Hun kalder den verdens fineste cremeblush

I forlængelse af i går (og 1000 tak for alle kommentarerne), så er frås nok det tætteste, vi i øjeblikket kommer på et bandeord. Selv BMW opfodrer i deres seneste kampagne til at køre i genbrugsbiler (eller pre-owned som de pakker det pænt ind i).

Selv er jeg faldet for toilettasken, som er en kampagne-ting, REN kører (jeg tror ikke, at den kan købes). Den er lavet af affaldspapir, og bagpå står der:

I går var jeg papir.

I dag er jeg en taske.

Hvem ved, hvad jeg vil være i morgen.

Vær rar at genbruge mig.

Den form for retorik går i hjertet på de fleste, og det ved de sikkert godt hos REN. Men faktum er, at vi handler hos dem, vi kan mærke. Dem, der tør have en holdning – og jo ikke bare, når det gælder bæredygtighed.

VERDENS MÅSKE BEDSTE BLUSH: Hvis du ser under A&A i stories højdepunkter, så anbefaler ELLEs skønhedsredaktør Anne P, som også er makeupartist og eks-model, blushen fra Kjær Weis som værende blandt verdens bedste. For mig er den da også både idiotsikker i forhold til overdosering, underspillet, klædeligt cremet OG med ret fine farvemuligheder. Ud fra devisen køb mindre, køb bedre (hvis du kan), har konceptet været baseret på genopfyldning fra begyndelsen.

Kvinderne bag Miild makeup er heller ikke til at stå for, når det gælder bæredygtig makeup. Det er ungt iværksætterblod af typerne, der kommer ud over stepperne – tilsat en likability-faktor, som vil få selv Jesper Buch til at juble. Tjek eksempelvis Saras gode erfaring ud.

SLÅ IKKE HINANDEN MED EN VÅD SØNDAGSBERLINGER. For det er reelt risikoen her. Vi kan inspirere hinanden, vi kan oplyse hinanden, og vi kan selv gå den vej, vi mener, der er den bedste. Så andre kan se det. Måske endda mærke det. Men uden at trække det forbistrede politiskilt over for andre.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

22/01/2019
Fra skønheds-skralder til peelingen, vi vil tale mest om i 2019
Re-cap fra Go’ Morgen Danmark
23/01/2019
I’ll have what she is having
Og her er, hvad jeg fik

Kommentarer

 • @ Sanne, præcis. Den går i hjertet på en. Men holder nok ikke forevigt.

  @ Henriette, tak fordi du deler din erfaring.

  @ Charlotte, jeg synes først og fremmest, at rossacea kræver hudlæge (det er en hudsygsom). Mange får god hjælp af den syre, der hedder azelainsyre, som er i en 12% i det apo-produkt, der vandt ÅRETS BEDSTE, hvis du kigger tilbage i december. Jeg vil tro, du vil føle dig hjulpet dér, mens BHA (hvis din hud tåler det) vil tage noget af den fedtede tilstand. Men se en hudlæge.

  @ Nikoline, tak fordi du deler din erfaring.

  @ Hanne I, præcis.

  @ Karina, tak for dine ord, og nej, det er ikke et emne, jeg har været inde på.

  @ Alexandra, BIG TIME tak. Det er erfaringer som dine, der gør så godt herinde. TAK.

  Stor hilsen Anette

  24/01/2019
 • Alexandra

  @Tilde, Hej Tilde. Jeg har selv lidt meget af soleksem som barn – det er virkelig frygetligt. Mit bedste værn var altid at være dækket til i tøj, selvom det selvfølgelig er frustrerende. Jeg blev også lindret af almindelig håndkøbs histaminer og masser af alovera. Det er måske værd at prøve, hvis du ikke allerede gør det? Men det er virkelig vigtigt, at få en læge til at kigge på det, da det kan være andre allergiske reaktioner – som Annette også så indsigtsfuldt påpeger. God bedring!

  23/01/2019
 • Karina

  Jeg er også kæmpe fan af Kjaer Weis produkterne – de er så gode! Det er ren luksus og har lige hit pan på min blush derfra, så ved man at det er et godt produkt. Miild er jeg også ret glad for samt Tromborg, de tre mærker hvor min hud ikke slår ud ❤️
  Har lige et spørgsmål vedr talc i makeup – er det noget du har skrevet om på din blog og usikkerheden omkring brug af det? Har ledt efter artikler på dansk omkring dette men begrænset.

  23/01/2019
 • Har brug for et råd, igen igen.
  Du var med mig hele dagen igår, både i magasin, Salling og sephora. Jeg var på osetur 🙂 hvilken solcreme vil du anbefale herhjemme, nu. Jeg er begyndt med evions a-vit behandl. Via Sara lorentsen og mangler lige den bedste til ar toppe op med.på forhån tak skønne du 🙂

  23/01/2019
 • Hanne I

  Tak for din fint formulerede opsang, som desværre ofte er påkrævet i dagens debat. Det skal ikke koste ekstra at dele et synspunkt. Det tangerer i mine øjne misbrug af begrebet søstersind.
  Kh en ussel medsøster

  23/01/2019
 • Hanne I

  Tak for din fint formulerede lille opsang, som desværre er påkrævet i dagens debat. Vi har ikke behov for nye “skyldudtryk”, og det skal ikke koste ekstra at bakke op om en sag man sympatiserer med.
  Kh en ussel medsøster

  23/01/2019
 • Nikoline

  JEG ER OGSÅ KÆMPE MIILD FAN!!!

  23/01/2019
 • Charlotte

  Skønne Anette 🙂

  Tak for dine råd mht til La Mer matte lotion. Har fået mig en lille prøve inden den store investering og den er også god, men ikke god nok til at løse hele det skinnende problem. Har du et andet bud til min sarte hud med rosecea?
  Har endda også investeret i Sisley eyeliner og den skøjter også rundt..
  Hjælp total desperado!!!

  23/01/2019
 • Henriette

  God taske du har!! Jeg er helt vild med Miild’s produkter både til min teenager og mig selv!!

  23/01/2019
 • Man kan da kun elske en taske som har både en fortid og en fremtid. 😉 Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  23/01/2019
 • @ Tilde, afsted til hudlæge. For hvordan ved du, at det er soleksem? Kan det være noget andet? Kan det være kemiske solfiltre, du ikke tåler? Jeg ville tage billeder (hvis du er afsted nu), og så se en hudlæge, når du kommer hjem.

  For det lyder ikke rart.

  KH Anette

  23/01/2019
 • Tilde

  Kære Anette,
  Noget helt urelevant for dit indlæg, men et presserende spørgsmål fra mig:
  Jeg oplever gang på gang, at solen IKKE er min ven, selvom jeg er meget forsigtig. Jeg er på ferie i Thailand, og bruger solcreme med SPF 50 og PA++++. Jeg er meget grundig, og tager det på flere gange, men alligevel får jeg soleksem, også selvom jeg ikke bliver forbrændt. Det går mig sådan på, og så klør det, samtidig med at det gør ondt.
  Jeg er fra naturens side meget lys i huden, har fregner og lidt rødt hår, så jeg er selvfølgelig ekstra udsat, men altså hvor jeg håber, at du kender til noget, der kan hjælpe mig?

  23/01/2019