fbpx

Hvad Ole Henriksen og Andrea Rudolph har tilfælles

OleAndreaPyramide

De skinner pænt, sådan nærmest lidt silkematte i ansigtshuden på en måde, som får folk til at skrive til mig. Om jeg ved, hvad de gør og bruger. Og lad det være sagt med det samme: De har begge vanvittig velholdt hud og går også op i alt det udenom med zen-tid, kost og motion. Men der er én lille ting, de begge gør i forhold til glød. Så read on.

Andrea Rudolph er på barsel, men helt kort ved jeg, at hendes løsning om dagen er fugtmættende serum efterfulgt af ansigtsolie fra hendes eget mærke. Om natten bruger hun ofte body balmen som maske.

For Ole Henriksen står den om morgenen først på C-vitamin serum (Truth Serum Collagen Booster, som også indeholder ‘fugtmagneter’) toppet med ansigtscreme og øjencreme, begge med SPF15 i samme Truth-serie. Og SÅ til det skinnende tip, hvor han altid skriver på engelsk til mig:

During the day, especially in dry environments, I warm the Pure Truth Rose Hips Seed Oil between my palms, and pad it into my skin. It provides my skin with an added shield of hydration and a radiant glow’.

Om aftenen bruger han frugtsyrer efterfulgt af hypenkerneolie.

SNUP TIPPET: Brug endelig op af det, du allerede har på dine egne hylder, og bid i stedet mærke i teknikken, som både Ole og Andrea praktiserer: først fugt, så forsegling med noget, der er federe. Ole Henriksen gør det, at han let presser en anelse olie ind i huden i løbet af dagen. For nogen virker det, for andre bliver resultatet for fedtet. Det afhænger af mængde, hudtype og om ikke at smøre olie på for tør hud (fugt let med en mist først).  Jeg er vild med at tage en knivspids af Karmamejus bløde balm og varme varme varme den op i hænderne og så blidt presse håndfladerne mod ansigtet – også ovenpå makeup. Det giver naturlig glød og hightlight på fineste vis.

PS: Mange har skrevet, at de bruger Hudplejepyramiden til at organisere badeværelseshylderne efter. Måske en idé for dig også.

FOTO: Begge billeder er skudt af mig under mad-møder. 

14/01/2016
Hør dig selv (og de andre)
17/01/2016
Tag med på rundtur

Kommentarer

 • @ Christina K – Hold øje med bogpakken de næste par måneder mht. Imedeen (hvisker jeg bare). Her er link til Body Hydrator:

  http://www.shop.hellethorup.dk/Naturligt-og-%C3%B8kologisk/Ling-skincare/SOL-Body-Care.aspx?ProductID=PROD13196

  @ Caroline H – De er dygtige nede på Hudplejeinstituttet, ligesom jeg til enhver tid vil anbefale Christian Grønhøj.

  Stor hilsen Anette

  19/01/2016
 • Christina kragh

  hej anette ja jeg er på fiske olie og normalt emedeen men er løbet tør lige før jul og jeg har en mistanke om det måske er derfor min hud går sådan basærk for det er også min krop der ter sig så meget at jeg revner på hofter og maveskind ….og det gør faktisk ondt men syntes alligevel det e vildt hvis det virkelig er pga af min manglende emedden …..og den ling hydrator har jeg ikke kunne finde nogen steder i en butik ….og er ikke stødt på nogen ansigts mist endnu der giver mig nok

  19/01/2016
 • Caroline Henriksen

  Tak for svar Anette.

  Jeg har også overvejet at få det tjekket. Ville du anbefale kosmetolog eller hudlæge evt. Christian Grønhøj (bor nemlig i Århus)?

  Bedste hilsner Caroline

  18/01/2016
 • Caroline Henriksen

  Elsker simpelthen dine tips og tricks – du er en sand guru 🙂
  Jeg bruger i øjeblikket Lings replensing hydrator efter rens, skal jeg så bruge en fugt serum oven på den og dernæst olie – eller bare hoppe direkte til olien efter Ling?

