fbpx

Så træk dog vejret

1a

Skønhedsscenen i Los Angeles? ‘To love her is to know her’, siger de smarte hoveder bag Cap Beauty, som folk flokkes om i LA. Når de altså ikke lige taler om Glossier, der åbner på Mel-rose om et øjeblik. Eller det nye Glowhaus tiltænkt millennials, som Bloomingdales skovler nye kunder ind på (flere billeder på vej).

Der er især fem områder, som løber med pladsen i englenes by. To af dem er alt, der kan få glød frem i huden (vi taler ikke den solbrændte) og alt, der kan få os ned i gear: Lige fra enorme sov-bedre bud med pudepift, slumre-lys, beroligende zzz-salver og rejseklare sleep well kits til handling: I den dyre ende med ventelister til morgenyoga på Carbon Beach arrangeret af Malibu Beach Inn (med Jennifer Aniston som nabo). I den billigere og rå afdeling, kan man gå til vejrtrækning, hvor bl.a. Deuce Breathwork i Venice og Crossfit Mindset i Los Feliz tager 100 kr. for en times træning i bedre vejrtrækning (måske husker du også Andrew Weils fif).

Endelig er der de døgnåbne koreanske badehuse, hvor folk både bader og slumrer hen. Ja faktisk også sover. Har du været i et, ved du, at der ikke er tale om luksus. Til gengæld kan man blive ren. Udover ligge-sale er der små vaskestationer, hvor man skrubber og sæber sig ind på gammeldags badeanstaltsmanér. De fleste går nøgne rundt – bare med en sheet-maske i ansigtet.

PS: De sidste tre områder kommer vi til (lur med på @beautyspace, hvis du har lyst og tid). Herunder: Det koreanske badehus Wi Spa og drivhusrestauranten Commisary ligger begge i LAs Koreatown.

1b

1c

1d

 

09/10/2017
California dreamin’ – VIND
For dig, der vil ses efter i huden. Eller hører til de heldige
12/10/2017
LA’s hudglattende hurtig-skyts (Vogue er begejstrede)

Kommentarer

 • @ Tina KH – Hvor sjovt, kan du huske, hvad det hedder?

  @ Katrine – Tro mig…det var det!

  @ Jette B – Herligt.

  @ Dorthe – 1000 tak, og DU er jo lidt af en kender på de kanter.

  @ Charlotte S – Vi må lave en Beautyspace-tur.

  @ Marie R – Det meste af min hverdagstid går nu bag skærmen på mit lille kontor.

  Stor hilsen Anette

  13/10/2017
 • Marie Rasmussen

  Ih hvor du oplever nogle spændende ting. Lucky you ♡

  11/10/2017
 • DYBT DYBT misundelig! Hold op hvor gad jeg godt opleve de ting du gør…☺
  Nyd det i fulde drag ☺☺

  Kh Charlotte

  11/10/2017
 • Dorthe

  Åh jeg suger alle LA-vibes til mig i dine indlæg! Så spændende med indlæg fra yndlingsLA, jeg er virkelig fan og vild med at de altid tænker ud af boksen – også på beautyfronten – over there. Nyd det, kære Anette!

  11/10/2017
 • Jette B

  Spændende info fra LA Glæder mig meget over den skønne box med de lækre produkter, den kom i går

  11/10/2017
 • Katrine Pedersen

  HaHaHa…nøgne mennesker kun iklædt sheet mask
  Må være et ømt syn!

  11/10/2017
 • Tina KH

  Lækkert med sådan en drivhus restaurant:-)
  Vi var for år tilbage i Paris og Disneyland og midt mellem ligger et stort indkøbscenter med sådan et helt tilsvarende drivhusområde og udespisesteder.
  Meget smukt og god luft:-)

  11/10/2017