fbpx

Oh yes! Bedre hår og mere af det i 2017

hairhealth

I hvert fald tyder det på, at redskabet til at blive væsentlig klogere på både dit og mit hår er lige om hjørnet. Sammen med Withings har Kerastase udviklet en børste af en hår-coach, der med sensorer og alverdens smart tech lytter, mærker efter og bedømmer din hårkvalitet. Vi er helt nede i at tælle børstestrøg og en daglig vurdering af, om man er for hårdhændet med børsteriet. Alt, hvad den opsnapper fra din hovedbund og dit hår kobles sammen med andre ting som eksempelvis vejret. Er der sol, frost eller regn i luften, og hvor og med hvad skal der sættes ind, før de frizzy lokker eller elektriciteten tager styringen. Jeg synes, det er smart og jeg er på, hvis der er en venteliste til maj, hvor den (allerede prisvindende sag) kan købes. Flere konkrete tips til mere og bedre hår får du her.

Måske skyldes min begejstring også en smule, at der snart bliver samme mulighed, når det gælder huden. For netop hudtilstanden (altså hudens omskiftelige humør) har vi så hårdt brug for at kunne justere mere ind efter på egen hånd.

SNUP EN STØRRE BEAUTY-BID AF 2017: Der er meget mere at glæde sig til i 2017 – her får du en smagsprøve.

HVEM VANDT I TROMBORG OG LAKRIDS: SÅ er vinderne fundet, og måske vandt du ovre på The Food Club hos Ditte, som også netop har offentliggjort hendes vindere. Her på Beautyspace blev de her tre heldige hoveder udtrukket: Miatilda A, Rikke Andreasen og Sasha T – og to små trøstevindere: Amaja og Julie Lillegaard. Skriv fluks jeres adresser til mig på open-mind@mail.dk

04/01/2017
2017: Tror nok, der bliver noget at glæde sig til
08/01/2017
Trykket af elektrisk hattehår?

Kommentarer

 • @ Tanya – Åhhhhh jeg har slugt alle dine ord. Tak, tak, tak, fordi du deler med os.

  Stor hilsen Anette

  11/01/2017
 • @ Anette J – Ja, selvfølgelig. Ellers ville jeg aldrig udtale mig på den måde. Jeg oplevede ikke det resultat, der stilles i udsigt. Desværre.

  Stor hilsen Anette

  09/01/2017
 • Tanya

  Kære Anette
  Bedre sent end aldrig, håber jeg. Efter flere måneders kamp for bare at komme af med den genstridige svamp jeg åbenbart havde i hovedbunden (ja, ydrk, det var ikke sjovt at få at vide), skruede Hårklinikken op for vækstfremmeren i min ekstrakt her i august, og så kunne jeg efter et par måneder tydeligt se at der voksede nye hår frem langs hårgrænsen. Sikkert også andre steder, men der er det ikke så let at se. Det tog altså op mod 10 mdr før jeg rigtigt kunne se forskel, men nu tror jeg på det! Jeg har stadig et meget fint hår, men jeg fælder ikke længere (jeg kan rede mit hår (forsigtigt!) uden at stå med en hel håndfuld hår nu – det alene er helt vildt, synes jeg). Og jeg synes så småt at det føles tættere. Det skal selvfølgelig vokse helt ud før man kan se en rigtig effekt, men bare det ikke at tabe mere hår end der vokser ud, er jo et helt essentielt skridt på vejen. Jeg undgår stort set silikone (lidt arganolie i spidserne på en ekstra vigtig dag, men ellers intet) og jeg er super forsigtig med alt hvad jeg gør. Og så sover jeg med silkehovedpudebetræk som både mindsker fældning og soverynker (og i øvrigt er rigtig behageligt) 🙂
  Jeg prøver igen-igen silica nu, men har ikke set nogen effekt af det første glas. Jeg er gået i gang med nummer to i håbet om at der bare skal gå laaang tid før det virker :-/ (grunden til at jeg ikke tror det er silica men Hårklinikkens ekstrakt der virker, er at mine negle er lige så skrøbelige som altid. Og nej, jeg har stadig ikke fået fat i en Herome negleolie. Har prøvet riskerneolie i måneder, men det hjælper kun minimalt (nemlig ved at gøre neglen mere bøjelig).

