Prøvet for mange fejlkøb? Her sker det ikke

Når jeg ser kommentartrådene igennem, modtager Messenger-beskeder eller får spørgsmål på mail, så er der anbefalinger, der går igen, igen og igen. For nogens vedkommende i årevis. Men der er også nyere bekendtskaber, og her får du de første fire:

 • Ecookings XL Body lotion har efterhånden vundet utallige priser. Med niacinamid næsten øverst (som nummer to) på ingrediensoversigten er man sikret et  arbejdsomt værn mod pigmentpletter samtidig med, at vitaminet øger hudens fedtsyreniveau – dvs. udglatter en virkelig lille smule. Indeholder derudover fornuftig aloe vera, sheasmør, glycerin og arganolie. Og ja, ´poetisk i duften´ skrev Pernille Rahbek i Alt for Damerne.

Se den videnskabelige dokumentation bag niacinamid her.

 • Pure Hyaluronic Serum fra Pestle & Mortar er som en stille, men ukuelig slider: Med et enkelt (men imponerende godt sammensat) indhold af fugtbindende hyaluronsyre, blødgørende aloe vera og beskyttende antioxidanter formår serummet at mætte huden med fugt, så det ses og mærkes. Indeholder ikke parfume.

Se den videnskabelige dokumentation bag hyaluronsyre her.

 • Cleansing Gel´en fra Aiia forærer jeg alle, hvor den kan sniges naturligt ind i en gave. Man kan hurtigt tro, at det er en skummende rensesag, men det er det ikke. Det er nærmere, som hvis man forestiller sig en micellar-vand, der blevet jævnet lidt. Ret drøj – jeg bruger bare, hvad der svarer til størrelsen på en ært. Aiia har hudbarrieren som fokus, og det er jo fornuftigt, nærmest grundlæggende for al god hud.
 • Jeg var til en fest for nogle uger siden, hvor alle, ALLE (okay alle 18 personer) spurgte, hvad jeg duftede af. Hvis du kender det med ikke at få brugt en duft op, så gå tilbage til de små flasker med parfumeekstrakt, der duppes på. Bag duften Grey Labdanum, der også er til at betale, står newzealandske Frances Shoemack, som er blevet populær for sin evne til at skrue naturlige dufte sammen på måden, så de ikke ender flyvske, men varer længe. Her er det beroligende grapefrugt, bitter appelsin, violer og harpiks, der tilsammen ender… så 18 personer vil vide mere.

Liste #2 kommer næste uge.

@beautyspace på INSTAGRAM

Varedeklaration: De viste produkter er købt og betalt af Beautyspace.

FOTOGRAF Jens Peter Engedal

14/06/2022
Om det går an med A-vitamin om dagen?
Ja! Men husk én ting
21/06/2022
Masken, der bliver kaldt for ansigtsløftende
Og sandheden om slugging

Kommentarer

 • Charlotte

  Kære Anette tusind tak for dit svar❤️ jeg skriver straks til Brands of beauty
  Jeg kender også til problemet med at jeg ikke kan tømme min body lotion fra Eccoking fordi den ikke Kan pumpe det sidste creme op
  , nød lærer nøgen kvinde at spinde da jeg bruger 1 liter creme om måneden har jeg altid tømt mine flasker til sidste dråbe jeg vender dem på hovedet i et par timer derefter tager jeg pumpen ud og kommer cremen i en tom cremekrukke jeg har i overskud
  på den måde har jeg creme til mere end en uges daglige ind smøring
  Når det er muligt klipper jeg cremerne op og putter den resterende creme op i i en tom krukke.
  Jeg gør det med alle slags cremer om det er til ansigtet eller til kroppen

  21/06/2022
 • Christina Pedersen

  I så fald har jeg været meget uheldig, for jeg har aldrig oplevet at en flaske bare blev tømt.
  Ja det kunne være helt fantastisk, hvis de læste med og besluttede sig for at ændre på flasken 🙂

  21/06/2022
 • Sanne

  Hvor kan man dufte til Grey Labdanum?
  Rigtig go’ dag, smukke. ♥

  21/06/2022
 • Charlotte

  sødeste @Mille tak for dit svar til mig desværre er parfumen udsolgt jeg har nok læst dit svar for sent,så jeg venter og håber de snart får den hjem igen

  19/06/2022
 • Rikke

  Tilslutter mig koret til ecooking: pleaaaaase lav en bedre flaske! Det er nemlig alt alt for træls, ift. miljømæssige hensyn. (PS så er den parfumefri lige så god!)

