fbpx

Kom med på Maries badeværelse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Personlig stilguide Marie Jedig er prisbelønnet blogger og forfatter til ny bog. I øvrigt en bog der, udover at være trykt i min yndlingsfarve, indeholder en samling fine fotos, fantasifuld inspiration og tegninger (også en til dig faktisk). Nogen fik lyst til at lægge et lynvisit forbi Jedigs badeværelseshylder, hvor hun med egne ord fremhæver:

FOTO 1: Mine yndlingsprodukter er her forsøgt organiseret. Via mit arbejde bliver jeg præsenteret for en del nye ting, og mine favoritter lige nu er:

FOTO 2: Tre ting der fungerer virkelig godt: Concealer fra Elizabeth Arden, en brynmascara og almindelig mascara fra Maybelline. Brynmascaraen er simpelt hen så god (og holdbar) til prisen, og er klart mit favoritprodukt i makeupkategorien.

FOTO 3: Min friske, men alligevel lidt overraskende, signaturduft Flowerhead fra Byredo sammen med den bedste blødgørende creme fra  Kiehl’s.

FOTO 4: En lille samling af Mason Pearson børster og kam. For mit hår laver Mason Pearson laver, uden sammenligning, de bedste kamme og børster. Mit hår føles mere blankt, tykt og velplejet.

FOTO 5: En blanding af mine favorithårprodukter fra Gun-Britt og hudpleje fra Kiehl’s. Jeg er glad for Gun-Britts dry volume spray og så er hendes voks den bedste til at samle mine slidte spidser. 

@beautyspace på Instagram

BEAUTYSPACE I DIN INDBAKKE

 

26/04/2016
Gwyneth Paltrows pointer serveret
29/04/2016
Sukkerstiv kagedejshud, anyone?

Kommentarer

 • Ditte H

  Yeah! Jeg kan læse det hele helt tydeligt nu! Tak Anette, hvad du end har gjort!
  Nu vil jeg nyde en kop kaffe og læse nogen dage tilbage – yeah!
  God weekend!

  29/04/2016
 • Åhr, jeg gad godt eje en Mason Pearson børste, men den er simpelthen for dyr. Kan du ikke (også) lave en beauty boks med den i??? Ligesom jeg også ønsker med en ny strømmaskine – jeg ved du kan, Anette! 😉
  Rigtig go’ weekend, smukke.

  29/04/2016
 • HeLene

  Hey, jeg elsker de her slags indlæg! Og jeg har samme børste i lige de farver, ha ha!
  Tak for at få komme på visit!

  28/04/2016
 • Eva B

  Hun ser så voksen ud nu, Marie – fulgte hendes blog for nogle år siden. Klart hun er blevet ældre
  Lækre og fornuftige sager. Ku da godt være, jeg lige skulle lure på Maries blog igen….

  28/04/2016
 • Marie Rasmussen

  Det er fine sager. Præsenteret på aller bedste vis …..
  Overvejer kraftigt om det er ved at være tid til at overgive sig til de dersens hårbørster

  28/04/2016