Hvad står imellem dig og den hud, du ønsker?

Hudlæge og professor Peter Bjerring sagde engang til mig, at når først man knækker koden til det, der virker for en, så slapper man af i forhold til huden. Så gør det ikke noget, at der lejlighedsvis kommer en solplet, en bums eller en glad smilerynke. For man ved, at man er den, der sidder med remote-kontrollen.

Måske er alt fint hos dig. Eller i det mindste under kontrol.

Måske er der noget, der står imellem dig og den hud, du gerne vil have?

Eksempelvis økonomi, tid, viden eller noget helt fjerde eller femte.

På forhånd 1000 tak for dit svar.

Redigeret af journalist Anneline Højrup

Foto Jens Peter Engedal

25/04/2019
SPF er SPF
Undgå fejlen, de fleste tramper rundt i 
28/04/2019
Selvbruner-erfaringens 4 anbefalinger
Og den ene ting du skal holde dig fra

Kommentarer

 • Mina

  Mørke Randers under øjnene. Som mor til en lille en så er søvn et fremmede ord, og der bliver det nok ved med at været et styk tid endnu.
  Men er der noget produkter eller andet fer kan hjælpe lidt op det?

  16/05/2019
 • Kitty

  Det bliver et todelt svar fra min side
  1. Jeg får til tider lidt informationsoverload, som bliver til informationsforvirring. Jeg bliver simpelthen i tvivl om produkter, hvor mange, hvor ofte osv. Hvad er nok?
  2. Jeg ved ikke hvornår jeg er ved slutmålet. Altså hvordan ved man hvornår ens hud præsterer det absolutte optimale. Hvis man ikke lider af acne, pigmentforandring osv. – hvornår ved man så at man er i mål? Det er her at informationsoverloaded spiller mig et pus, for jeg bliver ved med at tror, at et nyt produkt kan gøre min hus endnu bedre, men det er jo nødvendigvis ikke sandt..

  01/05/2019
 • Netty

  En stor og genstridig pigmentplet ved øjenbryn!
  IPL duer ikke på det spot pga. risiko for at ødelægge hårvæksten.

  29/04/2019
 • Agnethe

  Økonomi (jeg er studerende på femte år) og så synes jeg det er svært at finde nogle produkter, som lever op til følgende kriterier:

  – Virksomme
  – Gode til sensitiv, kombineret hud
  – Uden parfume
  – Uden ingredienser som er mistænkt for at være hormonforstyrrende og/eller miljøbelastende.

  Jeg spiser forholdsvist sundt og prioriterer kosttilskud fremfor skønhedsprodukter (multivitamin og fiskeolie + evt. hår/hud/negle piller og mælkesyrebakterier), så min hud er egentlig ganske fin, men den mangler glød.

  29/04/2019
 • Anita

  Hårvækst på overlæbe, hage og hals….
  Og for lidt hårvækst på de bryn jeg plukkede helt tynde i ungdommen…

  29/04/2019
 • Tina Silkjær

  Tynd kreppet hud i ansigt og på kroppen 🙁 Tænker det er en kombination af for meget sol og en skrap binyrebarkhormon kur. Vil så gerne finde noget, som kan rette op på det.

  29/04/2019
 • Sofie

  Jeg mangler viden/løsning på mit problem om en kombinerede hudtype. Jeg oplever at min hud er fugttørstig, men mit største problem er forstørrede og let tilstoppede porer, og en hud der fedter meget i T-zonen kort tid efter rens.

  29/04/2019
 • Lotte Munk

  Et bud på den bedste fugtbindende serum:0) Er er mix af jo mere og flere typer hyaluronsyre det bedste bud? Jeg pifter med fugtmist (rønsbøl) og klapper lidt olie i kinderne mange gange i løbet af en dag. Så en serum, der binder fugten i huden i længere tid. Har blandt andet brugt s.o.s serum fra Caudalie.