  19/06/2022
 • Christina kragh

  @signemariesmidt åhe hvor jeg føler med din mor ,jeg lider selv af en uhelbredelig hudsygdom nu i over 24 år der lyder lidt som du beskriver din mor håber selvfølgelig ikke det er det samme .
  Først burde hendes læge henvise hende til hudlæge på sygehuset jeg ved ikke hvor i landet du bor men jeg ved at Odense universitetshospital har nogle af landets førende hudlæger og Århus har vidst også .
  Jeg kunne godt tænke mig at se de knopper / sår så du er meget velkommen til at sende mig en mail på baronessenvonfrandsen@hotmail.com
  Hvis det er samme sygdom som jeg har tænker jeg at jeg ville kunne genkende den og jeg ved af erfaring at den er svær at spotte da stort set ingen læger kender sygdommen da den heldigvis er sjældent. Kh Christina

  18/06/2022
  • Signe Marie Smidt

   Hej Christina, tusind tak for at give dig tid til at svare! Åh hvor lyder det som en heftig omgang. De er kommet over de sidste par år og er nu temmelig permanent.
   Vi bori det midtjyske og hun har fået en henvisning – med tid til november….! Det er helt tosset og derfor prøver jeg nu at række her.
   Tak for at ville hjælpe- jeg vender retur på mail, hvis jeg kan få min mor overtalt til at tage billeder – hun er forfængelig (som vi jo er;-)). Jeg håber at vende retur, BH. Signe.

   21/06/2022
 • Luise Hansen

  Hejsa Annette, fik for et par dage siden et nyhedsbrev fra Danish skincare hvor de skriver at boosters/serum i langt de fleste tilfælde er spild af penge.
  Nu kan jeg selvfølig ikke sætte hele e-mailen ind, men vil gerne høre hvad du mener :-).
  God wekeend 🙂
  Hilsen Luise

  17/06/2022
 • Dorthe

  Hej søde Anette
  Er rensegele’en også god for rosacea hud? Jeg mangler nemlig en god men skånsom rens.
  Kh Dorthe
  God weekend til alle

  17/06/2022
 • Christina Pedersen

  Skøn body lotion fra e-cooking. Dog er jeg helt stoppet med at bruge den, da min tålmodighed ikke rækker til at man ikke kan få det sidste ud af flasken. Det er simpelthen for stort og dyrt et spild til min smag.

  17/06/2022
 • Mette

  Hvor køber du duften Grey Labdanum?

  17/06/2022
 • Charlotte

  Den parfume alle 18 gæster synes du er duftede skøn af er det den der hedder Abel vita odor ?
  Jeg kan se det gik lige stærkt nok med at få sendt mit spørgsmål afsted omkring manglende duft af juliette has a gun
  jeg håber du kan læse det alligevel
  Rigtig god weekend
  KH Charlotte

  17/06/2022
  • Mille

   Hej Charlotte, tillad mig at svare – mærket hedder Abel, duften hedder Grey Labdanum. Netop nu kan du finde den til små 395 kroner for 15 ml hos Atelieratelje – modsat de op til 800,- den ellers koster alt efter størrelse. Jeg har selv købt den igår og det var den billigste pris, jeg kunne finde. God fornøjelse!

   17/06/2022
 • Charlotte

  Hej Anette .
  I sidste uge skulle jeg købe mig en ny duft jeg kiggede på dine anbefalinger da jeg synes det er svært og finde en god duft
  de ikke er for parfumeret ældre jeg bliver( 56 år )
  Jeg fandt den fra Juliette has
  a Gun pear Inc men ak uanset hvor meget jeg sprøjter på Kan hverken jeg selv eller manden dufte den på mig.
  Jeg starter med at købe en 15 ml og fordi jeg synes den dufter skønt købte jeg den i 100 ml jeg er bare ked af den er så svær at dufte havde du samme problem?

