fbpx

Noget af den bedste solbeskyttelse

01020305

Jeg er imponeret over de seks produkter, du her ser. Og mit bud er, at jeg ikke kommer til at være alene om det. Det gælder:

 • Pudderdåsernes farvede dagcreme, som indeholder ikke-irriterende mineralske filtre (tak), fugtmætning og antioxidantbeskyttelse til en fornuftig pris. Jeg har den på netop nu, og det fine er, at den giver en snert af flatterende farveudjævning uden at føles som makeup.
 • Comfort Zone – hurra altså. Vi har været omkring det før, men Comfort Zone laver så delikat og fin SPF-pleje (i øvrigt uden silikoner, hvis det betyder noget for dig), at man går til beskyttelsen med lyst. Intet mindre. Fedter ikke, dufter underspillet af sommer og er proppet med antioxidanter og fugtmætning.
 • Håret er altid en elektrisk og filtret udfordring, når vejret skifter, og her gør jeg som Jennifer Aniston: Bruger Living Proof (med den forskel, at hun bliver betalt for det). Den nye leave in fugtspray med UV-beskyttelse fjerner de to udfordringer.
 • Green Peoples evne til at lave solbeskyttelse til dig, der går efter duftfri økologi og fysiske filtre, er kun til at glæde sig over. Selvom cremen her skal arbejdes lidt mere ind, så lægger den sig fint på huden og fungerer også under makeup. Perfekt hvis du sveder og normalt døjer med at bliver irriteret af filtre.
 • Jeg kan ikke få hænderne ned over Rudolphs After Sun, som jeg dog bruger omvendt. Nemlig under min solbeskyttelse som en kølende fugtundertrøje (den er proppet med aloe vera og beskyttende antioxidanter). For mig fungerer den som en slags kropsserum på spray. I nat listede min datters veninde op efter den… hun var blevet brændt af om dagen (naturligvis ikke i min varetægt), og den hjalp prompte.
 • Jeg har fået mange mails fra folk, som skal på dykkerferie eller bare er meget i vandet og derfor (med rette) er bekymrede over cocktailen af solfiltre og havmiljø. Her har Biotherm spurtet, når det gælder nedbrydelighed og er aktuel med en holdbar SPF-lotion tilsat Biotherms fine sans for brug af beroligende, beskyttende og fugtmættende alger.

SMELTER MAKEUPPEN?stay tuned. For det tager vi fat på som det næste emne.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

26/05/2017
Måske vandt du
Anmelderhold, Book'n Beautyboxen for juni og 15 meget heldige damer
30/05/2017
Tv-produkter revet væk
Der er én grund til, at de her produkter fik telefoner og indbakker til...

Kommentarer

 • Pernille

  Hej Annette.
  Kender du til Sun Bloker? Jeg fik at vide på apoteket, da de ikke længere laves, og blev anbefalet faktor 50. Det bruger jeg dog allerede flittigt (hele året rundt), og alligevel er mine pigmentforandringer kommet frem sammen med solen :/ Derfor tænkte jeg, at en sun bloker måske kunne være en mulighed, men kan umiddelbart kun finde det på en egyptisk hjemmeside, hmm.
  På forhånd tak. Vh Pernille

  03/06/2017
 • Jeg er lidt bagud, men tænker at jeg godt må anbefale en go’ solcreme, som min meget cyklende mand (han cykler til Prag i morgen, gudhjælpemig!) er glad for. Nemlig P20. Den er supervandfast/svedfast og holder hele dagen. Hvilket er rigtig godt til mænd som i det hele taget ikke gider smøre sig ind. Min brolæggersøn bruger den også, og manden siger at på hele cykelholdet er han den eneste som ikke er rød. Så den duer virkelig. Rigtig go’ dag, smukke: 🙂

  31/05/2017
 • Tanja

  Hej Anette. Living proof sprayen. Vil det sige at den faktisk kan bruges både som balsam og uv beskyttelse til håret her i sommer for så bliver jeg glad:) mangler nemlig både balsam og en sol spray med uv til håret . Kh. Tanja . PS. Bruger du en farve/sol shampoo her i sommer og hvis hvilken kan du så anbefale.

  29/05/2017
 • Stinna

  Hej Anette, måske ikke det rette sted at spørge her. Men nu forsøger jeg 🙂

  Jeg har læst din bog her i weekenden og fået taget en masse notater – tusind tak for en virkelig skøn bog! Jeg føler mig allerede meget klogere og produkterne på min hylde giver pludselig meget mere mening – mens nogle simpelthen ikke skal bruges mere.
  Jeg er dog lidt i tvivl ang. den a-vitamin (retinol), som jeg gerne vil bruge om aftenen. Kommes den bare oven på alt det andet, eller?

  Jeg har forsøgt at skrive det således, giver det mening?
  DAG:

  RENS:
  – morgen vaskeklud + vand

  EVT. MIST

  FUGT: serum (serumundertrøje)

  (EVT OLIE – fx Nilens Jord olie)

  BESKYT: – beskyttende dagcreme. Fx Karmaju Calm Balm 02.

  Evt. salicylsyre –Fx fra Danish Skincare.

  AFTEN:

  RENS:
  – aften renseprodukt

  EVT. MIST

  FUGT: serum (serumundertrøje) – fx Nilens Jord serum.

  (EVT OLIE – fx Nilens Jord olie)

  BESKYT: – beskyttende dagcreme. Fx Karmaju Calm Balm 02.

  HUDFORBEDRING: A-vitamin eller frugtsyre – fx fra The Ordinary

  28/05/2017
 • @ Stål – Det tager jeg fat på de næste par dage.

  @ Simone Olsen – Det vil jeg mene, at du fint kan.

  @ Mette – 1000 tak. Det er fotograf Jens Peter Engedal, der har skudt dem.

  @ Birgitte B – Nemlig.

  @ Karoline L – La Roche-Posay har også fine ting, hvis du spørger mig.

  @ Tanya – Det skal fungere, så hvad med at bruge den op på kroppen i stedet?

  @ Anja Svendsen – Dejligt med en erfaring og et tip. Stor tak.

  @ Pia Hvenegård – Har du fået at vide, hvorfor den er udgået (jeg vidste det ikke, men vil spørge dem).

  @ Susanne – Også i USA. Jeg har ikke set det slået op i Danmark, men måske skal vi researche lidt.

  @ Mormormedstiletter – Det lyder som en plan.

  Stor hilsen Anette

  28/05/2017
 • Hvor dejligt med nogle sommer tips til diverse produkter:-)
  Selv bruger jeg Biotherm’s forskellige produkter, hvor de kan blendes ind mellem mit favoritmærke p.t., så mon ikke jeg skal prøve nogle af de andre lækre ting du skriver om idag ??

  28/05/2017
 • Susanne

  Kender du mon til LED lys behandlinger? Og kan man få det her i Danmark? Det er super populært i London

  28/05/2017
 • Pia Hvenegaard

  Uha må prøve den fra Biotherm, den lyder god for både krop og miljø. I like❤️
  Nu når man åbenbart ikke længere kan få den lækre sololie fra La Roche som jeg ellers flittigt har brugt på tidligere anbefaling fra dig

  28/05/2017
 • Anja Svendsen

  Er også blevet glad for Comfort Zones solcreme, et ekstra plus er at den er vandafvisende og ikke sveder ud = god til løbeturen o.lign.
  Familiens favorit aftersun er Elisabath Gierus’s
  Den strækker langt og virker fantastisk:
  https://www.elisabethgierus.com/produkt/after-sun-spray/

  28/05/2017
 • Tanya

  Du kommer altid ned netop det man har brug for!
  Prøver p.t. at bruge Danish Skin Cares dagcreme med spf15 op, for den fnulrer desværre meget for mig :-/

  27/05/2017
 • PS. LÆKRE FOTOS 🙂

  27/05/2017
 • Noooooes. Jeg har netop investeret i La Roche-Posay. Det er okay – men ikke luksus. Nu ved jeg da hvad jeg skal gå efter næste gang 🙂

  Har hørt også kæmpe gode ord om Rudolphs solbeskyttelse 🙂

  27/05/2017
 • @Simone – ellers kan du blande den lidt med din alm. dagcreme. Så forsvinder noget af beskyttelsen dog. Men jeg bruger solcreme over dagcreme med faktor alligevel. Skal ikke nyde noget med rød næse Kh Birgitte

  27/05/2017
 • Mette

  Tak for gode råd – igen. Og sikke nogle lækre fotos 🙂

  27/05/2017
 • Simone Olsen

  Vil jeg mon kunne bruge “Alt i en beskyttelse” fra Pudderdåserne, selvom min hud er meget bleg? Tænker på hvor meget farve der er i?

  27/05/2017
 • Stål

  Dejlige råd tak! Hvad med solcreme og sved? Jeg bliver ofte forbrændt på mine lange løbeture..

  27/05/2017