fbpx

Gwyneth Paltrows pointer serveret

GwynnethBorsen

GwynnethiBog

To ting: I går var der læser-rekord på Beautyspace. Faktisk en ret vild rekord, som jeg ikke skal kede dig med. Men. Hvis du har en holdning til emnet, så meld dig gerne i gårsdagens kommentarfelt. Og sidder du alligevel med en kop kaffe og har fem minutter, så får du Gwyneth Paltrow og hele Børsen-artiklen her. Og jo, damen er også med i bogen her.

25/04/2016
Føj for den farlige skønhed
28/04/2016
Kom med på Maries badeværelse

Kommentarer

 • Sus chrietensen

  Good er super skøn. Tidligere kunne man købe supergoop hos Helle Thorup, det kan man desværre ikke mere – men det er den bedste solcreme i verden!
  Jeg fylder min kuffert hver gang jeg er i USA med GOOP……..

  28/04/2016
 • @ Mona Davidsen – Jeg er så glad for din feedback, for i det hele taget har der været fabelagtige tilbagemeldinger på den behandling Sisley har givet Beautyspace-læserne. Jeg er kun ked af, at jeg ikke selv har fået booet tid.

  Stor hilsen Anette

  27/04/2016
 • @KissJacob – Altså, hvor bliver jeg glad. ER det mon mænd, jeg kender…big smile.

  Stor hilsen Anette

  27/04/2016
 • Eva B

  Til Anna Mørch: jeg havde voksenacne i 15 år, med ligefrem cystiske acnedannelser i huden, og de kunne ikke trykkes uden at sprede sig under huden, og det var jo bare endnu værre.
  Som 40-årig “voksede” jeg mig heldigvis fra det, og har faktisk idag en flot hud uden ar, og nyder godt af en selvsmørende effekt fra min kombihud, dog uden overhovedet at få bumser eller se olieret ud på snuden. Jeg får bare tilnærmelsesvis ikke så mange rynker som mine veninder med tør hud.
  Så det bliver forhåbentlig helt godt en dag, også for dig. Og ved du hvad: det bedste og mest holdbare dækkemiddel ved et udbrud fåes efter min erfaring ( og jeg prøvede ved Gud meget ) i Cliniques klassiske super Powder. Køb nogle ekstra puddersvampe, end den der ligger i æsken, så ikke man bringer bakterier fra bumsebassen ned i pudderen.
  Håber den er død nu, den satan, og du er i ophelingsfase.
  Hej og kram

  27/04/2016
 • Mona Davidsen

  Hej Anette

  En meget stor ros til behandleren hos Sisley i Magasin Lyngby, hvor jeg i går indløste mit gavebevis. Fik en lille ansigtsbehandling og en skøn -skøn ansigtsmassage også gik jeg derfra med en let make-up.
  Det var en dejlig oplevelse på en regnvejrs dag.

  Mange hilsner
  Mona

  27/04/2016
 • kissjacob

  BØRSEN weekend hører til en dejlig lørdag (og søndag) morgen…….
  Jeg anbefaler den avis til alle der gider høre på det !!
  Kender også mænd der læser dine artikler Anette 😉

  27/04/2016
 • @ Eva B – Det vil jeg. Vende tilbage til de ansigtssprays fra OH. Mht GPs linje, så ligger der også en vis betaling i selve navnet.

  Stor hilsen Anette

  27/04/2016
 • @ Rikke – Jeg er begejstret for dem, og har ikke talt nok om dem på Beautyspace. For nylig var vi dog omkring hendes nye serie til sart hud (på newskanalen). Er der nogle af dem, du specifikt tænker på?

  Stor hilsen Anette

  27/04/2016
 • @ Karoline L – Jeg burde hyre dig som min PR-agent. 1000 tak.

  Stor hilsen Anette

  27/04/2016
 • @ Anna – Jeg forstår dig. Og klart man med rene fingre må trykke betændelsen ud. Det der kan få en ‘sprængfarlig’ bums til miste pusten er at holde en vædet vandrondel med 2 pct. salicylsyre mod den skiftevis med en isterning (ikke direkte mod huden med i noget ultratyndt stof) – derefter en god concealer. Men du har ret, den bliver ikke usynlig. Hvis man ved, at man er i risikogruppen for udbrud, så brug en 2 pct. salicylsyre dagligt (fx. Skin Smoothing Treatment fra Danish Skincare). Hvis andre har gode erfaringer, så del gerne. Stor hilsen Anette

  27/04/2016
 • Karoline L

  Ps: Tak for infoen om hormoner i P-piller kontra kosmetik. Jeg valgte p-piller fra tilbage i 14 for at undgå hormoner. #Nejtak #goddagigentilbehåring

  26/04/2016
 • Karoline L

  Det er, og jeg lyver ikke, den flotteste og mest læste bog jeg har på min hylde – du overgår Fifty shades! 🙂

  //K

  26/04/2016
 • Rikke

  Anette. Nu vi snakker økologisk hudpleje, kan du så sige noget om Annemarie Börlinds hudplejeprodukter, som jeg mener, også er økologiske.

  26/04/2016
 • Eva B

  Tak for din ihærdighed mht at bedømme et Goop produkt. Jeg er da nysgerrig på dem – alene emballagen er jo ganske fristende – og selvom jeg absolut ikke er Gwyneth-fan, tværtimod, så lader det til at hendes Goop linie er ret velkomponeret.
  Og dyr.
  Og svær at få fat i

  Men Ole har til gengæld lavet nogle spændende mists, ser det ud til på Insta. Håber de snart kommer til DK. Kunne du ikke skrive lidt om dem v lejlighed ?

  26/04/2016
 • Anna Mørch

  Hej Annette.

  Først og fremmest tak for en fantastisk blog og dine uundværlige bøger.

  Noget jeg aldrig hat fundet en tilfredsstillende løsning på, er når man om morgenen opdager man har fået en kæmpe gul bums.
  Dette skete for mig i tirsdags. Jeg var nær grædefærdig. Ikke nok med at jeg havde en stor præsentation i skolen, så havde jeg også en vigtig jobsamtale. Ikke af stederne hører bumser hjemme. Jeg var i vildrede. Jeg ved jo godt man ikke må pille ved bumser og hvis jeg så gjorde er det aldrig til at få stop på hullet tidsnok til at dække med makeup inden man skal ud af døren. Jeg prøvede virkelig i hærdigt at dække, men de var intet der kunne skjule mit hule mareridt. Lige på hagen. Man føler sig simpelthen så klam og uattraktiv. Håber du kan hjælpe

  26/04/2016