Mød min sjæle-doktor

Du kender sikkert Sahar Mohajer fra Beautyspace og fra spalterne i Børsen. Sahar kan noget helt særligt med sine hænder. Hun er et af de fineste mennesker, jeg kender, og jeg har endnu aldrig mødt nogen, der har fortrudt en behandling hos hende.

Her er, hvad hun har at give os lige nu:

Er der et overset mentalt hack, som man kan kaste sig over?

Jeg har flere, men noget der hjælper hurtigt med og ro og nærvær, er lydhealing. I form af gong, krystaller og tibetanske skåle. Også musik. Ved at bruge forskellige lyde, hjælper man hjernebølgerne med gå ind i dybere frekvenser (Alpha og Theta).

Det bedste produkt, du nogensinde har prøvet?

Åh, det er svært spørgsmål, men jeg vil sige Avedas Foot Relief, som er lidt af et wonder produkt. Huden bliver ekstraordinær blød af eksfolieringen, og indholdet af æteriske olier frisker op mentalt.

Bedste tip til at få ro på systemet?  

Sæt rolig musik på og tag dybe indåndinger. Det lyder så banalt, men det at trække vejret, mens du tæller til to og ud, mens du tæller til fire, gør en kæmpestor forskel for hele systemet. Derefter kan du opgradere og trække ind på fire og ud på otte. Selv har jeg også stor glæde af at skrive – bare kort – en følelsesdagbog over alt det, jeg er taknemmelig for.

Hvis du skulle til en øde ø (we wish) og måtte have 3 produkter med?

Jeg tror, at jeg ville elske at finde erstatninger i naturen, hvis jeg skulle blive der. Men hjemmefra vil jeg gribe en lækker olie med, så jeg kan få ansigtet masseret. Derudover et renseprodukt og en fugtmættende creme.

Hvad oplever du stresser hud mest? Hvad har din erfaring vist dig?

Helt klart når folk står i hårde perioder med stress, sorg og traumer. Og ja, så kan forkerte produkter og for meget sukker, sol – og selvfølgelig søvnmangel – være en væsentlig faktor. Det er tydeligt for mig, at når folk har det godt, så ses det på deres hud. Med det sagt, så tror jeg ikke på den perfekte hud. I hvert fald ikke 365 dage om året.

Det værste produkt, du har prøvet?

Det er Clearasil, som jeg brugte i stor stil, da jeg var yngre. De havde en stift, som jeg altid bar på mig eller havde i tasken, og alt blev kun værre af den ekstremt udtørrende behandling.

Hvad er det første, du skal, når samfundet åbner op igen?

Jeg skal direkte til min klinik, som jeg ikke har været på siden før jul. Åhhh hvor jeg længes efter at kunne give den første behandling. Derefter skal jeg booke en rejse med mine venner til Spanien.

Sahar, hvordan finder du selv ro for bekymringer i en tid som nu?

Jeg prøver at blive klogere – er i gang med nye uddannelseskurser indenfor mit fag. Derudover udvikler jeg nye produkter, som mine kunder skal kunne få som en forlængelse af en behandling hos mig. Endelig gør det mig så godt at se mine kunder – også nye – under de online meditationer, som jeg kører gratis hver uge.

Du tager altid fat om fødderne på folk – hvad er det du kan påvirke her?

Fødderne er en vigtig del en behandling hos mig. Det er der, vi sikrer grounding, og jeg kan samtidig fjerne blokeringer via fødderne. Endelig er det dejligt med en almindelig fodmassage, som man jo sagtens kan give sig selv.

VIL DU MØDE SAHAR? Så finder du hende her – også i forhold til de online meditationer under lockdown (som er gratis via Instagram: @sahars.dk). Når der åbnes igen, kan hun bookes af virksomheder (eller andre) i forhold til gruppe-meditation (Hendes kontaktinformation er sahar@sahars.dk). Alle produkter og rituelle kits finder du her.

@beautyspace på Instagram

11/02/2021
Lukket Facebook-gruppe i vrøvlet kamp
Tag aldrig let på øjencreme
15/02/2021
Du vil peele, ikke skrubbe, afhængig af din hud
Her er, hvad du opnår

Kommentarer

 • Pernille S

  Gud ja, Clerasil LOL. Der røg jeg lige ned af memory lane. God weekend, kære Anette

  12/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Pernille S, stiften var tilmed selvlysende under discokugle-lys…

   14/02/2021
 • Mette Christiansen

  Hej Annette,

  Jeg har med stor fornøjelse hørt dit foredrag i Middelfart i marts 2020 sammen Jim Lyngvild (- da forsamlinger stadig var tilladte ), købt og læst ”Seriøst bedre hud”, og følger nu BeautySpace med stor fornøjelse.

  En masse gode råde, men jeg er også en smule rådvild over alle input og anbefalinger og ingredienser .

  Morgenpleje =˃ For at skære det helt ud i pap – Skal det forstås;
  Mild vaske – serum – ansigtscreme – SPF eller Mild vask – Serum – SPF?

  Hvad er forskellen på produktanbefalingerne under ”Beauty space anbefaler” og ”Årets Produkt” og mærker anbefalet i bogen ?

  Jeg har tidligere på året fået foretaget en hudanalyse hos min nye kosmetolog og fået anbefalet MEDEX plejeprodukter. Da indholdet ikke fremgår af deres hjemmeside, har jeg fået MEDEX til at sende mig en indholdsliste for de respektive produkter, som jeg umiddelbare tolker som naturlige plante ingredienser – men er lidt i tvivl mht. virkningen?

  12/02/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Mette, åhhh du minder mig om dengang vi kunne ses ude i foredragsverdenen. Nøj, hvor jeg savner det. Mht. en morgenrutine, så anbefaler jeg at bruge en vaskeklud/svamp, så et fugtserum og til slut en forseglende dagcreme med SPF. Du kan vælge at bruge en dagcreme uden SPF og toppe med en ekstra solbeskyttelse. Det afhænger af, hvor mange lag, du har det godt med.
   Både under BS ANBEFALER, ÅRETS PRODUKTER og de nævnte fra bogen er produkter, jeg anbefaler.

   14/02/2021
   • Mette Christiansen

    Hej Anette,

    Tak, for svar – jeg prøver mig lidt frem ;).

    God dag.

    15/02/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.