  28/04/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 1000 tak for alle input. Dét ER så motiverende læsning. Jeg samler svarene i et blogindlæg.

  KH Anette

  28/04/2019
 • Sommer-lover

  Pigmentpletter og poser under øjnene 🙁

  God søndag!

  28/04/2019
 • Helle Koch-Houmann

  Som mange andre, har jeg også et problem med de høje priser for ansigtscremer, sera osv.
  Ønsker simpelthen ikke give flere hundrede kroner for 30 ml af et produkt.
  Vil derfor anbefale ‘the ordinary’, som også Anette har fremhævet flere gange. Der er mange forskellige produkter og priserne så rimelige, at du ikke behøver at ærgre dig over, at du måske har fået et produkt som ikke passer til din hud.
  Anita, jeg har hele mit liv kæmpet mod hælrevner. Har prøvet så mange produkter, men først da jeg for 8-10 år siden, blev anbefalet Cosborgs hælcreme, blev jeg problemet kvit.
  Koster godt 200 kr for 100 mæ (billigt ift mange ansigtsprodukter). Jeg smører om morgenen efter bad og tuben holder ca 2-3 mdr. Det er klart det bedste produkt, jeg har prøvet

  27/04/2019
 • Sine

  At jeg vidste hvad det var min meget sarte hud reagere på, og at få styr den elendige brøndene eksem i min pande.

  27/04/2019
 • Conny Pedersen

  Økonomi til at få ansigtsbehandling jævnligt – i stedet køber jeg en lidt dyrere creme eller serum end jeg ellers ville gøre, når Matas giver rabat.
  Jeg synes, det er et problem er, at der er så mange superingredienser, som man gerne vil prøve og nogle må ikke bruges sammen. Har lige fået huden scannet på klinik i Herning og efter deres råd købt produkter med hhv a-vitamin og niaciamid. Jeg har så fravalgt den creme, der var det allerbedste, for den kostede over 700 kr, for den billigste lille krukke. I stedet har jeg valgt BP og Pudderdåserne, som er til at betale, og har besluttet, at jeg vil holde ud længere end en krukkes tid, inden jeg skifter igen, som jeg plejer – håber hele tiden at finde den helt rigtige kombination.

  27/04/2019
 • Ditte H

  Desuden er jeg så letpåvirkelig, at når jeg læser, at Matas’ stribede serie er fantastisk og kan slå de store mærker af pinden, og der p.t. er minus 20%, så køber jeg sgu hele serien … og har nu bare endnu flere produkter! *Himler lige med øjnene*

  Gad godt og finde en måde at bruge retinol, C-vit, niacinamid, squalane og sheabutter og bare finde ro i de produkter og ikke flagre histen og pisten …

  27/04/2019
 • Ditte Helge

  Egentlig har jeg p.t. fundet de produkter, der fugter min hud godt, og jeg er glad for mine rense-regimer morgen og aften, MEN jeg gad jo godt og gå et step videre og har også købt produkter med C-vitamin, retinol, niacinamid, squalane og sheabutter – alt samme for at komme rosacea, pigmentpletter og tør hud til livs, men jeg kan jo ikke bruge alle tingene på én gang!??

  SO WHAT TO DO??

  27/04/2019
 • Mette S.

  Vedholdenhed og sukker.

  Den der stenhårde rutine du taler om. Blive ved med at få renset HVER aften, bruge de rigtige produkter, evt. vente den rette tid imellem lag osv. Er nu alt i alt tilfreds og det hjælper på motivationen at se den positive forskel det gør at gøre som du siger. Det virker jo.
  Sukker er straks sværere og må indrømme det er begyndt at straffe min hals, der har fået nogle fine små rynker, jeg synes jeg er få ung til at rende rundt med.
  Økonomisk synes jeg, jeg har fundet balancen mellem biligere og dyrere produkter, der giver mening for mig. Det bliver også til EGF serum, men kan vi tale om den glasbeholder? Den er jo så skrøbelig, jeg nærmest ryster på hænderne hver gang jeg skal bruge det. Har faktisk prøvet at tabe flasken, hvor den gik itu. Heldigvis var der ikke meget tilbage.

