I skabet hos landets måske lækreste dame

EmilySalomon

Så er snigkigger-turen kommet til Emilys badeværelseshylder. Og lad mig bare gøre det kort: Jeg er kæmpefan af Emily, fordi hun altid inspirerer med sit lækre look, sit fine hjem, sine boblende drinks-opskrifter…you name it. MEN. På en måde, hvor det netop fungerer med inspirationen, fordi hun er så forbistret likeable. Hun er sådan en man bare gerne vil have som kollega, ven…nabo. Her er, hvad hun siger om et par af sine favoritter:

Deodorant fra Rudolph Care – favoritdeo’en der hverken er for skrap og krads, men som alligevel holder mig lugtfri. Og så elsker jeg duften.
Essie neglelak – min evige yndling der duer til alt er farven ‘Sand Tropez’. Sammen med Essies ‘gel setter’ holder min manicure i næsten en uge.
Soothing Moisture Mask fra Avène – Den bruger jeg for et ekstra fugtboost her om vinteren. Jeg sover med den et par gange om ugen, og af og til bruger jeg den også om morgenen efter rens i stedet for dagcreme.
Gentle Cream Exfoliant fra Dermalogica – Min hud er doven og har brug for hjælp til at afstøde de døde hudceller. Ellers får jeg nemt tilstoppede porrer. Masken her indeholder mælke- og salicylsyre, som gør min hud mere jævn, forhindrer tilstoppede porrer og giver god glød.

Yndlingsparfumerne er fra Balenciaga, Diptique og Frederic Malle og dufter (mest af) henholdsvis viol, figen og tuberose.

PS: PAK SÅ DET PASSER LIGE HERPPS: SÅDAN DRIKKER DU BEDST DIN HUDPLEJE.

@beautyspace på INSTAGRAM

10/02/2016
Glem magi. Det her er hudpleje, der virker
14/02/2016
VIND A-vitamin til din hud

Kommentarer

 • Christina kragh

  hej Anette den der elisabeth arden børge emily også har stående hvad er det nu den kan ? den er nemlig på tilbud i magasin til 217 kr i en gave æske med 2 andre cremer så det jo nu man skal prøve den 😉 kram

  12/02/2016
 • Tak tak tak hvor er I bare søde allesammen <3
  Og tak for den (alt for) flotte overskrift Anette 😉
  Kram
  Emily

  11/02/2016
 • HeLene

  Jeg kan bare være enig med de andre, skøn dame og elsker de her kik i skabene hos skønne kvinder!
  Mange tak!

  11/02/2016
 • Mette Emilie

  Jeg er enig. Emily er skøn og jordnær – præcis som dig. I er så uundværlige i denne beautyverden.

  11/02/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Carina – Du smigrer og du ved, at jeg ikke kan stå for det.. ;o)

  @ Ditte H – Hun har faktisk delt hendes hår-tricks på Beautyspace for et par år siden, måske halvandet år siden. De kommer frem hvis du søger på hende i bloggens søgefelt øverst oppe.

  @ Leasephira – Du er sød. 1000 tak. Håber du bliver glad for dit skifte.

  @ Viola – Så godt at se dig i Aarhus forleden aften til foredraget hos Haarklinikken. Tror du vil kunne li’ hendes bog.

  @ Rikke Skov – Environ har et fint step-up system, hvor du kan begynde med deres AVST linje og så gå videre til retinolen. Det ville jeg gøre.

  @ Sanne – Haha, så vil du også synes min lak er kedelig pt.

  @ Marie Rasmussen – Ja, det ser rigtig fint ud.

  KH anette

  11/02/2016
 • Marie Rasmussen

  Super indlæg …. og suk … hvem der dog bare havde mulighed for at ha alle sine produkter stående fremme. Det ser bare godt ud ☺

  11/02/2016
 • Sikke’n kedelig neglelak 😉 Men sikke fine parfumeflakoner, elsker disse kig på andres hylder. 🙂

  11/02/2016
 • Rikke Skov

  Skriver nu her som du bad om 🙂

  Hvis jeg ikke har brugt A-vitamin før, kan jeg så godt starte ud med “environ retinol 3” som du anbefaler? Eller skal jeg starte ud med en anden, som f.eks. Den fra Beauté Pascifique “clinical super3 booster”? Har læst i din bog, at A-vitamin i retinolform er stærkere end den i esterformen. Jeg er derfor i tvivl om retinol er for stærk at begynde med, hvis jeg ikke har brugt A-vitamin før.. Hvad vil du anbefale? 🙂

  11/02/2016
 • Hvor er det sjovt at det er Emilys badeværelseshylde. jeg har lige lånt hendes bog på biblioteket, fordi det endelig blev min tur på ventelisten 🙂

  Som du skriver er Emily skøn!

  Knus

  11/02/2016
 • Jeg er også ‘fan’ af Emily, hun virker så down-to-earth og ærlig som dig, hvilket jeg værdsætter 🙂

  Jeg vil faktisk virkelig gerne skifte deodorant (jeg kan huske Emily’s indlæg om det) og jeg tror det bliver den fra Rudolph Care!

  – LS
  http:/www.sephira.dk

  11/02/2016
 • Ditte H

  Gud, tænk at man kan se så lækker ud med produkter, der egentlig ikke såå dyre!?? Men hvilken shampoo og balsam bruger hun mon så til sin enoorm flotte hårmanke??

  11/02/2016
 • Carina

  Jeg er også vild med Emilys blog – netop fordi hun fremstår så ligetil, personlig og usnobbet. Lige som dig, Anette 🙂

  11/02/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.