Ingen skal finde sig i akne

FBannAkne

Der er dem, det ikke rører at have lejlighedsvise udbrud.

Og så er der dem, der føler sig så invalideret, at de takker nej til sociale arrangementer.

Jeg har lavet en slagplan af en find-dig-ikke-i-akne-guide, hvor professor og hudlæge Christian Grønhøj får ordet. For hvad er det bedste kosttilskud og de værste akne-myter? Du får en komplet hudpleje-plan med konkret rækkefølge og produktforslag. Til hvad en kop kaffe koster HER.

MEST LÆST PÅ BEAUTYSPACE:

Jeg har kollagen nok – hvad med dig?

Forskellen på en god og en dårlig ansigtscreme

@beautyspace på INSTAGRAM

03/07/2018
Jeg har kollagen nok. Hvad med dig?
Plus et par uundværligheder netop nu
06/07/2018
Sukkerfri hud og syv kilo lettere
Og ikke ét ord om kur

Kommentarer

 • Vinni

  Kære Anette.
  Kender du til Shiseidos Pureness Deep Cleansing Foam, med henblik på om den er god til uren men sart hud ? 🙂

  05/07/2018
 • @ Louise D – jeg håber, det er brugbart for dig.

  @ Mia, Der er bl.a. den oliefri fra Danish Skincare – med SPF.

  @ Mette, jeg ville tage fat i Christian Grønhøj eller Peter Bjerring, hvis jeg var dig.

  @ Pia, der er bestemt tilsat nyt sammen med en komprimeret version af bogens ord.

  Stor hilsen Anette

  05/07/2018
 • Pia

  Hej Anette

  Er der tilføjet ny viden til denne guide, eller står der det samme som i bogen?

  05/07/2018
 • Mette

  Jeg troede, jeg led af akne (på ryg, arme og ind imellem hals og ansigt). Gik til hudlæge og fik at vide, at det ikke var akne men follikulitis. Han ordinerede Nizoral shampo/sæbe, Skinoren creme og nogle piller, jeg ikke kan huske navnet på (skulle indtages 1x ugentligt i 4 uger). Intet har hjulpet nævneværdigt, og jeg har nu fået besked på, at min hudlæge ikke kan gøre mere. Så i min verden har jeg fået at vide, at jeg skal leve med akne (som godt nok hedder noget andet i lægesprog). Har du nogle gode råd eller hudlægekontakter, som ved mere end min egen?
  Kh Mette

  04/07/2018
 • Jynne

  Hej Annette,

  Store problemer med eyeliner. Jeg har prøvet SÅ mange. Gosh, MAC, Lancome, Tromborg, Bobbi Brown m.fl… Faste, bløde, pensler, krukker, blyanter… Har aldrig brugt en op. De ender efter kort tid i globelinien.

  Glæden var stor da jeg fik din anbefaling på Sisley So intense. Skulle lige samle mig lidt sammen til at give prisen (køber mig FATTIG i de dumme streger). Men jeg fik den da her forleden og forventningerne var store. Men ak, samme resultat som alle de andre. Efter ca. 20 min forsvinder yderste del af stregen og i løbet af formiddagen resten. Har prøvet at undgå serum/dagcreme i øjenomgivelser (hjælper lidt – måske en halv time) og primer fra Urban Decay Potion anti-age, pudre, øjenskygge underlag. Intet hjælper!

  52 år og skal hive lidt i løse øjenlåg for at få en pæn streg, men synes ikke at der ellers er ”hængehud” (hvordan siger man det pænt?) på øjenlåg.

  Der må da findes en god derude? Gode råd modtages.

  04/07/2018
 • mia

  Kan du hjælpe med en god solcreme til en teenager med uren hud? Det er ikke akne, bare uren.
  på forhånd tak.

  vh. Mia.

  04/07/2018
 • Louise D

  TAK for dig @ANETTE jeg har hentet guiden og går igang med det samme

  04/07/2018

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.