  Noget helt andet evt. til diskussion her på bloggen. Nu taler vi en del om antiage eller ikke antiage. Hvad med hvor længe man farver sine grå hår? Der er mange meninger og møder ofte ideen om jeg bliver ældre at se på med en del gråt hår nu jeg er midt 30erne. Jeg gider virkelig bare ikke farve det mere og er heller ikke så glad for lige netop den kemi. Prøver at at tage ejerskab over jeg altså er ret gråhåret, men det føles faktisk til tider ret grænseoverskridende at rende rundt med. Tænker virkelig over makeup mv. for at “kompensere” for den manglende hårfarve.

  27/04/2019
 • Josephine

  At regne min hud ud.
  Jeg har det som om jeg har skiftet hudtype. I hvert fald i nogle dele af ansigtet. Tidligere var min hud knastør og absorberede alt jeg puttede på den. Den kløede og føltes ubehagelig når jeg ikke havde fugt på. Nu er jeg gået i modsat retning og huden er nærmest fedtet, bortset fra enkelte steder hvor den stadig er helt tør. Det fedtede er klart at foretrække, men er stadig ikke optimalt.
  Derudover reagerer jeg med bumser og udslæt på mange produkter og jeg har ikke regnet ud hvad det er min hud ikke kan lide.

  27/04/2019
 • Anita

  Et par solskader i ansigtet, værre skader på brystet og så har jeg som mange andre også solskader på halsen lige under kæberne. Vi ser det ikke umiddelbart selv i spejlet, men jeg ser det på rigtig mange.
  Rynkerne generer mig ikke, hvis blot hudtonen er jævn.
  Og mit andet store issue er hælrevner på fødderne.
  Tak for dine skønne boxe – ville bare ønske jeg kunne tegne abonnement, så jeg ikke går glip af nogle

  27/04/2019
 • sanne

  Tak for det – jeg vader rundt i alle mulige forslag til cremer, sera, elektriske dimser etc. etc. jeg vil gerne en gang for alle finde mine “vise” sten – men spørger man på en skønheds klinik, er det de produkter og de behandlinger, de har der, der anbefales (forståeligt, det er jo BIG BUCKS). Jeg ville ønske der fandtes uvildige konsulenter, der kunne rådgive ……….
  susanne

  27/04/2019
 • ZS

  En maskine, der kan scanne min hud og blande lige præcis de cremer jeg kan tåle med rosacea og eksem, og som samtidig giver det optimale forbedringer. Lige nu er det ren gætteri og en masse prøver, prøver, prøver, hvor det ind i mellem kan være svært at vurdere, om det nu var den nye creme, der gav rosacea udbrud eller var det bare et tilfælde.

  26/04/2019
 • Ditte

  Til Anne HK
  Det gjorde en hel verden til forskel da jeg skiftede alle hårprodukter inklusiv styling produkter ud til fordel for nogle uden silikone, parfume og sulfater ( det sidste gjorde størst forskel på mine krøller ) men min hud på ryg, nakke og bryst er så fin som aldrig før. Prøv evt. Purely proffesional eller Hårklinikken’s produkter – du får i tilgift det sundeste hår.
  Og til dig Anette – DU har gjort en verden til forskel på min ansigtshud, jeg er dig evig taknemmelig.

  26/04/2019
 • Lotte Munk

  Ønsker mig så meget en mindre inflammatorisk hud. Det er helt sikkert blevet mindre. Men kan virkelig ikke lide, når min næse tørre ind og blusser op. Hvis bare det ville stoppe, ville jeg “hvile” mere i min hud trods fx. pigmentpletter.

