fbpx

Gisp for en gyser

LVFE_California_P047-048

Vi er nogen, der stadig arbejder, selvom Instagram svømmer over med ferieglade billeder. Fra andre.

Og jeg nyder dem skam. Billederne. Selvom jeg i går også tænkte av et par gange. Fordi der dukkede billeder op af brankede kavalergange. Du ved måden, hvorpå en V-udskæring kan være linjeret i lodrette furer, som er mejslet ned i huden.

Nå, jeg skal ikke tage på vej.

 • For de gode solcremer er jo derude. Sammen med skyggen.
 • Hjælpen til glød er også derude. Og hvis din hud på benene (ligesom min) nægter at tage imod farve, så er Body Blur Cremen  fra Vita Liberata løsningen. På spejderære.
 • Og endelig, så har Guerlain besluttet sig for at være dem med sommerens absolut fineste solpudder.

Sephora_GUERLAIN_Summer 17_TERRACOTTA CHIC TROPIC_DKK 595

PS: Jeg LOVER, at konkurrencen her bliver afsluttet i morgen. Hende, der trækker heldige damer og mænd op af hatten, har forlænget ferien. Åbenbart. Til de heldige Armani-vindere, så ryk gerne, hvis I endnu ikke har fået gevinster med posten.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO LVFE

04/07/2017
Ingen ferie uden denne her
For lavendel kan nemlig hele tre uundværlige ting på én gang
06/07/2017
Om fodfejl og fire fif, der gør alle fødder pæne
Få hurtigt de pæneste fødder

Kommentarer

 • MarianneBR

  Jeg har købt en Body Blur. Kan det passe at den smitter af, eller smører jeg for meget på? En klat på størrelse med en en-krone til et underben.

  07/07/2017
 • christina kragh

  Anne-marie andersen mine fuger blev næsten usynlige ved brug af Beauty angel lys <3

  Fru poulsen jeg mangler svar på mit spørgsmål haha kh c

  07/07/2017
 • Det er ikke altid solen, der er skyld i rødme og furer i V-udskæringen. Eftersom jeg var kronisk “solskoldet” over vinteren har jeg googlet lidt på det. Det ses ofte som symptom ved lavt stofskifte og inflammatoriske tilstande bl.a. uden man helt ved hvorfor. Men da jeg er ramt af begge dele er det nok årsagen hos mig. Jeg forsøger ihærdigt at bekæmpe det ved at fortsætte ansigtsbehandlingen sydpå, incl. faktor 30, så må jeg se om det bliver bedre næste vinter.

  06/07/2017
 • JLO

  Det kunne jeg godt bruge til vores ferie sydpå

  06/07/2017
 • Cecilia

  Jeg har prøvet lidt forskellige solcremer (Fx Vichy og Comfort Zone), men jeg har et problem med at de fnuldre på huden. Gør jeg noget forkert og er der en måde jeg kan undgå dette på? Eller er det bare solcremen der ikke er god?

  05/07/2017
 • Christina

  Den der body blur er den lige som bioterms body bb crem ?

  05/07/2017
 • @ Eva B – Dejligt at høre om dine resultater. Lyder dog mærkeligt med SÅ kort en holdbarhed. Dr. Leslie Baumann er hende, der bedst kan forklare, hvordan AHA ikke gør huden tynd, men faktisk det modsatte. Dog er der en indlysende grund til at mange tror det første, fordi der er tale forskellig virkning på huden forskellige lag. Forvirret? Så stol på at jeg har skrevet det ned til et kommende indlæg.

  @ Anne, meget mærkeligt. Jeg har ikke svaret.

  @ Carina, ja, den er SÅ fin.

  @ Karoline, du er en god datter. Din mor er heldig.

  @ Mia, næsten for fin at tage hul på.

  @ Rikke, har du prøvet bare med vaskekluden – og så efterfulgt af EGF (uhhh, jeg ved godt, at det er en kostbar løsning).

  @ Lovisen, du har ret. Det er et sted, solen bider sig fast i med det samme. Og det er sted pigmentpletter stortrives.

