Der er nyheder. Og så er der nyheder

_S0A5355

På min runde i nyhedsland er der et par ting, jeg tror, du vil synes om at prøve. Og det er altid min anbefaling: At prøve før et rigtigt køb (bl.a. derfor blev konceptet her født).

Nå.

Først er der det rene vand fra Bioeffect. Det islandske vand er nemlig blødt, så det mærkes (måske pga. filtreringen gennem tusind års lag af vulkansk lava), og indgår i en ny Micellar Cleansing Water, altså en ansigts-rensevand. Tricket er at gennemvæde en vatrondel, stryge den over ansigt og hals til vattet er helt rent (skil rondellen på midten og brug også bagsiden). Og så kommer der (endelig) en Osa Water Mist med beroligende silica og hyaluronsyre. Jeg vil tro, at Anita Falslund og Complete-Me får produkterne blandt de første.

_S0A5351

Du milde Armani. Manden kan noget med makeup. Så det drager. Og jeg skal være den første til at indrømme, at jeg i første hug tog den for udseendets skyld: Nude-serien af blush og gloss-agtige læbestifter (der ikke smelter i varmen). Min favorit er den her og så den idiotsikre, cremede, men fint underspillede, blush.

Beautyspace news har du måske allerede læst om Benamor.

SNUP NYHEDEN FRA MADS…ham fra Danish Skincare. Manden har lavet den fineste mineral foundation, som virkelig klær’ huden. To ting er dog vigtige at være opmærksom på: løs mineral foundation kan være noget drys i selve beholderen. Vær derfor ekstra forsigtig, når du åbner. Til gengæld kommer du til at have produktet i en evighed, for det er SÅ drøjt. I en grad, så jeg første gang overdoserede eftertrykkeligt. Og dét skal man ikke, hvis man vil se levende ud.

SMÅT NYT: Vi forlænger Superhud/Rudolph Care-konkurrencen på FB til på mandag d. 4. juni. Det er også på mandag, at juni måneds Book’n Beautybox går ud kl. 8.00 fra listen her med alle detaljer om indhold.

@beautyspace på Instagram

FOTO: Jens Peter Engedal

30/05/2018
Pak toilettaske som sku’ du til eksamen
Derfor virker eksamens-princippet
05/06/2018
Løsning til skeptiske typer, der er træt af store porer
Til typerne der tror, at vi naivt køber os ind på alt, hvad vi...

Kommentarer

 • Jytte

  @ Anette – 47 år og lige blevet single, har brug for lidt voksenoplæring. OK så hedder det klub 😉

  06/06/2018
 • @ Sanne, præcis. Neo-nude som mr. Armani siger.

  @ Rie D, ja. Det er aldrig nogen undergang jo. Og der kommer altid en ny.

  @ Jette, hvad blander du i din egen? Det vil jeg gerne vide. Spændende.

  @ Leafysmoothie, haha, nej.

  @ Tanja E, men prøv dem først, inden du svinger Dankortet. Den neo nude tilpasser sig den læbefarve du har.

  @ Jytte, TAK for levere dagens største SMIL. Hvor fantastisk herligt…Hurra for rutinen og gode gener (som jeg er sikker på, du også er heldig at have). Diskotek …hedder det stadig det egentlig? Troede kun man talte om klubber ;o)

  De største hilsner Anette

  06/06/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for gode ord. Jeg vender tilbage på bloggen tirsdag eftermiddag. KH Anette

  05/06/2018
 • Jytte

  Kære Anette, af hjertet tak!! Du skal have del i den ære, at jeg som 47-årig i lørdags blev bedt om legitimation for at komme ind på et diskotek. Jeg elsker din blog og dig og alt du gør, dette kommer jeg til at leve på længe og jeg lover at jeg ikke skal hoppe en eneste dag over med “rutinen”! 🙂 <3

  04/06/2018
 • Tanja Elisabeth

  De Armani læbestifter ser også så fine ud:-). Måske man skulle prøve sådan. Læbestifter kan man ikke rigtig få for mange år.

  03/06/2018
 • Leafysmoothie

  Åhr-mani! Need I say more?

  02/06/2018
 • Jette

  De ansigtsvand/mist lyder lækre. Jeg laver min egen p.t.men gad godt prøve dem

  02/06/2018
 • Rie Dyrnes

  Du forstår da at holde spændingen. Har ellers været på vagt hele dagen. men okay, jeg vil så glæde mig til det bliver mandag…. Hvis heldet ikke er med mig, kan jeg jo kaste mig over den næste boks <3 Rigtig god weekend.<3

  01/06/2018
 • De der Armina læbestifter … suuk! <3
  Rigtig go' weekend, smukke. 🙂

  01/06/2018

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.