  26/04/2019
 • Birgitte Møller

  Min fedtede og rødmende hud… Den er blevet meget flottere med dine råd, og til dels med at følge “hudprodukt-bloggere” på IG…men mest dig. Der findes oceaner af mærker og produkter og ikke mindst gode råd og anbefalinger derude, men trods dette skinner min hud stadig i T-zonen op af dagen…altid! Øv det er ikke pænt…så håber stadig på det matterende produkt som holder hele dagen

  26/04/2019
 • Heidi Holm

  Mest af alt er det overgangsalderen og de hormonelle svingninger der følger med….. (Og jeg som en gang troede, at efter man var fyldt 18, fik man aldrig mere bumser 😉 )
  Den ene dag er min hud lækker og fugtmættet – og ugen efter, tør, træt eller med acne.
  Det har dog klart haft en synlig effekt generelt, at jeg stort set ikke spiser sukker, ligesom dine mange gode råd ofte gør underværker, Anette 🙂
  Men når det er sagt – så er det økonomien – Har før fået IPL behandlinger mod karsprængninger, og skal det bestemt også igen engang, og ville ønske at der var råd til lidt flere “lækkerier” – men har efterhånden fået indarbejdet en god daglig rutine, som ikke nødvendigvis kræver de dyreste produkter.

  26/04/2019
 • Sophie P

  Begyndende smilerynker omkring øjnene er nok det jeg lægger mest mærke til i spejlet 🙂 ellers er jeg rimelig tilfreds efter brug af akai olie har min barriere svage hud fået det helt fantastisk 🙂 Jeg er vild med at sammensætte et rutine efter mine behov med produkter fra the ordinary 🙂

  26/04/2019
 • For mig er det hovedsaglig økonomi!
  Sommetider forkæler jeg mig selv med de dyre cremer, som virker på mig! Og når jeg ikke har så mange midler, så køber jeg det meste fra The Ordinary, da jeg her får meget value for money!

  26/04/2019
 • Susie

  Jeg synes at jeg plejer min hud efter alle kunstens regler og alligevel er den ikke helt pæn ….jeg tror at stress og overgangsalder er imellem mig og drømmehuden!

  26/04/2019
 • Anette Ninon

  Birke pollen har slået mig helt ud, rød om øjnene.
  Eksem og kløen. Jeg er slået helt af kurs.

  26/04/2019
 • Jette B

  Jeg har besluttet at jeg vil en behandling hos min kosmetolog for at høre, hvad hun tænker om mine pigmentpletter. Hun bruger PH Formula tænker der er noget, der kan gøre godt.
  Ja, prisen betyder bestemt også noget! Jeg har længe haft lyst til at prøve Bioeffect, men det er for dyrt til at jeg bare se om det virker.

  26/04/2019
 • Louise

  Jeg har fået en virkelig flot og strålende hud efter jeg er begyndt at følge dine råd, men…. Jeg får stadig i en alder af 39 nogle meget store bumser, en ad gangen og nogle gange med måneders mellemrum. De er så store at jeg hæver meget, er de f.eks tæt på øjet kan jeg ikke åbne øjet. Det har gør sindssygt ondt og ja, så gør det mig også vildt ked af det. En kosmetolog der så på det en gang sagde at det nærmere var en byld end en bums, pga dens størrelse, samt at den havde 4 porre.
  Jeg har været ved hudlæge som siger det er hormonelt og at jeg skal på skrap a-vitaminkur, hvilket jeg virkelig godt kunne tænke mig. Men jeg kan ikke få det til at hænge sammen at skulle på Skejby hver 5 uge og få taget blodprøver, og til læge næsten lige så ofte, samtidig med jeg er alenemor med fuldtidsjob.
  Jeg har fået fjernet de ar og misfarvninger det giver flere gange, og har nok givet op på at finde en anden løsning en a-vitaminsyre kuren.

  Men tak for dine råd Annette, de giver mig trods alt en flot hud de steder jeg ikke er ramt.

