikke om Aerin, men jeg var til dig foredrag i torsdags i Allerød, og derfor tillader jeg mig, at spørge ind til dette produkt, som jeg fik anbefalet d.d.Force C, booster fluid, plump & glow fra Helena Rubinstein, fik samtidig en prøve med på dagcreme fra samme serie.
  Du anbefalede mig noget med A-vitaminsyre m.m., havde håbet at finde nogle forslag i din bog, men det har jeg ikke gjort.

  06/02/2017
 • Rie Dyrnes

  Kan huske du engang for længe side skrev om en body lotion fra Aerin som man ikke kunne få fat i nogen steder. Hvad hed den? og kommer den til Danmark??
  KH :O)

  06/02/2017
 • NannaF

  Hun og Sofia Coppola er mine ultimative girl crushes! Hvor skønt at jeg ikke længere skal hamstre Rose Balm når jeg er i udlandet 🙂

  06/02/2017
 • Tanja

  Den parfume skal prøves. Hvor er det fint. Anette ved du hvor den kommer til at kunne købes? kh. Tanja

  06/02/2017
 • Elisabeth

  Nøj – hvor er hun lækker…man får jo nærmest lyst til at kradse hende lidt i ansigtet, for hvem magter at gå rundt i så smalle ( men virkelig pæne – det indrømmer jeg blankt) bukser i så høje hæle en hel dag…?

  Og nej Anette – modtager ikke længere mails hver dag…Fatter minus. Og dog. Fatter at jeg er gået glip af fantastisk bogpakke med Estee Lauders advanced…. Hvilket giver mig en klump i halsen..

  06/02/2017

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.