Glem magi. Det her er hudpleje, der virker

EGF SERUM-serum drops

Da jeg til Superhud arbejdede på værktøjet her sammen med hudlæge og professor Peter Bjerring, så kiggede vi hinanden dybt i øjnene og besluttede to ting: Udover inspirationen fra Maslows behovspyramide og den vanvittige dygtige kemiker Joe Lewis, så skulle der kun optræde virksomme ingredienser – ingredienser, som fra uafhængig side er veldokumenterede og som kunne rangordnes, så værktøjet blev brugbart. På tværs af alle mærker.

Jeg møder mange, der sjovt nok vil direkte til toppen, men hey det går ikke uden en god bund. Øverst oppe troner vækstfaktor-proteinet EGF, som for mig er noget særligt. Og Ikke bare fordi internationale hudlæger som eksempelvis dr. Martina Kerscher og dr. Ronald L. Moy giver thumbs up (han er i øvrigt manden, der hårdnakket påstår, at en glatstrygning af huden kun kan ske med hjælp fra tre ting: A-vitamin, EGF og SPF). Fidusen med vækstfaktorproteinet EGF er, at huden genkender det fra sig selv. Vores niveau er dog dalende, jo ældre vi er heldige at blive, men som en såkaldt celle-kommunikerende ingrediens hører netop EGF til de ingredienser, som kan gøre en forskel.

Og derfor har den en plads i Hudplejepyramiden. Husk for god ordens skyld, at der ikke tale om magi. Det ord rimer nemlig ikke på nogen hudpleje. Der er bare tale om en ingrediens, der virker, hvis du vil have gang i kollagen-produktionen og påvirke huden til at blive mere fyldig og spændstig.

Hudplejepyramiden

DIN ERFARING PLUS ET PAR BONUSORD:

 • GAMMEL TRAVER. EGF har været kendt i mange år. Opdagelsen blev belønnet med en Nobelspris i 1986 pga. dens centrale rolle i hudens fornyelsesproces.
 • HVOR FÅS DEN. Du finder den bl.a. HER og HER
 • DIN MENING. Måske kender du allerede min opskrift, når det gælder brug af EGF. Nu vil jeg utrolig gerne høre din erfaring (hvis du altså har nogen), og endelig både plusser og minusser.
07/02/2016
Om at vil ses og den slags
11/02/2016
I skabet hos landets måske lækreste dame

Kommentarer

 • Susanne

  Bruger man serum til natten uden anden natcreme?

  03/03/2016
 • CharlotteK

  Hudplejepyramiden er slet og ret genial, Anette!

  16/02/2016
 • Kitti Fisker Kristensen

  Tusind tak, Anette 🙂

  15/02/2016
 • @ Kitti F – Det er en sejlivet myte, at ens hudplejeprodukter skal være fra samme serie. Sådan lever jo heller ikke, når det gælder mad eller tøj.

  Ja, jeg har masser af forslag, men jeg tror du vil få stor glæde af først at læse denne her: http://www.arnoldbusck.dk/boeger/medicin-sundhed-sygdom/poulsenanette-kristine-saadan-faar-du-superhud

  15/02/2016
 • Ragga

  @Karolina Du kan bruge dagcreme over BIOEFFECT’s Day Serum. Du skal bare vente ca 5 minutter, før du lægger noget andet over; det kan være en dagcreme, foundation eller solcreme. Huden har altid brug for en beskyttelse i løbet af dagen, f.eks. en solcreme om sommeren og en rig dagcreme om vinteren. mvh Ragga

  13/02/2016
 • Karolina

  Jeg har et spørgsmål vedr. Bioeffect dag serum – skal den ligesom aften Bioeeffect stå alene, eller må man bruge dagcreme ovenpå? Jeg bruger Sensai Celullar Performance (er 36 år) – fugt og creme, men da der ikke er SPF i cremen, kan jeg sagtens bruge den til om natten. Vil nemlig helst prøve dagserum, som ikke er så klistret (og skulle give færre urenheder, hvis det var) 🙂

  13/02/2016
 • Kitti Fisker Kristensen

  Hej Anette.

  Ikke nødvenligvis, men det er noget jeg altid har gjort, da jeg har fået at vide, at det ikke er godt at blande forskellige mærker. Det passer måske ikke?

  Har du eventuelt et forslag til et supplement til Bioeffect?

  De bedste hilsner
  Kitti

  12/02/2016
 • @ Kitti – Nej, det gør der ikke. Vil du helst have alt i samme serie da? ;o)

  Stor hilsen Anette

  12/02/2016
 • Kitti Fisker Kristensen

  Kære Anette,

  Jeg har et spørgsmål, som jeg håber, du kan hjælpe mig med.
  Findes der ikke en rens eller “tonic” i Bioeffect serien?

  Mvh Kitti

  12/02/2016
 • Kitti Fisker Kristensen

  Kære Anette.
  Jeg har et spørgsmål, som jeg håber, du kan hjælpe mig med.
  Findes der ikke en rens eller tonic i BioEffect serien?