  Kh Louise

  26/04/2019
 • Lotte

  Det er helt sikkert mere viden. Jeg er blevet meget klogere ved at følge bloggen her og andre forums med andre fokus omr. Feks kost motion sindstilstand. Mit udgangspunkt var ingen viden og den billigste ansigtcreme fra brugsen. Ved at blive klogere kan jeg selektere i produkter så valg af produkter ikke behøver at koste en bondegård. Jeg har især lært at den ufravigelige plejerutine giver pote på den lange bane. Tålmodighed med at lave og bevare en smuk hud..

  26/04/2019
 • Kirsten V

   Fødselsdage.

  Blegecremen hos hudlægen er meget billig, skriver du til Sanne. Venligst oplys hvilken det er, tak.
  Jeg sætter stor pris på at følge med her og har lært meget. Stor TAK Anette.<3

  26/04/2019
 • Pernille

  Jeg ville gladeligt betale rigtig mange penge hvis jeg virkelig fandt lige præcis det der virker for mig. Desværre virker det simpelthen som om min hud er en hullet si, som alt bare løber igennem/preller af på, uden effekt. Den føles stadig lige knastør om jeg så bruger nivea eller hele arsenalet af caudalie, same same. Så, jeg mangler en kosmetolog/klinik med en ærlig rådgiver sjæl der virkelig brænder for at hjælpe mig med at finde præcis de produkter der virker for min hud. Tro mig, jeg skal nok betale

  26/04/2019
 • Thea

  Det ene produkt der gør min hud HELT rigtig! Jeg døjer med tør og sart hud, der giver uren hud, hvis produktet ikke er helt rigtigt. Jeg har endeligt fundet en rutine med olie fra Pudderdåserne, creme fra La Roche Posay og solcreme fra bioderma om dagen og samme rutine + plus AHA serum om natten og ingen af tingene hiver mig udbrud, hvilket er så fedt! MEN min hud føles rigtig stram og ubehagelig i løbet af dagen så det næsten ikke er til at holde ud, så jeg føler at jeg mangler den helt rigtige serum eller lignende som kan takle stramheden uden at give et nyt udbrud. Lige nu lever jeg med det, da den ubehagelige, stramme følelse stadig er at foretrække frem for den urene hud.

  26/04/2019
 • Sinnette

  Takket være din blog og dine bøger er jeg helt med på alle trin i hudplejepyramiden og de gode rutiner med AHA/BHA, A-vitamin, egf, niaciamid, hyaluronsyre etc, så jeg trods mine 45 år ikke er ked af mine få rynker.
  Men jeg mangler viden om, hvorfor jeg efter urenheder har så svært ved at slippe af med mørk/misfarvning i huden. Vi taler måneder og år..
  Da jeg samtidig meget nemt får pigmentpletter, tør jeg ikke gå særlig intensivt til værks. Det gør mig plettet og trist til mode, så selvom jeg overordnet har fin og “glad” hud, så skæmmes det af misfarvningerne, synes jeg.
  DET ville være dejligt med lidt håndfast hjælp til – fx hvilke præparater eller anden behandling jeg skulle give en chance 🙂

  26/04/2019
 • Katrine

  Tid – jeg føler jeg har meget godt greb om hvad der virker, men det er også tidskrævende, især i en hverdag hvor der også er så meget andet, der hiver i andre retninger.
  Økonomi – jeg ved f.eks. at bioeffect udretter underværker for min hud, og jeg ved også at en flaske serum holder længe. Men jeg har svært ved at argumentere for at bruge så mange penge på et køb, også selv om jeg så køber færre gange. Måske er det slet ikke økonomi, det handler om, men psykologi. at 300 noget hver måned, er mere “overskueligt” end 900 noget hver 3. måned….

  26/04/2019
 • Mette S.

