Nogen vil slå tippet her ihjel. Alene fordi det er for billigt

vaskeklud2

Der er sælgere, der sælger for salgets skyld. For den hurtige varme, det giver. Og så er der dem, som vil mere. Fordi de er drevet af det seje, langtidsholdbare træk. Hvad enten det er service, hjælp, troubleshooting, indsigt, whatever. Og jo, de er sikkert bevidste om sandsynligheden for, at du kommer tilbage. Så der er noget tillid at bygge videre på. Selv er jeg eksempelvis vild med at prøve tøj hos sælgere, der melder ud, at det slet ikke går, hvad jeg har gang i. For så er ærligheden der. Og et reelt ønske om, at jeg skal gå derfra med en brugbar løsning.

Og på grund af en salg-for-salgets-skyld-sælger blev jeg irriteret i forgårs. For tippet med vaskekluden er åbenbart så godt og så billigt, at der er hudtandbørstefolk, som nu ligefrem advarer imod vaskekluden med ordene: ’Skrub ikke ansigtet med en vaskeklud. For mild rengøring brug  i stedet….og så navnet på en elektronisk ansigtsbørste’. Et tip, der ud over at sparke nedad ved at miskreditere den priskærlige vaskeklud også er sådan cirka 5000 % dyrere.

Fakta er, at:

 • En vaskeklud er genial til daglig mekanisk og let eksfoliering. Du alene afgør trykket, som afhænger af din hudtype. Nogen skal bare ae.
 • En elektronisk hudbørste er også genial og fin. Og værd at bemærke er, at fordi det er en velfungerende gadget, så får mange mere lyst til at rense hud.
 • En svamp kan også klare jobbet.

PS FRA AKADEMIKLINIKKEN & ARMANI: Jeg har lovet at tippe om, at der nu er fyldte hylder her. Og så mangler Armani én enkelt vinder, nemlig Mia L. Hansen.

@beautyspace på INSTAGRAM

22/11/2016
Fyldigere læber – og de efterlyste fif til rød læbestift
24/11/2016
All you need is less

Kommentarer

 • Jeg tror faktisk ikke 5000% kan gøre det! 😉 Nu skriver du lige at en svamp også kan gøre det, og så er jeg kommer i tanke om at jeg længe har villet spørge dig om de der konjak svampe – hvad er det lige de kan/gør? Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  25/11/2016
 • Inge

  Nemlig! Kan kun sige tak for vaskekludstippet. Det er en virkelig genial afslutning på afrensning af huden. Jeg finder, de elektroniske afrensere er alt for grove ved min hud…

  24/11/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  10000 tak for alle kommentarer og herligt at så mange har genopdaget vaskekluden, som jo har eksisteret altid. Og vigtigst: at så mange har glæde af den.

  Stor hilsen Anette

  24/11/2016
 • Pernille Sparsø

  Pai forhandler en vaskeklud, som jeg synes er formidabel!

  23/11/2016
 • Kirsti

  Har nu i alle de 50 år jeg har brugt hudpleje produkter, brugt en vaskeklud til at fjerne renselotion af med. Ikke fordi jeg har tængt det var mest økonomisk, men føler at den er mest effektiv til at få alt renseprodukt væk og føler at huden er mere ren bagefter

  23/11/2016
 • Helle Rick

  Vaskeklude er bare det bedste og det er billigt og nemt 🙂 Du er den bedste.

  23/11/2016
 • Anette er det vigtigt det er en våd vaskeklud, eller kan et tørt håndklæde yde samme arbejde? Jeg bruger altid hænderne til at plaske vand i ansigtet og er begyndt at være fastere i trykket og mere systematisk når jeg tørrer. Jeg synes det har givet mere liv i ansigtshuden efter bare få dage. Men det er lige det, om det burde være vådt i vådt?

  23/11/2016
 • @ Bente M – Du har helt ret. Den har eksisteret altid, men du får en eksfoliering. Stor hilsen Anette

  23/11/2016
 • Katrine Pedersen

  Elsker dit tip om vaskekluden og bruger den dagligt.
  Tak for dig :0*

  23/11/2016
 • Bente M

  Hej Anette.
  Det er lidt sjovt, at så mange af bloggens læsere har “opdaget” vaskekluden på din anbefaling. Der er altså ikke noget nyt i det for mig, jeg har altid brugt lunkent vand og en vaskeklud efter fjernelse af rensecreme og før skintonic el. mist. Har egentlig ikke tænkt på det som eksfoliering, bare som et led i renseproceduren, da jeg godt kan lide at afslutte med vand, og det har min hud det fint med.

  23/11/2016
 • Jette Berg

  Jeg har købt gide hvide vaskeklude i Føtex, men har en mistanke om, at vi er mange der følger dit råd for de er næsten altid udsolgt Det er altså bare ikke det samme med en grøn, brun eller sort vaskeklud

  23/11/2016
 • Birgit R

  Har du et ynglingsmærke i hvide vaskeklude?
  For det er også det jeg foretrækker på din anbefaling

  23/11/2016
 • Heidi B K

  Kære Anette. Det er det bedste tip, jeg har fået og bruger kluden flere gange om ugen. Jeg tørretumbler aldrig mine vaskeklude og elsker den bløde eksfoliering af huden med en knastør og “hårdhændet” vaskeklud. Og som du siger, man bestemmer jo selv hvor hårdt man trykker 😉

  23/11/2016
 • Anette Waaben

  Jeg har fået en af de elektroniske børster men synes faktisk den føles lidt hård mod huden. Måske er det et spørgsmål om tilvænning, men vaskekluden virker nu mere behagelig.

  23/11/2016
 • Eva B

  Jeg har adskillige efter dit råd, og har i den grad fået profiteret af mere lyst til rens. Og så giver det glød 🙂

  Hvornår kasserer du dine? Med en 8-10 stykker i omgang kan de vel nok bruges et par år, før de bliver “flade” & ikke-eksfolierende – jeg vil tro, man kan mærke det, når de er færdige?

  23/11/2016
 • Lone H

  Jeps de der vaskeklude er bare guld værd. Tak fordi du sparer os alle for en masse penge vi kan bruge på andre skønne sager.

  23/11/2016
 • Lene Jespersen

  Et af de skønneste og billigste beauty-oplevelser jeg har haft.. Gad også godt at prøve den elektroniske hudbørste, og jeg stopper ikke med vaskekluden <3
  Tak Anette

  23/11/2016
 • HeLene

  You rock, Anette!
  Så kort kan det siges! 😉
  Og så er det ærligt og sandt!

  23/11/2016
 • CharlotteK

  Der er ikke noget så dejligt som en nyvasket varm vaskeklud i ansigtet. Jeg er også fan!

  23/11/2016
 • Karen B

  Tandbørste in my face er no-go

  Vaskekluden er bare bedst 🙂

  23/11/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.