  17/06/2022
 • Signe Marie Smidt

  Hej Anette og alle jer læsere, der måtte læse med på siden. Tusind tak for masser af god inspiration med faglig indsigt. Jeg stornyder og at læse med og inspireres til at passe bedre på min hud. Jeg skriver i det jeg har et spørgsmål, som jeg håber du (elle andre) kan hjælpe med omend jeg ved, at det er lidt uden for nummer. Jeg har min mor (heldigvis;-)), som er midt i 70erserne. Hun har et voldsomt voldsomt voldsomt udslet over hele kroppen, armen, ben, mave, ryg – et hav af små røde knopper, der udvikler sig til sår og klør frygteligt. Hun har været ved sin læge, der blot har givet hende noget medicin men som på ingen måde har hjulpet. Kender du Anette mon nogen – eller andre – der læser med, der kan hjælpe hende med at finde ud af, hvad det er hendes krop reagerer så voldsomt på. Hun er frygtelig flov over det og pakker sig ind her i sommermånederne, da hun helst ikke vil have at folk ser det, og det er så synd for hende. Lad høre om der er nogen, der kan pege os i retning af en dygtig hudlæge eller andet. BH. Signe Smidt

  17/06/2022
  • Mille

   Må jeg anbefale hudlæge Jette Riis hvis I er i det nordjyske. Super kompetent og grundig.

   17/06/2022
   • Signe Smidt

    Tusind tak – det prøver vi.

    17/06/2022
   • Signe Marie Smidt

    Kære Anette – tusind tak for at give dig tid til at svare. Hun har fået en henvisining til om 6 mdr – og det er bare alt for lang tid (synes datteren;-)!. Tak – vi har fået dehligt in-put fra dig og fra andre gode følgere. Elsker at være en del at dette univers – tak for at dele af din viden! BH. Signe.

    21/06/2022
 • Maj

  Jeg sværger til flere af Ecookings produkter. Bla deres bodylotion. Men også deres plejende shampoo/balsam, håndlotion/sæbe 02, stram op, a-vitamin (kapsler) tan drops, olie med og uden parfume med flere. De virker bare og giver mening for netop mig.
  Og så fik jeg igår endelig købt Mill & Morters Pure Hyaluronic Serum. Jeg glææææder mig. Lækkert produkt. Og så godt med p.t. Ecookings natcreme ovenpå. Til dagen er det Rønbøls dagcreme med SPF.
  Det er så skønt at jeg via Beautyspace lærer nye og veldokumenterede produkter at kende.
  God weekend til alle Jer skønne mennesker
  Kh Maj

  17/06/2022
 • Christina kragh

  Åhe så er jeg umiddelbart den eneste der ikke kan li ecooking body lotion haha

  17/06/2022
  • Birgitte B

   Jeg kan godt lide cremen, men ikke indpakningen. Det er nærmest umuligt at få det sidste fjerdedel ud af bøtten. Desværre er det sådan med flere af deres indpakninger.

   17/06/2022
    • Birgitte B

     Både bodylotion med pumpe, som flere nævner, samt håndcremen er (for mig) virkelig irriterende emballage. Til gengæld er deres natfodcreme i en genial emballage, hvor den ligesom pumper luften ud af og tømmer helt.

     27/06/2022
  • Tine Andreasen

   Jeg er heller ikke vild med den – i hvert fald ikke duften. Synes den er alt for stærkt parfumeret.

   17/06/2022
 • Mille

  Det er farligt at læse med herinde – bedst som jeg har opbrugt min ellers så konservative Chanel-parfume, bestiller jeg denne du anbefaler her fra Abel. Og det er altså efter at have brugt Chanel i fem år. Jeg glæder mig sådan til at modtage den!

  16/06/2022

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.