  Hovedsaglig økonomi.
  Og viden – men dine bøger og blog har hjulpet virkelig meget, så jeg føler mug rimelig klædt på.
  Men kan ikke prioritere laks og æg, Imedeen, behandlinger og EGF hver dag …

  26/04/2019
 • Polly

  Jeg er generelt meget tilfreds med min hud, har ingen problemer med hverken tørhed eller urenheder og har – taget i betragtning at jeg nærmer mig de halvtreds år – heller ikke flere linjer end jeg sagtens kan holde af dem. Slap for et par år siden af med en meget markant og mørk pigmentplet på kinden, som jeg fik under en graviditet for næsten 20 år siden. Den var på størrelse med en tokrone og lignede nærmest et modermærke, Jeg havde helt indstillet mig på, at den havde taget permanent ophold, indtil jeg begyndte at følge med her på Beautyspace og læste dine gode råd om pigementfejl. Et halvt år med vedholdende brug af AHA, A-vitamin og dermaroller og så forsvandt den nærmest fuldstændig. Kan kun lige ane den i et forstørrende spejl nu, hvilket jeg aldrig havde drømt om. Hvis noget står mellem min ønskehud og mig, må det være alderen og den slappere og tyndere hud der følger med.

  26/04/2019
 • HRJ

  Hej,

  Jeg døjer med karsprængninger ved næsen og den ene kind. Jeg er 27. Jeg overvejede IPL, men har fået at vide, at man skal holde sig fra det, hvis man har vitiligo (som jeg har på lårene). Nu forsøger jeg blot at undgå at irritere min hud. Min erfaring er, at for tunge cremer faktisk irriterer min hud (man råder ellers ofte rosecea ramte til at gå med tunge cremer). Ellers er min hud pæn.

  26/04/2019
 • Cecilie Emilie Bannebjerg

  Det må være en blanding af økonomi og viden. Min hud har desværre tendens til karsprængninger og i forbindelse med min graviditet også pigmentpletter. Det er svært og ikke mindst dyrt at få bugt med.

  26/04/2019
 • Ida

  Akne på hagepartiet og dybe rynker i panden

  26/04/2019
 • Nanna Rosing

  Det største problem må være, at jeg synes det oftest er ELDORADO land, at finde ud af produkterne. Så kan den det, og den kan det. Selvom man er begyndt, at have mere styr på hvilke ingredienser der dur til hvad, så synes jeg stadig godt det kan være svært.

  Også helt klart økonomien. Jeg bliver oftest nærig….

  26/04/2019
 • Marianne W

  Synes egentlig jeg havde fået ret godt styr på min hud i en alder af 43, med god hjælp fra dine gode råd. Har så desværre været i behandling for brystkræft med kemo, operation og stråler. Efter det har min hud ændret sig fra at være fra den fedtede side i t-zonen, til at den i perioder er knastør og afskallende, indimellem kløende med eksempletter i tindingerne og på kæben, trods intensivering af fugttilførsel og aha, når det ikke svier for meget. Har netop investeret i Fillerina for at give huden et fugtboost, og håber det kan afhjælpe generne lidt. Ellers er hudplejepyramiden mit Go-to når der opstår et problem 🙂

  26/04/2019
 • Anne HK

  Viden om hvilke stoffer i hårprodukter det er min hud ikke kan lide. De fleste hårprodukter giver mig uren hud. Øv. Det er værst på ryggen, men også nogle gange på brystet. Ansigtet har jeg fint styr på, men det får jo heller ikke så mange rester af hårprodukt som bryst og ryg.

  26/04/2019
 • Helle

  Sukker! Sukker står imellem mig og en pænere hud. Jeg ved, at det ville forbedre den, hvis jeg ikke spiste sukker, men jeg kan dælme ikke holde mig fra det stads.

