fbpx

Jeg har kollagen nok. Hvad med dig?

_S0A8393

Kollagen er dén byggeklods, dét protein, som er altafgørende for, at vores hudmadras er spændstig og frisk. Plump som amerikanerne siger.

Der er tre ting, der ødelægger kollagen, og det er et overforbrug af sol, cigaretter og sukker. I den rækkefølge. Der er heldigvis også metoder til at øge mængden af kollagen. Især er smørbart A-vitamin blandt de mest effektive. Ikke jo i eksplosiv forstand hvor man kan ende med et ansigt ude af proportioner. Men med +10-20 procent som hudlæge Johan Milling Poulsen har bekræftet i en artikel til Børsen.

Jeg har brugt A-vitamincreme (fra forskellige producenter) de sidste ti år, og for nylig var jeg til en måling, der langt oversteg mine forventninger mht. kollagen-niveau. Til trods for at der var tale om videnskabeligt måleudstyr, så er jeg ikke blind for en vis fejl-margin, så jeg vil undlade at blære mig i flere detaljer. Bare tippe om, at Bioeffect, Beauté Pacifique og vist nok også hudklinikken på Mølholm har den samme type hudscanner, som måler kollagenniveau.

FIRE TING, DER GØR ALT BEDRE FOR MIG NETOP NU ER:

 

_S0A8394

SOMMERENS BOOK’N BEAUTYBOX får du fat i her. På grund af den midlertidige nedsmeltning sidste uge bliver der også sendt ud til og med fredag i denne uge.

PS: I morgen lander Find-dig-ikke-i-akne guiden på bloggen. Med kloge indspark fra professor og hudlæge Christian Grønhøj.

 

29/06/2018
Forskellen på en god og en dårlig ansigtscreme
Kender du den?
04/07/2018
Ingen skal finde sig i akne
Slagplan med rækkefølge, produkter og kloge hudlæge-ord.

Kommentarer

 • Dorthe Andersen

  Kunne også godt tænke mig at hører vedr pulver eller pille form af kollagen

  10/07/2018
 • @ Randi, man må finde den rutine, der passer en bedst. Jeg er ked af at holde pause med A-vit. Nogle gange skifter jeg til om dagen. Andre gange kommer jeg EGF på først, venter 5 min og smører så A-vit på.

  @ Charlotte, du husker godt.

  @ Jette B, hurra. Lyder godt!

  @ Marie, jeg har ikke se tilstrækkelig dokumentation på, at det når at gøre indtryk på huden. Desværre.

  @ Birgitte B, Så er det med at holde fast i sin A-vit.

  @ Kate, du kan fx prøve serummet fra Alpha H (du kan se det hos houseofstars.dk)

  @ Anni, ‘never change a winning horse’ – er det ikke det, man siger?

  @ Anne-Marie, det burde have været fint. A-vitamin ER da også noget, jeg selv nødigt vil undvære.

  Stor hilsen Anette

  06/07/2018
 • 1000 tak for alle ord. Jeg vender tilbage fredag morgen.

  Stor hilsen Anette

  05/07/2018
 • @Anne-Marie – jeg har brugt EGF dag serum med mist ovenpå og dagcreme plus solcreme. Men måske jeg skal igang med a-vitamin om natten (har holdt en pause med det og skiftet til almindelig natcreme). Kh. Birgitte

  04/07/2018
 • Birgitte jeg kunne heller ikke se nogen forskel da jeg brugte min lille flaske Bio effekt. Først da jeg var færdig og startede med Beaute pacific’s super booster 3 skete der noget. Og jeg havde brugt den alene, kun med kildevandsmist under, dog er min rens michellar water, jeg ved ikke, om det kan påvirke den?

  04/07/2018
 • Anni

  Jeg har brugt BP’s super booster længe og er glad for det.
  Både på facebook og instagram kører der lige nu en reklame om et efter sigende effektivt serum: Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment.
  Er der nogen, der har prøvet det?

  03/07/2018
 • Kate

  Kære Annette
  Jeg har i en årrække brugt BP Super 3 Booster, senest Clinical Super 3 Booster. Jeg vil gerne have en A-vitamincreme der ikke er så fed i konsistensen, kan du anbefale en?
  Vh Kate

  03/07/2018
 • Jeg har brugt Bioeffect EGF dag-serum i nogle uger og jeg synes egentlig ikke, jeg kan se nogen forskel. Det rykker mest for mig med BP A-vitamin creme. Så er egentlig glad nok for, at jeg kun havde købt en lille EGF serum (og jeg gjorde som du skrev i indlægget med at vente 5 min. før andet). Kh. Birgitte

  03/07/2018
 • Marie

  Hvad mon hudlægen siger til kollagen i pulverform? Det har jeg læst om, men giver det overhovedet mening?

  03/07/2018
 • Jette B

  Jeg har brugt A-vitamin creme fra BP næsten siden det kom på markedet, og bliver afgjort ved.
  Jeg går også glad fra scanning.

  03/07/2018
 • Charlotte

  Randi, Anette har skrevet om det flere gange, egf først og efter lidt tid A-vitamin.

  Mvh Charlotte

  03/07/2018
 • Randi

  Hej Anette,
  Jeg er lidt nysgerrig efter, hvordan du kombinerer A-vitamin og EGF. Holder du helt pause med A-vitamin, når du bruger EGF? Problemet er vel så, at huden derefter langsomt skal tilvænnes A-vitamin igen?

  03/07/2018