  Mvh Kitti

  12/02/2016
 • Camilla siegumfeldt

  Elsker EGF serum og sælger det også fra min klinik. Vil lige fortælle en fantastisk ting. Min husbond døjer hver vinter med en lille tørheds-rift på sin tommel, som kan være meget smærtefuld hvis han støder den på noget. Vi har prøvet alt og har også ku holde den tommelen rimelig fri fra den rift. Og så alligevel ikke. Pludselig kom den igen. Jeg gav ham så en dråbe af bioeffects Body serum på, i et par dage(mere sku der ikke til) og væk var den lille rift og har ikke været der siden – 7,9,13Camilla

  12/02/2016
 • Pia

  Hvis du bruger EFG serum og føler dig klistret , så prøv at komme lidt Lotion Hydratante Matite fra Beaute Pacifique ovenpå. Den er oliefri.
  God weekend til alle.
  Pia.

  12/02/2016
 • Jeg blev bare så glad for at du skriver at vi er heldige at blive gamle, det er der dælme ikke mange som skriver. Tak for det, og rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  12/02/2016
 • Anna

  Ragga og Anette – tak for svar og gode fif! Og ja, jeg bruger nok for mange dråber EGF-serum. Fremover vil jeg – her i opstarten – holde mig til 2-4 dråber og så holde pause i et par dage. God dag til jer begge:)

  12/02/2016
 • Ragga

  @Anna -Det er mig der har BIOEFFECT i Danmark. Enkelte brugere oplever urenheder i starten. Dette er en form for udrensningsproces da serummet stimulerer hudens naturlige fornyelsesproces. 2-4 dråber er nok og masser gerne blidt ind i huden. Huden kan overstimuleres hvis man overdoserer – du kan evt. holde en pause i 3-4 dage og starte igen. Lidt bonusinfo; nogle brugere foretrækker Day Serum, da de ikke oplever den samme form for “udrensning”. Spørg evt efter en prøve hos en forhandler.
  Håber at det hjælper
  mvh
  Ragga – BIOEFFECT

  11/02/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mette K. Eriksen – Det korte svar er absolut ikke.

  @ Mette S. Eriksen – Godt at høre.

  Stor hilsen Anette

  11/02/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anna – meget mærkeligt med du skriver om urenheder (en anden sagde det også forleden aften), og jeg kan ikke se at der skulle være noget som helst i, som skulle provokere udbrud. Kan det være mængden, du bruger? Vi må have Bioeffect på banen.

  @ Tina N – Smiler. Tak. Tror jeg.

  @ Anita Christensen – Tak fordi du deler din erfaring.

  @ Mia L – Helt samme effekt på de to.

  Stor hilsen Anette

  11/02/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ TrineB – Dejligt at høre om virkningen, og ja, prisen kunne vi ønske os lidt lavere.

  @ Inge – Nogle gange er noget ikke ‘meant to be’, men jeg tror du vil få en anderledes oplevelse af Bioeffect Day Serum. Prøv at se om du ikke kan få fat i en prøve.

  @ Pia H Ø – Godt at høre også om dermarolleren. Og ja kuren er lidt af en udskrivning.

  Stor hilsen Anette

  11/02/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ditte H – Paradoxe er sørme også virkelig god.

  @ Tini Tina – Det stemmer, hvis det er det originale (nat) serum. Du kan bruge dag-serummet med andre produkter. Også om natten.

  @ Ditte N – Åh det lyder fantastisk godt. Dejligt!

  @ Phili – Den kan kun købes i boghandleren, ikke i book-your-beautybox.

  Stor hilsen Anette

  11/02/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Julia V – Mange tak. Bla. øge mængden af kollagen.

  @ Mia L – Tak fordi du deler.

  @ Viola – Du har ret. Om aftenen arbejder det originale serum kun sammen med syrer.

  Stor hilsen Anette

  11/02/2016
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg købte dagcremen med Beautyspace pakken, og den er virkelig behagelig på huden og let faktisk. Tror jeg skal have fingrene i dagserum også 🙂

  11/02/2016
 • Mette K. Eriksen

  Synes Bioeffect er det vildeste serum, jeg har prøvet! Det har synlig effekt efter bare en enkelt overnatning på min hud. Fastere, klarere, strammere. Min hud havde dog lidt startvanskeligheder, med store udbrud af små bumser (fik et godt tip herinde, fra en Bioeffect dame om at starte langsomt ud, tak!) og har siden brugt det on/off og særligt op til fester og dage, hvor jeg gerne vil se ekstra smækker ud. Jeg tør ikke helt springe ud i at bruge det hver dag, ved ikke helt hvorfor… På en eller anden måde skræmmer det med vækstfaktorprotein mig lidt, selvom jeg er ret vild med resultatet. Er der grund til at være lidt skræmt?