  26/04/2019
 • Marie Lassen

  Hængehud. Øjenlåg og underansigt. Min mors hud var også sådan – og overgangsalder sætter sine spor

  26/04/2019
 • Anja Svendsen

  Pigmentpletter . . .
  Har fået dæmpet dem meget, men uanset solfaktor, A-vit., c-vit og niciamid kommer de tilbage hver sommer. Jeg smører godt m. solcreme igen om eftermiddagen inden lang cykeltur. Er ikke en soldyrker osv.
  De fleste pletter kom da jeg var gravid 2. gang fik bl.a. 5 cm stor vil plamage midt i panden.
  Jeg vil ikke pt. bruge penge på IPL, delvist fordi de seriøse klinikker alle skriver at særligt hormonplamager er svære at fjerne.
  men der er så meget som kunne være værre, så måske jeg skal gemme forstørrelser spejlet væk 😉

  26/04/2019
 • Julie G

  At jeg simpelthen ikke kan finde det! der gir fugt nok … til kinderne især.

  26/04/2019
 • Marie Lassen

  Hud der synker mod syd. Særligt øjnene (læs hængende øjenlåg) og underansigtet. Min mors ansigt var også sådan.

  26/04/2019
 • Christina kragh

  @Sanne
  Jeg har set de vildeste resultater med pigment pletter på folk der har brugt is clinical produkter …De er dyre men jeg har set veninder der har været helt spættet med voldsomme plamager som i dag har den flotteste hud kh Christina

  26/04/2019
 • Christina Kragh

  Hmm jeg tror på størstedelen har noget med generne at gøre….. selvfølgelig kan det også ha noget at sige med økonomien men min mor smurte sig stort set aldrig med andet end Nivea crem fra den blå dåse og hun var glad for solen om sommeren og alligevel havde hun den pæneste hud ……. Jeg selv bruger pænt mange penge på lækre hud produkter når jeg har muligheden og er heldigvis udstyret med en god robust tyk hud i ansigtet så det gør ikke den vilde forskel om jeg køber en crem til 600 kr el 1200 kr sidst nævnt er nok mest bare luksus el en duft mm der får mig til at købe den ….. Men mine ynglings serum er ofte dyre fætter som jeg så bruger mange penge på trods jeg er førtidspensionist…..til gengæld så er jeg aldrig på ferie / ude og rejse det er der ikke økonomi til begge dele Så jeg bliver i Danmark med pæn hud og ind i mellem tænker jeg eij nu må jeg snart prøve at rejse og så undvære mine serum og fire om ice behandlinger meeen Ja så skal jeg jo også ha et pas og en kuffert hahaha så det bliver nok ikke til noget

  26/04/2019
 • @Anette – jo det funker helt fint efter jeg fik læst dine bøger. Bortset fra en lidt fedtet pande så har jeg styr på resten 😉 jeg bruger væsentlig flere penge end for 10 år siden, men det er et aktivt valg, jeg har taget. Kh. Birgitte
  PS. En helt anden ting er, at jeg fredag før påske var i lufthavnen og blev mødt af et imødekommende og smilende personale (flertal). Det var en helt ny oplevelse.

  26/04/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Rebecca, jeg får jo ondt i maven, når du skriver som du gør. Har du været ved en hudlæge? Vi glemmer af og til (fordi der også er mange kosmetiske produkter mod akne), at der er tale om en hudsygdom. Og akne kan kureres.

  @ Kristina, så hvis den ikke var et problem – økonomien – hvad ville du investere i?

  @ Hilde, hvad siger hudlægen?

  @ Nano, god pointe. Vi tager mere om midten af Hudplejepyramiden.

  @ Monica, sidder og arbejder på et større sarthuds-program sammen med en hudlæge og en kosmetiker. Måske kan det hjælpe.

  @ Birgitte B, men lige præcis, når du siger ‘fint’ og ‘kontrol’, så har du vel (som jeg læser det) fundet, hvad der virker for dig. Også på økonomisk vis?

  @ Pernille S, åhhh ja, fødderne. Det er vigtigt. Jeg skal i gang…

  @ Christina Ulrikka, pigmentpletter er noget af det mest insisterende. Der kan gøres noget. Men det handler så meget om, hvad man selv IKKE gør. Og så kommer regningen for fortidens solsyndere jo med årtiers forsinkelse.

  @ Sanne, blegecremen hos hudlægen er meget billig.

  Stor hilsen Anette

  26/04/2019
 • Rebecca

  Økonomi – mest for at kunne afprøve produkter og gerne i mængder der rækker over længere tid. Omvendt har jeg, med din guddommelige formidling, opnået meget – også på forskellige budgetter.

  Som regel når jeg kommenterer herinde er det med den information at jeg døjer med en genstridig cystisk akne (genstridig er en underdrivelse, for i dag tog jeg ikke på arbejde, ford jeg skammer mig). Og selv om huden omkring er så fin og god, er håbløshed måske noget andet af det, der står imellem mig og den hud jeg gerne vil have. For jeg har den, og så alligevel slet ikke.

  TAK for dit sted her, din ærlighed, at du er kontant og sommetider også gentager. Det virker, det fiser ind, og selv om man (jeg) ikke helt har den hud jeg ønsker, så er jeg kommet langt, ‘bare’ ved at læse med her.

  25/04/2019
 • Kristina

  Økonomi

  25/04/2019
 • Hilde

  De stadig tilbakevendende kvisene, selv i en alder av 36. Holder jeg meg helt unna sukker ser jeg stor forbedring. Utover det, økonomi. Skulle gjerne ha tatt mange behandlinger for å fjerne mine dype kvisearr langs kjeven og halsen.

  25/04/2019
 • NanO

  Økonomi til at købe de mest effektive produkter i kombination med at ha lidt mere styr på mellemtrinnet i hudpyramiden. Jeg har takket være det her univers fået en solid daglige rutine, som jeg så godt som aldrig fraviger, og det har gjort at min hus er pænere nu, hvor jeg er 42 år, end den nogensinde har været. Det er ret fantastisk. Men jeg synes det er svært at overskue at komme det næste skridt op.

  25/04/2019
 • Monica

  Min meget sarte hud holder mig fra at få en bedre hud. Den reagere på rigtig mange forskellige ting, er tør men samtidig også med urenheder. Jeg synes den er svær at få under kontrol. 🙂

  25/04/2019
 • Økonomi og tid vil jeg sige. Jeg har fint daglig kontrol over min hud, men kunne godt tænke mig lige det ekstra. Så jeg havde økonomi og tid til jævnlige behandlinger både ude og hjemme – plus nogle lidt mere effektive produkter. Dog er jeg alt i alt godt tilfreds med min huds tilstand. Men selvfølgelig kunne den forbedres. Kh. Birgitte

  25/04/2019
 • Pernille S

  Hvis jeg skulle fiske i ønskebrønden, så ville en behandling som fjerner mine karsprængninger på hagen og kinder stå højt på listen. Budgettet rækker til en solhat med faktor, og det er vigtigt 😉
  De behandlinger jeg må prioriterer højst, er Fodbehandling. Men de er jo også det bærende element! 🙂

  25/04/2019
 • Christina ulrikka Solveig Osther Kristiansen

  Er nu ikke ked af de rynker jeg har taget min alder i betragtning, men mere de der irriterende pigmentpletter, dem er jeg ikke glad for, jo og så de der såkaldte rygerrynker omkring munden, de er nu ikke charmerende-:( jaja jeg har røget, men er stoppet for 12 år siden:-) måske jeg lære at acceptere dem med tiden, men lige pt gør jeg ikke.

  25/04/2019
 • Hmm, 15.-20.000 kr til at få fjernet mine pigmentpletter! Eller en effektiv blegecreme. Synes egentligt, min alder taget i betragtning, at jeg har en pæn hud med kun lidt rynker, så det er pletterne som irriterer mig mest.

  25/04/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.