  Går efter alt der kan få min hud tilbage i balance og få den til at stråle lidt. Den er pt skide tarvelig med små udbrud på kinderne – bumse lignende knopper, der tager tusind år om at gå væk.
  Venter pt. på posten snart kommer med din nye bog – glæder mig helt vildt 🙂

  16/01/2016
 • Jeg tager virkelig hatten af for mennesker, som passer og værner om deres hud 🙂
  Vi gør selv meget ud af det herhjemme.
  Tak for et godt indlæg 🙂
  Og en dejlig weekend til dig.

  16/01/2016
 • Amalie

  Hej Anette

  har du nogen gode tips og tricks til hvordan jeg forbedre min hud som har fået en del ar efter akneudbrud ?

  16/01/2016
 • Linda Naima Henriksson

  Hej Anette
  Hvilke af Karmameju`s balm bruger du ??

  15/01/2016
 • Anita christensen

  Hejsa . Nu er jeg igang med din bog superhud og har lige fået købt din første bog . Så jeg læææser og de er fede . Men jeg læser jo også på din blok og så kommer tvivlen igen . Så
  A-vitamin skal bruges alene eller kan den med frugtsyre.???
  Frugtsyre sammen med efg
  Så tidshorisont ?.
  Hvor længe med hvad ?
  Du har sikkert svaret mange gange ,men når jeg læser bliver jeg mere tivivl .såååå

  15/01/2016
 • HeLene

  Tak for du deler de smukke og skønne menneskers hud-opskrift. Lige nu bruger jeg ekstra lag af Karmamejus 02 ansigtsolie (tror den har hybenolie i sig) ovenpå mit serum hver dag, og nu har jeg lige prøvet at duppe den opvarmet i hænderne ovenpå mistet ansigt (ovenpå makeup og det hele), før vi tog til kælkebakken-et hit. Nul stram hud. Mange tak!
  I love this blog!
  Så må man godt tage et glas æko rødvin, hva? Så man får op antioxidanterne???!! 🙂

  15/01/2016
 • Linda Juul Petersen

  Hej Anette! Hvad vil du anbefale af frugtsyrer til natten – og er det ok at benytte syre dagligt? Og vil det være en god løsning efterfølgende at bruge A-vitamincremen fra Beauty Pacific?

  15/01/2016
 • Pernille Sparsø

  Du introducerede mig for hybenkerneolie år tilbage, og det er jeg dig evigt taknemlig for Anette! Stor respekt for Ole og Andrea og dig!

  15/01/2016
 • Jeg elsker simpelthen bare hybenolie! Det har gjort mirakler for min hud 🙂

  15/01/2016
 • Birte

  Åh, Anette! Endnu en gang øser du af al din Beauty-viden! Jeg er lykkelig for at lære nye tips til en ansigtshud, der pt kalder på lidt førstehjælp i løbet af dagen pga tørt indeklima!
  Rækkefølgen: Først fugt, så fedt lærte jeg, da jeg læste din bog. Jeg har altid gjort det omvendt! Men sikke en skøn forskel! Rigtig go weekend! Og tak!!

  15/01/2016
 • Ja, de har begge en skøn hud og er skønne personer:-)

  15/01/2016
 • Carina

  Jeg er (som Ole H) begyndt at bruge lidt hybenolie i som et ekstra lag pga kulden. Og ja, den giver en skøn glød pga den lidt orangebrunlige farve olien har. Et par veninde spurgte forleden om jeg havde været på ferie, fordi jeg havde sådan en dejlig kulør (det er ikke så tit jeg plejer at få de komplimenter i januar måned!)

  15/01/2016
 • CharlotteK

  Sikke da en glød, du har i dine kinder! Denne sætning blev jeg mødt af forleden morgen, da jeg mødte på job. Og nu har jeg selv lagt mærke til, at den glød kommer, når jeg om morgenen lige kommer lidt olie på mine kinder. Så ja, det virker!

  15/01/2016
 • Christina kragh

  eij det går godt i går kom min besked 2 gange og i dag kan jeg ikke ramme tasterne hahahaha nå håber du kan tyde der står jeg gør det hele med de samme produkter som ole og andrea :-p

  15/01/2016
 • Christina kragh

  HA jeg jeg sgu det hele med amme produkter tilført lidt is clinical måske jeg bar er en tør starut :-p Hviken af karmamejus balm er du fan af til at duppe i ansigtet ???
  Jeg elsker alt fra karmameju til min lige så tøre krop !
  God weekend fru poulsen <3

  15/01/2016