  10/02/2016
 • Anita christensen

  Kender godt den klistret fornemmelse . Men når man bruger tid på at massere den ind i huden går det bedre. Og med skrappe hudrutiner og bioeffekt kan man se en forskel på ens hud .så elsker den

  10/02/2016
 • Mia L.

  Ved du om der er lige så meget i EFG i Day serum som i den originale serum man bruger om natten?

  10/02/2016
 • 🙂 Det er nogle gange lidt nørdet for mig, det du skriver, men alligevel tror jeg på hvert et ord;-)

  10/02/2016
 • Anna

  Jeg bruger EGF-serum fra bioeffect om aftenen efter brug af dermarolleren, men jeg får desværre uren hud af EGF-serum og kan derfor kun bruge det ind imellem.

  10/02/2016
 • Pia H Ø

  Jeg bruger det, på din anbefaling, i forbindelse med Dermaroller. Dvs. jeg ruller, bruger Active serum fra Akademiklinikken, venter ca. 20 minutter og påfører så Bioeffect. Huden er SÅ flot næste dag. Bruger dog også Bioeffect alene nogen gange om aftenen. Jeg har også prøvet 30 dages kuren derfra, den er også fantastisk. Eneste minus er prisen.

  10/02/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  Bare lige en hurtig bemærkning (vender tilbage i morgen tidlig) – men hvis man føler sig ‘klistret til’ så er dag-serummet bedre (og i øvrigt det, mænd kaster sig over).

  Stor hilsen Anette

  10/02/2016
 • Inge

  Hej alle,
  Jeg har det på samme måde som Ditte. Er totalt klistret på huden hvor jeg har brugt EFG serum fra bioeffect. Har forsøgt mig med diverse kombinationer af let fugtig hud inden jeg kommer det på, men det er aldrig blevet den store succes :-/ øv
  Mvh Inge

  10/02/2016
 • TrineB

  Jeg har brugt Bioeffect EGF Serum, siden den kom på markedet. Min hud er 48 år gammel med tendens til at blive knastør og med atopisk eksem, når jeg ikke bruger Bioeffect. Jeg kan udelade alt muligt andet i perioder – lige fra motion, sund kost og masser af vand til andre serummer cremer, Imedeen etc., men ikke Bioeffect. Så bliver min hud straks stram og tør og kedelig at se på. Eneste minus er prisen, og at det svider ret meget, hvis det kommer i øjnene (men det kan man jo også bare lade være med :-)).

  10/02/2016
 • Phili

  Helt enig 🙂 Mangler din seneste bog, så håber, der snart bliver en mulighed.

  10/02/2016
 • Ditte N

  Ja, jeg er solgt til Bio EGF. Anvender den alene om aftenen, og ja jeg er lidt fedtet, men det fortager sig nu hurtigt.

  Denne i kombi med Nilens Jord serum som “undertrøje” om dagen har betydet, at min hud trods kulde og radiatorvarme er ret klar og “fast. Juhuuuu for de helt perfekte anbefalinger, for havde jeg ikke læst om disse produkter på denne side, havde jeg nok ikke grund til at være så selvtilfreds 🙂

  10/02/2016
 • Tini Tina

  Jeg bruger egf om aften. Jeg har dog hørt at det virker bedst at bruge uden andre produkter, men så bliver min hud alt for tør i løbet af nogle timer. Ved du om det er rigtigt?

  10/02/2016
 • Ditte H

  Altsåå man skal jo helst ikke sige noget, hvis man ikke har noget godt at sige …. Jeg ville VIRKELIG ønske, min hud kunne med den der Bio Effekt EGF Serum, men de to går desværre ikke så godt i spænd …. :-/ Min hud bliver klistret på den ufede måde, såå yt med den serum. Til gengæld æælsker min hud serum Paradoxe fra Beauty Pacifique, som sleet ikke staves således men selvfølgelig på sin helt egen måde! 😉 Men Paradoxe er jo et helt andet emne 😉
  God dag, kære Anette 🙂

  10/02/2016
 • Det eneste minus jeg kan komme på er at EGF ikke arbejder så godt sammen med olie. Det gør at jeg lige skal tænke mig om en ekstra gang mht. mine hudplejeprodukter når jeg har planer om at bruge EGF serummet.

  Knus

  10/02/2016
 • Mia L.

  Har kun godt at sige om dette produkt. Har brugt det i to år nu. Og har i en alder af 36 år aldrig haft så fin hud før. Så de bedste anbefalinger herfra

  10/02/2016
 • Julia Venus

  Super ide med “Hudplejepyramiden” med inspiration fra Maslows behovspyramide 🙂

  Sorry har sovet lidt i hudpleje-nørdetimerne på det seneste og har endnu ikke læst din nye bog….præcis HVAD er det væksteren, EGF er/kan?

  Tak fordi du er grundig og gør dig umage med hudnørderierne – du er dygtig og troværdig …og ikke mindst: Humoristisk (det er garanteret også optimalt for sund hud;-)

  10/02/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.