fbpx

Glemmer du, så husker jeg

Bliver du aldrig træt? Af cirkusset af et nyhedsdrevet skønhedsmarked. Du har det muligvis som mig. Både og. Fordi det jo også er så rasende spændende, når nogen knækker koden til noget vildt spændende. Side om side med de ting, vi bliver ved at vende tilbage til. Her får du tre af mine evindelige go-to produkter, gengangere, som jeg vil være ked af at undvære:

Min appetitlige deodorant

Aurelias cremedeo er baseret på beroligende mælkesyrebakterie-ekstrakt, opsugende ler og en ligefrem besnærende duftpåvirkning fra æteriske olier (pebermynte, teatree og eukalyptus). Dertil fri for aluminium, som mange ønsker at være foruden. Men holder den cocktail vitterlig svedlugt væk?

Noget tyder på det. For kender du det med at have en kjole eller bluse, hvor det – uanset hvor meget den bliver vasket, luftet eller Rodalon-marineret – altid ender med, at man kan lugte sig selv? Jeg gør. Og tit er det jo tøj, man er glad for. Og jeg har endnu til gode at opleve af cremedeoen ikke holdt. Så slet ingen minusser?

Ork jo. Det er jo mere besværligt at skulle bruge klør fem frem for en rulle. Og så er den heller ikke overdreven billig. Men fordelene vejer tungest hos mig.

Kompliment-magneten

Mand som kvinde og alt derimellem, forbered dig på at skulle svare til højre og venstre på, hvad du her dufter af. Det er længe siden, at der var tale om en hemmelig nicheduft, men det ændrer ikke på, at Molecule 01 er bemærkelsesværdig fin. Diskret, altid klædelig, som om den svøber sig til hver enkelt (altså, det gør alle dufte jo, men den her …), enkel og frisk duft med pink peber, frisk lime og varme trænoter. Muligvis umulig at blive træt af.

Den bedste kropsbronzer

Hvert år pakker Clarins deres solpudder til kroppen ind lidt anderledes. Men indholdet og effekten er de samme. På diskret vis – faktisk er den idiotsikker – giver den naturtro strejf af at være rørt af solen. Holder længe, pæn at kigge på.

 

Dine evergreens?

@beautyspace på INSTAGRAM

Ferietid…længere svartider, men hold endelig kommentarfeltet glødende.

FOTO Jens Peter Engedal. Varedeklaration: Deo og duft købt af Beautyspace. Clarins bronzer udlånt til fotografering.

10/07/2020
Tag din hudpleje til next level
Som Marianne gjorde, og sparede penge ... og fik bedre hud
16/07/2020
Jo dyrere jo bedre?
Døm selv

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  SÅ fik vi lige en liste, som jeg har kopieret til min digitale opslagstavle. 1000 tak.

  @ YB: Også rigtig fin til ansigtet. Skriver jeg kroppen? Hvis jeg gør, så er det en fejl.

  @ Lis: Det kommer an på præferencerne. Hvad er afgørende (duft/ikke duft, spray/roll on, alu ikke alu?).

  @ Karin, du finder The Ordinarys udmærkede guide til, hvordan man blander deres produkter. Det er praktisk at holde A-vit til natten. De to andre kan du sagtens blande, og de kan bruges hele døgnet. Går ud fra at du har styr på SPF osv.

  Stor hilsen Anette

  22/07/2020
 • Ditte H

  Uh mine evergreens er:
  – Murad Resurgence Retinol Youth Renewal Serum.
  – Lipcure fra Tromborg
  – Murad Hydration AHA/BHA Exfoliating cleanser.
  – Sensai 38 graders mascara.
  – Sensai Flawless Satin Foundation
  – Chanel Les Beiges Healthy Glow Natural øjenskygge palette.
  – Chanel Allure parfume.

  Sjovt, jeg havde alligevel flere yndlings og Must-Have-i-skuffen-altid, end jeg troede … 🙂

  19/07/2020
 • Rikke

  Læbebalmen fra Nuxe med honning er perfekt! Og har fundet ud af at Nilens Jord laver verdens bedste mascara på creme og rens er jeg stadig på skiftende for at finde den rette. Der er bare så mange spændende!

