fbpx

Uundværligheder, jeg gemmer af vejen

Produkterne her vil muligvis ikke vinde en skønhedskonkurrence for bedst visuelle indtryk, men virkningen gør, at de har deres faste plads i mit skab:

Strømpebukser på tube fra Vita Liberata / Dog ikke hvad angår varme, men bare for syns skyld. Man kan godt blive lidt forskrækket, fordi førstehåndsindtrykket minder om fortidens bruncreme fra LDB. Men fordelt på huden ser ens ben atter levende ud. Mest til forår og sommer.

Blødeste fødder fra apoteket / Hverken smørfede salver eller en sandpapirsfil kommer i nærheden af at kunne gøre, hvad apotekets priskærlige hælcreme kan. Den er proppet med en god mængde blødgørende karbamid (25%) plus nærende B3-vitamin, fugtgivende glycerin og godt nok også mineralsk olie fra jordolieindustrien. Også god til rustne albuer.

Kropshudens ACE / Glødgivende C-vitamin, smidiggørende E-vitamin og kollagen-opbyggende A-vitamin. Alt sammen noget vi hurtigt glemmer til kroppen, men ikke Environ, som her blander dem i en kropsolie, der fugtforsegler huden, så det kan ses og mærkes.

Sov så-brillerne fra Dermalogica  / Muligvis ikke så smukke som alle de fine silkemasker, der findes. Til gengæld er der tale om bløde natsovebriller af frotté foret tykke med søvndyssende lavendel. Eneste aber dabei er, at noget af duften forsvinder en smule, når de bliver vasket.

Concealer til håret / Blandt os farveafhængige ved man, at det kan være svært at time konsekvent opfriskning, når det gælder ens hårfarve. Og til de mellemtider er en dækkende hårconcealer smart – især hvis den ikke ender støvet-agtig på håret. Den her fra L’Oréal Paris fungerer imponerende naturligt.

Styr på lokkerne / Langt, filtret hår er ikke kun en prøvelse for børn. Uanset om håret er vådt eller tørt, så gør udredningsbørstens fleksible tænder  her det væsentlig nemmere at redde håret ud. Tangle Teezeren er hverken køn eller til at holde ved, hvis man har cremefedtede hænder. Men den virker på det filtrede.

NOVEMBERS 3 MEST LÆSTE ARTIKLER

Hvis natcreme er fup, hvor så bruge Ansigtscremen … om natten?

Sådan tackles poser under øjnene (se, hvad en af landets dygtige eksperter selv gør)

Aftenrutine for de dovne

@beautyspace på INSTAGRAM

16/11/2020
Få kål på hævede øjenomgivelser
Med kulde, med rulle, med indsigt
19/11/2020
Hvad vi har ventet på
Tuben ingen slipper, når de først har prøvet

Kommentarer

 • Gitte K
  REPLY

  Hej Anette!
  Jeg er med dig på Tangle Teezeren og hårconcealeren. Fuldstændig uundværlige!
  Du nævner ikke Clinomyn. Den tandpasta er fantastisk – ikke blot til rygere, men også til at fjerne kaffe/te/vin-Stalins fra tænderne – jeg troede dog, at den var udgået? Hvor køber du den?
  Kh Gitte

  19/11/2020
 • Laura
  REPLY

  Jeg kan simpelthen ikke få body Blur til at virke på mine underben. Det er ligesom om den ikke hænger fast flere stede og så ser der ikke så pænt og ens ud. Jeg har normalt sommerens hvideste ben og er da heller ikke den store soldyrker. Men når jeg har prøvet så lykkes det alligevel aldrig med farve på underbenene. Kan det have indflydelse på at farven ikke optages ordenligt på mig?
  Jeg har ikke tør hud på benene.

  18/11/2020
 • Lotte
  REPLY

  Er det kun på mig, at Body Blur smitter af? Brugte en gang en spray fra Sally Hansen (Airbrush legs) som bare SAD, men tror desværre ikke at den findes mere.

  18/11/2020
 • Inge
  REPLY

  Kropsolien kunne jeg også godt tænke mig et link til 🙂

  17/11/2020
 • Pernille S
  REPLY

  Hvad med at spraye lavendelolie på din sovemaske efter vask?
  Kh Pernille S

  17/11/2020
 • Jette B
  REPLY

  Jeg er stor fan af bodybleur fra Vita Liberata og hælcreme fra apoteket. Jeg skal huske at have fat i kropsolien fra Environ.

  17/11/2020
 • Kristina
  REPLY

  Jeg er nysgerrig på minoxidilen (regaine)
  Bruger du den mod hårtab?

  17/11/2020
   • ls
    REPLY

    Har du ikke lyst til at uddybe. Hvorfor blande dem? Hvilken forskel er der på dem?
    Kh den skrumpende løvemanke

    26/11/2020
 • Christina kragh
  REPLY

  Vil du ikke linke til krops olien <3

  17/11/2020

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *