fbpx

Millionær på en creme, der indeholder alt?

101980346_dermalogica_Sound_Sleep_Cocoon_1

Ville man ikke blive det? Altså millionær, hvis man fandt den gyldne opskrift på en creme med alt i på én gang? Sådan lød det i kommentarfeltet forleden på Beautyspace.

Svaret er nej. Og ikke engang desværre nej. For groft sammenlignet ville det svare til, at alle dine måltider skulle favne alt samtidigt. I en sikkert ikke så velsmagende pærevælling.

I hudpleje er der to åbenlyse grunde til, at alt ikke kan blandes sammen:

 • Pladsmangel. Alt kan ganske enkelt ikke være der. Eksempelvis hører SPF til en af de mest pladskrævende ingredienser, der findes.
 • Alle har ikke brug for det samme. Vi er nødt til at kunne gribe i egen kind og målrette vores smøre. Både efter hudtype, vejr og hud-tilstand (= humør).

EN TIDS-MASKINE: Nu vi er ved cremer, så skal du vide, at der fra dermalogica er kommet en ny sovecreme, som rammer direkte i hjertekulen af søvn som tendens. Vi er for længst gået fra at tale om hvor lidt søvn, vi kan nøjes med til at forstå den pinedød afgørende forskel, det har for hjernen, huden og hele systemet at prioritere den time out, som søvn er (læs SLUK, hvis du ikke allerede har gjort det). Udover fugtmætning er det bemærkelsesværdigt, hvordan Sound Sleep Cocoon indeholder indkapslet lavendel, der udløses over tid i løbet af natten. Ret smart, fordi vi jo ved, at netop lavendel fremmer afslapning og søvn. Mit ønske til dermalogica er, at de sætter de smarte sovebriller (også med lavendel) i frotté til salg. For det vil bogstaveligt talt være et drømme-par. I forhold til rækkefølge vil Sound Sleep Cocoon fungere som et sidste step – en slags hold på fugten-wrap. PS: Jeg suste forbi dermalogica i Aarhus i går for at få en gratis mini-prøve.

SNUP ANTI-PORE GUIDEN: Den koster en kop kaffe, skal jeg skynde mig at sige. Til gengæld får du en pore-plan, der med hudlæge-indspark og videnskab i ryggen forklarer, :

 • Hvorfor huden huller til.
 • Hvordan du tager kontrollen tilbage.
 • Hvilke ingredienser og rækkefølger det kræver,
 • Hvad du selv kan gøre, og hvad professionelle behandlinger kan bidrage med.

Download her.

FBann1

26/03/2018
Pak den bedste toilettaske
Som ud over fugt, farve og faktor også indeholder et par gode nyheder
28/03/2018
Anmelderhold, nyt held og en beautybox
Et anmelderhold er sat. Er du ikke på, så fortvivl ej, for der kommer...

Kommentarer

 • Pia Hvenegaard

  Har lige fået en øjenmaske af min mand fra Japan godt nok ikke med silke.
  Men nøøøj man sover godt med sådan en.❤️

  03/04/2018
 • Ditte H

  Hej Anette.
  Nu lykkedes det mig at få en prøve og afprøve den. Ens hud er jo helt glat, når man vågner næste dag!
  Når man er godt opdraget, så skal man liige vende sig til, at det er ok med så meget silikone til natten, men jeg må gi’ dig, at ens hud føles dejlig om morgenen!

  Men Anette, når man som jeg døjer både med pigmentpletter og rød hud, og behandler for den røde hud om dagen og bruger C-vitamin creme for pigmentpletterne om natten, vil Dermalogicas creme så gøre noget godt og effektivt for mig??

  02/04/2018
 • Jeg køber gene din porer-guide. Både for at slippe af med dem. Og for at støtte dig <3

  MØS

  28/03/2018
 • Pia Hvenegaard

  Kære Anette
  Uha altså den nattesøvn.
  Den bliver altså bare værre jo ældre man bliver, øv.
  Jeg bruger gerne lavendel dråber på puden.
  Men nu overvejer jeg da alvorligt den natcreme.
  Uha den lyder for lækker.
  Og ja tak til silkesovemaske med lavendel❤️
  Hav en dejlig dag og god påske
  Knus Pia

  28/03/2018
 • Trine Tousgaard

  Jeg har altid undret mig over, at der findes så mange dagcremer uden SPF i, når der vel nærmest er konsensus om at man skal beskytte sig mod solen. Men det er måske fordi, det fylder meget?

  28/03/2018
 • Ditte H

  Tak for super hurtigt svar, Anette 🙂 Og nu sidder jeg igen og overvejer, om man alligevel skulle prøve den?

  Men hvis man som jeg sover som en sten hele natten og først vågner ved vækkeurets kalden, så er det vel unødvendigt og bedre bruge en creme uden al den silikone? Selv om man får renset huden godt til natten?

  Ja undskyld de mange ???

  God aften!

  27/03/2018
 • Anni

  Skin Food? Den har jeg købt i helsekosten lokalt. Er det bare mig, der synes, konsistensen er lidt “tung” og pasta-agtig? Kan kun bruge den på albuer og hæle. Hvad gør I?

  Ang lavendelnatcreme, så lyder det smart! Jeg har lige købt en lækker mist med lavendel, mineraler, essentielle olier og vitaminer fra Youngbood. Så kan jeg tage et sprøjt af den, når jeg vågner om natten.

  27/03/2018
 • Ditte H

  Men er det ikke er problem med silikone på 2. pladsen – til at sove med?? Jeg har netop gået en STOOR bue uden om den nye natcreme pga. den store mængde silikone, men jeg er måske fjollet og skal bare gi’ den gas!?? 🙂

  27/03/2018
 • @ Susanne Bruun – Det er SÅ god læsning. Skræmmende, men også øjenåbnende. Klart du skal have Skin Food med hjem. Og ja, jeg er klar over dimithicone helt oppe, og det var derfor jeg i går suste ind for at prøve konsistensen, som altså – må jeg sige – ikke er silikoneglat.

  Stor hilsen Anette

  27/03/2018
 • susanne Bruun

  Hi Anette

  Søvn er det nye sort !
  – og jeg er ved at læse Sluk ..skræmmende læsning!
  Har dog ikke købt et vækkeur endnu;-)

  jeg er også helt vild med Dermalogica – men der er Dimethicone i – på 2. pladsen efter vand…så det skal godt nok være godt til den pris..

  Mange påskehilsener
  Susanne

  PS. hvad skal jeg købe i Berlin af gode sager – skin food er på huskelisten – men andre mærker end Weleda ?

  27/03/2018