Jeg har haft huden i rebelske Woods

Woods er navnet på et nyt dansk hudplejemærke. Og jeg kan høre, hvad du tænker: Har vi vitterlig brug for endnu et mærke? Tjaaaaha-ja, det har vi. Eller rettere: Der er i hvert fald plads til Woods, som er så rasende lækkert, gennemtænkt og båret ud over stepperne af en fyr, en serie-iværksætter, som har læst på lektien. Og muligvis lidt til. Martin Lyne har været selvstændig mere eller mindre, siden han blev myndig (i dag er han 38), han er den del af succesduoen bag bureauet Le Management og lever dermed af at kunne levere god hud.

Kigger vi ud og op, så tilhører han den skare af vilde hoveder, som giver pokker i det klassiske skønhedshierarki – typerne, der trodser modstand og brager igennem lydmuren. Her tænker jeg på bl.a. Goop, The Ordinary og Rudolph Care. Ingen ved, hvor Lyne ender, men potentialet, troen, viljen (og pengene) er der.

Min eneste anke, inden vi kommer til det væsentligste, nemlig produkterne, er universet her, som er yngre end ungt. Hvis Woods vil have fat i dem på 35+, og det vil de, så er der brug for, at de fyrig-smækre 16-årige får selskab af deres mødre og lidt mere levet liv. Til gengæld kan du hoppe direkte til deres produkter, som bliver vist herligt overskueligt, pænt og med direkte adgang til at se indholdet.

Og jeg ER begejstret for produkterne. De lyser op på badeværelseshylden, og indholdet gør huden mere end godt. Mine tre favoritter er:

Lip Repair er den – i bogstaveligste forstand – fedeste læbecreme takket være et gennemtænkt miks af hyaluronsyre og barriereforseglende bivoks. Du får vitterlig bløde-bløde læber. Men pas på mængden, den skal doseres med, hvad der svarer til en knivspids.

Niacinmid-sprayen er først og fremmest fin på grund af indholdet, der tæller fem procent B3-vitamin, og vi ved jo, at alt over to pct. giver det, vi vil have (mindre rødme, værn mod solpletter og et øget fedtsyreniveau). Læg dertil fugtmættende hyaluronsyre og kølende agurk.

Daily Mineral Gel, som er en letvægtslotion, der på ret bemærkelsesværdig vis mætter huden, så man får lyst til at dyppe hele kroppen i den. Jeg kan godt lide, når et serum eller en creme ikke bare suser ind og væk, og den her giver en saftigfrisk fornemmelse. Indholdet tæller aloe vera, flere kilder til fugtmætning, herunder hyaluronsyre, blåbærolie, smidiggørende E-vitamin, og en god portion omega-3.

@beautyspace på INSTAGRAM

MERE AF BEAUTYSPACE? Så hop med på holdet her.

23/01/2020
Jeg blev ristet som en lammesteg
Huden endte sådan her
27/01/2020
Skintonic døde
Erstatningen hører til de mest undertippede tricks

Kommentarer

 • Kristina

  Spændende læsning 🙂

  Jeg overveje at introducere en mist til min rutine for at få endnu mere fugt, og jeg har pt. nedjusteret det til et valg mellem denne, Manyo Bifida mist og Rudolfs Acai mist.
  Sidstnævnte er jeg dog en anelse tilbageholdende med, da den indeholder alge ekstrakter, og jeg for nylig blussede op af en creme prøve fra Biotherms life plankton (men det kan jo ligeså vel være deres kombi i cremen!!).

  Jeg har let rosacea, og tør hud, der til tider fedter i t-zonen (pga udtørring). Generelt er min hud tør og let at irritere i øjeblikket.
  Hvilken mist ville du umiddelbart anbefale mig at kaste mig over? 🙂

  01/02/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jeannet, dejligt at have dig med herinde. For mig lyder det fint, men det er altid godt lige at kooridinere sin hudplejeplan (den smørende) med hudlægen, som har udskrevet isotretinoin. Flere læger beder om at man holder sig til ekstremt få ting for at være sikker på, at man måler resultatet på en enkelt ting. Håber det giver mening.

  @ Sanne, for mig er de lige gode. Så det er et spm om man er til tube eller krukke.

  @ Anne Mette, helt sikkert på samme niveau.

  @ Marianne R, du kan bruge den som det allerførste på ren hud. Prøv at se blogindlæg fra mandag den 27/1 og IGTV filmen lagt på samme dato. Altså i dag.

  @ Lotte Munk, Stor tak fordi du deler din gode erfaring. Det er så værdifuldt herinde. Mælkesyre kan have forskellige funktioner afhængig af mængde.

  @ Tina T, det vil jeg mene, at du kan se på deres website. Er sikker på, at priserne ligger der. Ved, at de ligger på et mellemniveau.

  @ Lise, nej, spørg dem endelig og del gerne svaret herinde.

  Stor hilsen Anette

  27/01/2020
 • Lise

  Ved du hvad pH værdien er på deres foam cleanser??

  25/01/2020
 • amaja

  tak for klar tale det lyder til at være nogen lækre produkter ,jeg er spændt på at høre hvordan din hud er efter PICO

  24/01/2020
 • Tina Theter

  Hvad er priserne på Woods?!

  24/01/2020
 • Lotte Munk

  Uhhh den der niacinamide spray skal da prøves, når Rønsbøl er tom.
  Har lige modtaget prøve på Essies probiotika serie til sart hud (dog desværre ikke deres serum, hvor de levende bakterier er i). Men synes virkelig cremen allerede har gjort en lille forskel på min hud. Den er mere fin og klar. Måske fordi der er lactic acid i. Hvilket undrer mig lidt, når det er til sart hud. Men det er nok i små mængder.

  Mvh. Lotte

  24/01/2020
 • Marianne R

  Hvordan skal niciamidsprayen bruges? Før serum eller?

  24/01/2020
 • Anne Mette

  Tromborgs Lip Cure har været fast, uundværligt inventar hos mig i mere end ti år.
  Så jeg er også spændt på at høre, om du mener, at denne Lip Repair fra Woods er en værdig konkurrent.
  vh Anne Mette

  24/01/2020
 • Sanne

  De støvede pasteller er meget indbydende. Lip Repair – slår den Tromborgs Lip Cure?
  Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  24/01/2020
 • Jeanette

  Uha nu er jeg også fristet til at prøve Woods
  Jeg fandt din blog for et års tid siden. Det er jeg så glad for. Du har gjort mig så meget klogere plus mange smil og grin undervejs.
  Jeg er startet Isotretinoin behandlig og er meget spændt og forventningsfuld. Jeg har de gode cremer fra ( den gode) januarbox og jeg har købt Tromborg lip cure (efter anbefaling her på bloggen) så jeg er klar til at behandle den kommende tørre hud.
  Jeg spiser Beaute Pacifiques La Forte tbl plus bruger Super 3 boosteren. Nu er jeg er i tvivl – kan jeg fortsætte med de to under Isotretinoin behandlingen eller vil du råde mig til at holde pause med dem?
  Mange hilsner Jeanette

  24/01/2020