Mit bedste Go’ Morgen-hår

Frits1

Den her type krøl giver mig altid følelsen af at have en god hårdag – sådan lidt glamagtigt, men stadig ubesværet og ikke for sat. Og så er  jeg VILD med, at mit gamle teenage-krøllejern nyder en slags revival. Mange har været søde at spørge, hvad det specifikt er for et krøllejern, og det er det her fra HH Simonsen. Jeg har set, at professionelle som eksempelvis makeupartist og hårstylist Carina Rehmeier også er fan, så jeg bad hende om et par ekspertord. Hun siger:

Det er et godt krøllejern, fordi størrelsen er så perfekt til at lave naturlige krøller. Og så ligger det godt i hånden og varmer meget hurtigt op. For at krøllerne skal holde er det vigtigt at lade dem være, når de er varme og først forme/røre, når de er helt afkølede – på den måde holder de spændet.”

Og sådan her ser det ud på en…skal vi sige…lidt mere professionel model:

Frits2

MINE TO  UUNDVÆRLIGE HÅRSTYLING-PRODUKTER: Varmebeskyttelsesspray og hårspray er alt, hvad jeg bruger, når den står på frisuren her.

1200 KOMMENTARER TIL TROMBORG: Tillykke til ikke bare fem, men syv heldige vindere (på grund af det høje deltagerantal): Lotte Høeg, Lene Filsø, Cecilie Hahne, Jeanett Lindebjerg, Line Høj, Marianne P, Birgit A og to ekstra-ekstra, men små, trøstepræmier til Merethe Hofflund og Tina Bremer . Send endelig jeres adresse til open-mind@mail.dk, så vi kan få sendt Tromborg-godterne af sted.

@beautyspace på INSTAGRAM

 

25/08/2016
Jeg er sippet med hjemmerulleri
26/08/2016
Jeg kan ikke forhindre, at nogen vil mig det skidt

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres ord. Jeg vender tilbage tirsdag morgen med svar. KH Anette

  29/08/2016
 • Lene Filsø

  1000 tak for lækkert krøllejerns tip – og hold nu op jeg er helt rundt på gulvet over at opdage at mit navn er udtrukket i Tromborg konkurrencen – jeg har sendt mail og glæder mig uendeligt meget til at modtage Tromborg produkter.

  Tak Tak Tak

  Mvh Lene

  29/08/2016
 • Karoline L

  Tak for tip både A og Birgitte! 🙂

  27/08/2016
 • Ja undskyld jeg har været helt væk i to uger. Først holdt jeg ferie en uge hjemme, så tog jeg på krydstogt med manden medbringende iPad og tænkte at jeg kunne indhendte det forsømte som afslapning om eftermiddagen, men bådens påståede internet virkede ALDRIG. Så nu er jeg seriøst bagud. Elsker stadig din blog, smukke. 🙂

  26/08/2016
 • Eva B

  Tillykke til vinderne! Lækkert garn Anette! Og gode tips!
  Jeg kan ikke glemme den store lækre pakke fra Tromborg….sikke en pakke altså at vinde!
  Jeg vil hermed bare gøre opmærksom på, at jeg står kø, hvis nogen ikke afhenter

  26/08/2016
 • Dorthe

  Virkelig herligt med fredagstip til din altid flotte wavy-frisure.
  Og nu du er ved hår, så kunne du måske på et tidspunkt komme med et par anbefalinger til volume-spray. Jeg bruger ZenzTherapy Dry Volume Booster, som jeg egentligt er godt tilfreds med, men kunne godt tænke mig nogle alternativer. 🙂

  26/08/2016
 • Carina C

  Tillykke til de heldige! Jeg er den heldige ejer af H.H.’s Rod-krøllejern. Det laver de smukkeste krøller, men det tog mig noget tid, at lære at bruge det, – det er professionelt værktøj! – Tag ikke fejl, som det bl.a. kan ses på YouTube, bliver det utroligt varmt så hurtigt, man godt kan risikere at brænde sit hår , så forsigtig i begyndelsen og på med varmebeskyttelsen!

  26/08/2016
 • @Karoline – heldige dig 🙂 jeg vil anbefale en tur i den nærmeste Boots, hvor du kan få virkelig billig Olay og Toni & Guy (og meget andet). Kh. Birgitte

  26/08/2016
 • @ Karoline L – Du er så ung og traditionel mht. GHD (Ha). Nej, enig. GHD laver også superfine ting, men HH Simonsen er bare…uopdaget for mange. Du er heldig mht London. Jeg elsker Selfridges og Harvey Nichols…og så har Aveda den FINESTE spa i London. Og Space NK er altid dejlig. Tak for Rudolph feedback. Godt at høre. God tur.

  26/08/2016
 • Anette, kære!

  Håret <3 Jeg er nu bare kæmpe fan af GHD – man kan ALT!

  Jeg skal til London i næste uge – er der noget der er must-try for at være med på bølgen? 🙂

  //K

  ps: Jeg var skeptisk over Rudolph shampoo’en først – og stillede den faktisk på hylden. Så blev jeg klippet, og brugte den igen – og den er FANTASTISK! Hvis ikke håret er for slidt #kæmpefan

  pps: hold gerne noget live, snart <3 !

  26/08/2016
 • Ligesom Helene er jeg nysgerrig på, hvilket produkt du bruger til varmebeskyttelse? Kh. Birgitte

  26/08/2016
 • HeLene

  Lækkert hår har du altid, så jeg er glad du deler lidt hvordan man kan prøve at opnå det selv.

  Det krøllejern skal jeg lægge vanterne på!

  Du skriver varmebeskyttelse, og nu ved jeg du, ligesom mig, ikke så super begejstret for silikone, så jeg undrer om du mon har et godt specifikt tip som er uden den ingrediens?

  Og tillykke til de heldige!

  26/08/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.