  15/07/2020
 • Pernille S

  Molecule 01 er synonym med mig! Har brugt den altid, som i ALTID! Tromborg Lip Cure vil aldrig vige fra mine læber. Vita Zing fakt. 15 fra Origions er også en fast bestanddel året rundt.
  Kh Pernille S

  15/07/2020
 • Helle Rick

  Jeg stemmer i mht. Aurelias cremdeo. Den kan virkelig noget og den har en skøn duft. Den fjerne alt lugt. Lidt på fingerspidserne og Wupti klar til dagens gøremål. At bruge fingerspidserne er ikke noget problem for mig.

  15/07/2020
 • Micha

  Deo fra aloe vera forever har alle i familien brugt i mange mange år. Den virker og er uden aluminium.
  Duft; beachwalk fra Maison Martin Margiela.
  Renseskum fra Cattier

  Favoritter ❤️

  14/07/2020
 • Karin

  Hov, lige et spørgmål mere.
  På baggrund af din bog kan jeg forstået, at jeg gerne (forsigtigt i starten) må kombinere Hyaluronic Acid 2% + B5 og Alpha-H’s Vitamin A 0,5%. Er det dog rigtigt forstået, at Niacinamide 10%+Zink 1% ikke kan kombineres med nogen af de andre?
  Hvis ikke alle tre kan kombineres, hvornår skal jeg så påføre de forskellige produkter? Tager jeg en dag med Hyaluronic Acid 2% + B5 og Alpha-H’s Vitamin A 0,5% og så en dag med Niacinamide 10%+Zink 1%, osv?
  Vh Karin

  14/07/2020
 • Karin

  Hej Anette
  Jeg er 44 år og har stadig acne. Jeg har derfor læst din bog Seriøst bedre hud og været på indkøb efter produkter til at afhjælpe eller mindske mit problem.
  Jeg har købt The Ordinary’s Niacinamide 10% + Zink 1%, The Ordinary’s Hyaluronic Acid 2% + B5 og Alpha-H’s Vitamin A 0,5%. Jeg kan forstå på din bog, at man kan lave kombinationer af disse, men jeg er i tvivl om, hvordan man man rent konkret gør. Mixer man produkterne sammen i hånden inden man påfører sammenblandingen, eller smører man først det ene produkt på og derefter det andet. Hvis det er det sidste, man skal gøre, hvilket produkt skal man så påføre først?
  Vh Karin

  14/07/2020
 • Majbritt

  Tromborgs mineral pudder! YSL highlight og Chanel – Coco mademoiselle

  Solpudder til kroppen- altså bare en børste og så igang…? Jeg er glad for body blur- men er dette pænere, nemmere eller..!?
  Go sommer

  14/07/2020
 • Zarah

  Deo cremen var bare ikke mig – fedte med creme under armene…enten for meget eller for lidt og samtidig duft af after eight chokolade – den vandt bare ikke mit hjerte. Parfumen har jeg tilgengældt brugt siden Complete me I 00’erne var nogle de første til at føre den. Dog har det altid irriteret mig at den ikke kunne tages med på rejse men siden kom rejsestørrelsen som at pakket ind i spild sikkert etui. Clarins må lures i lufthavnen på min forhåbentlig snarlig rejse….

  14/07/2020
 • Jeannett Lindebjerg

  Tromborgs lip cure og Ecookings natcreme til fødderne. Derudover bliver jeg aldrig træt af duften af Hermès Un jardin sur le Nil

  14/07/2020
 • Charlotte

  Wauw solpuder til kroppen den må jeg da eje.
  Kan du anbefale en til ansigtet der ikke er for meget glimmer i .
  Kh Charlotte

  14/07/2020
 • Yb

  SÅ fin en solpudder – er den virkelig kun til kroppen?
  Hvis ja, kan du så anbefale en solpudder til ansigtet, der ser naturlig ud og som kan bruges på en moden hud?

  14/07/2020
 • Lis Nielsen

  Hej. Og en god deo til mænd ?

  14/07/2020
 • Karina

  Karmamejus calm balm 02.

  Til tør og/eller hud, sårheling, læbepomade, shine på kindben, neglebånd osv, osv, osv.

  14/07/2020
 • Birgitte B

  Åh jeg er så dårlig til at bruge solpudder. Har ellers en virkelig fin én af slagsen fra Estee Lauder. Og parfume glemmer jeg rigtig ofte, især om sommeren… Men creme deo’en er jeg til gengæld også fan af. Har endnu ikke prøvet citrus varianten, men den er indkøbt. Pt. er jeg nemlig i gang med roll-on Pit Stop fra Beauté Pacifique. Den er faktisk også ret god. Kh. Birgitte

  14/07/2020