fbpx

Holistisk hudterapeut har modstand på A-vitamin

Udfordring nummer 1

For mere end et årti siden havde holistisk hudterapeut Tina Lykkegaard en træls oplevelse med A-vitamin. Den taler vi om her i en kort video. Der er et par typiske fodfejl, man med fordel kan undgå. Blandt andet at gå for hurtigt frem. Medmindre selvfølgelig, at varianten af A-vitamet hører til de ikke-irriterende.

Klippet finder du her. For at se det hele kræver det nok, at du går ind særskilt på IG.

Udfordring nummer 2

Da parabene-forskrækkelsen lagde sig som en tung dyne over os, begyndte vi at asfaltere huden i olie. Mig selv inkl. Og det er sjældent en god idé at gå fra en almindelig fordeling mellem fugt og fedt i en creme til 100% fedtstof. Så hvad er det så, der er vigtigt at være opmærksom på med de gyldne dråber? Det taler jeg med Lykkegaard om her.

Klippet finder du her. At se det i sin helhed kræver at du går særskilt ind på IG.

God weekend alle mand. Og kvinder.

19/11/2020
Hvad vi har ventet på
Tuben ingen slipper, når de først har prøvet
24/11/2020
Beautyspace søger anmeldere
Måske noget for dig?

Kommentarer

 • Sanne

  Synes du har talt om, at niacinamid er rigtig effektiv i procenter større end 5%. Mon der gemmer sig det eller måske endda mere i din nye creme?

  23/11/2020
 • Tina

  Hej Anette 🙂

  Har lidt lækkerier fra okt. Boksen jeg lige skal have brugt inden jeg helt sikket skal ha fat i din creme 🙂

  Kan jeg bruge Paula’s
  15% C-vitamin booster under din creme ?

  Kh Tina

  21/11/2020
 • Ea

  Kære Anette,
  I en boks fik jeg produkter fra Jorgobe, som jeg nu vil give mig i kast med. Men der er 2 serummer (niacemid og glow), og begge ser ud til at skulle bruges morgen og aften. Jeg er i tvivl, om de skal/kan bruges sammen? Og hvis de skal, i hvilken rækkefølge bruger man dem så? Hvis de ikke skal bruges sammen, er der så én af dem, der passer bedst til morgen/aften, eller er det ligegyldigt? Håber, du kan hjælpe 🙂
  Mange hilsner fra Ea

  21/11/2020
 • Sarah

  Kære Anette,
  Jeg vil sige dig stort tak for at anbefale MÁDARA Infinity Mist Probiotic Essence. Den er så lækker at sprøjte på og duften er helt fantastisk og kan virkelig se, at min hud tager godt imod den!

  Har du erfaring med deres MÁDARA Infinity Drops Immuno-serum, hvis ja – er den god?

  Derudover så er jeg så glad for den bomulds vaskeklud der var i november måneds beauty box. Den er så behagelig at man får lyst til at vaske ansigt flere gange dagligt.

  Rigtig dejlig lørdag.

  21/11/2020
 • Pernille S

  Kære Anette
  Mon ikke Tina skulle “tvinges” til at prøve Ansigtscremen? 😉

  Nå, men dybest set må hver enkel gribe i egen kind, som du plejer at sige, og se hvad der virker for een… Kun kan jeg sige, at min hud gennemgik en forvandling, da jeg år tilbage begyndte at bruge A-vitamincreme.

  Iøvrigt er det en skøn passiar du og Tina har. To stærke hudkloge kvinder!

  Ps. Er vild med etiketten på Tinas olie. Kiggede lidt i Tinas IG historik, og faldt over et super anvendeligt tip. I stedet for at miste direkte i ansigtet, så mist i hånden, og “læg/klap” misten ind i huden. Derved undgår man at nogle af de dyre dråber rammer ved siden af og ud i luften!
  God weekend!
  Kh Pernille

  21/11/2020
 • Lisa Ubbe

  Bliver cremen forhandlet fysisk i København?

  20/11/2020
 • Pia Hjorth

  Jeg har ikke IG og vil heller ikke ha den ,kunne de klip ikke lægges på youtube så vi almindelig mennesker kan se dem

  20/11/2020