  @ Kirsten V, åh undskyld manglende svar. Det var fordi jeg tænkte at jeg ville kigge på deres C-vitaminprodukter. Men det har jeg ikke fået gjort. De giver dog en ret fin beskrivelse.Beklager det vage svar.

  @ Lene, jeg vil anbefale N’Age og Akademiklinikken.

  Stor hilsen Anette

  05/07/2017
 • Lene

  Hej Anette,
  Du skrev d.22/6 et indlæg om, at du en gang om året fik IPL behandling for karsprængninger hos Else Marie Lissau i Århus. Flere efterlyste lignende gode steder i København, men du svarede aldrig. Kan du mon anbefale et sted her i København for alle os, der ikke bor i Jylland ? På forhånd tak

  05/07/2017
 • Kirsten V

  Lige et spørgsmål vedr The Ordinary. Hvilken en af vitamin C produkterne vil du anbefale?
  På forhånd mange tak Anette. 🙂

  05/07/2017
 • Lovisen

  Uha det er også et af de områder jeg er udfordret på, solen bider virkelig godt på lige der.. Jeg synes ellers jeg smører ret flittigt, og altid med en ret høj faktor – men tror lige jeg skal være ekstra varsom.
  Jeg ror gerne kajak et par gange om ugen eller 3, og der skal jeg bare være ekstra påpasselig. Der bider solen selv når den er gemt bag skyerne.
  Hvor er den pudder smuk, Guirlain er desværre bare det eneste min hud nogensinde har reageret allergisk på, det var de små farvede kugler jeg ikke kunne tåle.. Nej ok, jeg reagerer også på balsam og alt for varmt vand, men det er en anden snak 🙂
  Knus her fra kontorstolen

  05/07/2017
 • Rikke

  Decollete – min hud der er så utrolig sart. Hvis jeg smører den med creme, selv fx fra Ole Henriksen som er lavet til formålet, får jeg røde knopper og bumser. Peeling, rens osv er helt no go. Har du nogle gode råd??

  Det siger sig selv jeg aldrig bliver skoldet der – jeg er meget varsom med huden i der område så det er ikke forklaringen på sart hud.

  05/07/2017
 • Mia

  Jeg kan ikke helt komme over, hvor smuk den pudder er! 😀

  // http://www.sortpastel.dk

  05/07/2017
 • #determinmordusnakkerom

  Argh. Ikke helt. For den kvinde ligger dog ikke den slags på Instagram. Men hun flasher gerne kavalergangen for solen. Jeg har givet hende din første bog nu. Jeg havde jo købt en ekstra – og lad os håbe hun lærer noget 🙂

  //K

  05/07/2017
 • CarinaFinseth

  Den solpudder ser alt for lækker ud! Den må skrives på “must buy-listen” i en fart 🙂

  05/07/2017
 • Anne

  Selvbruner virker så slet ikke på mig mere. Jeg har prøvet flere forskellige, men jeg bliver slet ikke brun nogle steder. Jeg brugte selvbruner, da jeg var teenager, hvor min hud blev fint brun. Det er altså lidt mærkeligt.

  05/07/2017
 • Eva B

  Ja, man ser indimellem kvinder, som ser ud, som om de har beskyttet ansigt, men ikke hals og decolleté. Eller også er huden mere modstandsdygtig i ansigtet pga mere eksponering for vind, vejr og sol året rundt. Men solcreme må gøre en stor forskel.
  Anette, et urelateret spørgsmål. Du skrev en dag, at huden ikke blev tynd af syrebehandling. Er det en skrøne? Jeg har nemlig købt the Ordinarys serum m 30% AHA og 2 % BHA ( procentangivelse er ikke en trykfejl ), og nogle siger, det ikke er godt at bruge. The Ordinary skriver selv 2 gange om ugen. Jeg har haft supergod effekt på nogle hønserøvsrynker; langt bedre end andre produkter. De bliver simpelthen udjævnet på en synlig måde, men det holder kun et par dage eller tre.
  Men hvad tænker du – bliver huden tynd? Huden er da rimelig tyk, så jeg synes ikke det lyder logisk, at en overfladisk behandling ligefrem kan syre huden tynd. Huden regenerer jo også, en logik som rollerbehandling fx bygger på. Og det kan jeg forstille mig der er evidens for..

  05/07/2017