Hvad de professionelle behandlere selv får lavet

Nu handler det selvfølgelig ikke om enighed, men om hvad forskellige personer fra fire faggrupper selv prioriterer af behandlinger. Vi starter med den kosmetiske sygeplejerske og kosmetologen.

Hvem: Christian Holm Madsen, kosmetisk sygeplejerske

Hvor: Klinik Retouch i København

Hvad prioriterer du hudplejemæssigt:

Er absolut ikke ortodoks, når det gælder min hudpleje. Jeg bruger dagligt rens, skintonic og fugtcreme med solfaktor – og ikke mindst A-vitamin om natten.

Hvilke professionelle behandlinger prioriterer du?

Mine absolutte yndlings-behandlinger er Prophilo (fugt, der injiceres, men uden at efterlade den fylde, som filler gør) og så de forskellige muligheder, der er med Botox – jeg er glad for den mellem mine bryn. Generelt er jeg super pro omkring de ting, der kan hjælpe med at sætte foden på bremsen i forhold til hudens aldrig – og det kan alt fra IPL til Profhilo … og A-vitamin.

Er der noget, du aldrig vil byde din hud?

Jeg undgår behandlinger, der ændrer på mine karaktertræk. Samtidig ved jeg, at der kan være behandlinger, som fungerer fint nu, men vil være helt uegnede senere eller omvendt – og derfor kan det med at sige aldrig være dumt. Min overordnede tilgang er dog, og har altid været, at less is more.

Jeg har spurgt Christian Holm Madsen på grund af hans høje faglighed, men også fordi jeg har set, hvor nærig – grænsende til afvisende – han er med de sprøjter, som nogle af mine veninder får. Du kan se mere til ham på Instagram under @christianholmmadsen.

Hvem: Malin Cota, kosmetolog og hudterapeut

Hvor: Skinfulness i Aarhus

Hvad prioriterer du selv hudplejemæssigt:

Jeg er virkelig glad for nemme rutiner, der giver resultater, men uden at jeg overbehandler min hud. Så grundig aftenrens og lag på lag sandwich-metoden med serum, creme og olie. Én gang om ugen giver jeg den lidt mere gas med dybdegående eksfoliering og massage, men det er lige så meget for at få 15 minutter for mig selv på badeværelset.

Hvilke professionelle behandlinger prioriterer du:

Microneedling med Dermapen er en super effektiv behandling, som jeg selv får lavet på grund af alle mine gamle aknear, som jeg desværre stadig har lidt af – men her sker der en positiv forandring, og jeg anbefaler det til de af mine klienter, der bøvler med det samme.

Er der noget, du aldrig ville byde din hud?

I forhold til Botox strider metoden mod alt, hvad jeg normalt står for og arbejder med. Men vigtigere, så er der jo virkelig alternativer til Botox, hvis man gerne vil afspænde en muskel, men ikke lamme den. Og meget tankevækkende, så er velplejede rynker noget af det mest interessante – fordi de jo kommer af at vi udtrykker os, griner eller bekymrer os. Så jeg vil ikke byde min hud at fjerne de spor.

Jeg har spurgt Malin Cota, fordi jeg blev ret blown away af for nylig at være i hænderne på hende. Meget grundig, ærlig, konkret og nåja, en vidunderlig ansigtsmassør også. Du kan se mere til hende på Instagram under @skinfulness_dk.

HVAD VIL DU IKKE BYDE DIN HUD? Del endelig i kommentarfeltet.

COMING UP: Hvad hudlægen og plastikkirurgen selv gør. Behandlingsmæssigt.

@beautyspace på INSTAGRAM

23/03/2023
Glem alt om skønhedshemmeligheder
Lad i stedet det her enkle redskab blive udenadslære
28/03/2023
Nekrologen over rynker skyldes 2 ting, vi er blevet bedre til
Du kan overveje at bære dit ansigt på den måde, Monica Krog-Meyer gør

Kommentarer

 • Pia Hjorth
  15/04/2023
 • Julia Venus

  Jeg tør slet ikke nævne ALT det jeg aldrig ville byde min hud! Jeg er så “kedelig” at jeg for første gang i 20 år har fået kemisk peeling (glycerol, tror jeg det hedder) på ansigtshuden her til aften. Prøvede det sidste gang…en ansigtsbehandling hos en professionel kosmetolog, hvor jeg følte min hud blev halveret i tykkelse og jeg blev rædselsslagen.
  Men nu prøver jeg fordi jeg har læst det skulle kunne noget godt jeg er interesseret i.

  Før jeg mødte dig kunne jeg nok heller ikke finde på at smøre A-vit. i mit ansigt. Men som jeg sagde til min kæreste, da du skrev jeg havde VUNDET 🤩🥳…så er jeg vist blevet lidt A-vit-hjernevasket de seneste par år. Så nu har jeg fået A-vitamin på hjernen. Og altså også snart i ansigtet…PostNord har i hvertfald lige skrevet min konkurrence gevinst ankommer i morgen😍

  28/03/2023
 • Christina kragh

  Ansigtsløftning, ville jeg aldrig gøre!

  28/03/2023
 • Lykke Ingeborg Ruby Tørnæs

  Hvad jeg aldrig vil byde min hud: jeg rimelig suspekt over en meget populærbehandling der hedder BB GLOW hvor du som led i ansigtsbehandlingen går indsluset foundation/farve i ansigtshuden for at gøre den ensartet. Jeg tænker at det ikke kan være pænt hele året!
  Og Trådløft hvor huden via tråde med anker hives op. Jeg har en ide om at det kan give grimme folder og at ankeret kan rive.
  Jeg ville ønske botox virkede på mig, for jeg har alle dage været resistent (er diagnostiseret af læge). Det ville hjælpe mig med nogen af de træk jeg desværre har haft siden teenagealderen: en lang fremstående pølse med rynker ved siden midt i panden. Har prøvet alt!

  28/03/2023
 • amaja

  jeg vandt desværre ikke i denne her omgang har jeg nu fundet ud af men hvordan kan jeg finde u af om jeg var blandt de 137 sidste gang .

  28/03/2023
 • Fru Striib

  Jeg vil aldrig byde min hud at gå i seng uden at have renset den. Efter at have gjort det i så mange år vil det virke SÅ underligt ikke at gøre det. Måske det samme som at gå i seng med tøj og sko på.

  Ha en skøn dag❤️

  28/03/2023
  • Karin VS

   😅 skøn kommentar: som at gå i seng med tøj og sko på! Lige på kornet 👍🏼

   28/03/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.