  09/01/2017
 • Anette J

  @Anette, har du prøvet det i virkeligheden?

  09/01/2017
 • Christina kragh

  Nu har jeg brugt produkterne et par dage og jeg er ret begejstret og som du ved er jeg svær at begejstre når de gælder cremer serum mm haha jeg tror det med at klappe produktet i er for at spare/doserer bedre og det fungerer faktisk fint…jeg er selv en af dem der knalder cremer cerum olie ud i hænderne og bom så suger hænderne jo de dyre dråber og faktisk holder det stik som Andrea siger et pump er nok…..hvor jeg sidst jeg prøvede hendes serum brugte den alt for hurtigt Og derfor ikke købte den igen fordi det var for dyrt men der er rent faktisk nok i et pump når produktet klappes i Kh Christina

  08/01/2017
 • @ Anette J – Synes det koncept blev oversolgt lidt som mind-blowing.

  @ Helene – Nemlig.

  Stor hilsen Anette

  08/01/2017
 • @ Christiana Kragh – Nej, og der er ingen hudforbedrende forklaring mig bekendt, men det kan jo måske føles ekstra godt?

  Stor hilsen Anette

  08/01/2017
 • HeLene

  Nå, så det var hemmeligheden Kerastase har hintet om et styk tid. Ahhh så spændende, det hør jeg gerne mere om.

  06/01/2017
 • Anette J

  Brug Olaplex hjemme (og få evt. lavet en behandling hos frisøren), det styrker tynde hårstrå, samler håret osv. Seks stjerner herfra.

  06/01/2017
 • Er du da vimmer – en klog hårbørste…!! Spændende at høre fra dig om den nu også kan noget – sådan rigtigt;-)

  05/01/2017
 • christina kragh

  Hej jeg har lige et andet spørgsmål dog ikke om børster haha jeg haar lagt mærke til at Andrea rudolph på alle sine demo video af hendes ansigts produter klapper crem / olie / serum ind ….jeg har lige købt det meste fra serien serum olie og facial crem men undre mig hvorfor de skal klappes på ??? har du en forklaring på det knus

  05/01/2017
 • @ Tanya – GODT at høre. Fortæl noget mere. Når du siger, der er begyndt at ske noget, er det så kvaliteten af dit hår eller er der kommet mere, og hvor længe gik der inden du så forandring? Har du sat ind med andre ting samtidigt (B-vitamin, nul silikone osv.) ?

  Stor hilsen Anette

  05/01/2017
 • @ Pernille Sparsø – Hun vil helt sikkert have en mening. Rikke fra Hårklinikken.

  Stor hilsen Anette

  05/01/2017
 • @ amaja – det kan jeg godt forstå. Sender du din adresse på mail til mig?

  Stor hilsen Anette

  05/01/2017
 • Pernille Sparsø

  Kan godt følge Christina, for godt nok har jeg endnu ikke købt MP børsten, men er lige på vippen. Tror jeg får en snak med Rikke fra Hårklinikken 😉
  Spændende gadget!

  05/01/2017
 • Tanya

  Nej, hvor lyder det spændende! Som du måske kan huske, har jeg lidt af tyndt hår længe. Men efter godt otte måneder med Hårklinikkens ekstrakt og grundig hovedbundsmassage er der endelig begyndt at ske noget. Men jeg er meget nysgerrig efter at forstå mit hår bedre. Og min hud!!!

  05/01/2017
 • Mette Sloth Eriksen

  Det er da virkelig smart med en analyse af hårets tilstand. Jeg har virkelig købt mange slags shampoo som ikke har givet bonus til mit hår. De stakkels lokker er også en del igennem i øjeblikket. Hilsen Mette

  05/01/2017
 • amaja

  glæder mig

  05/01/2017
 • @ Christina Kragh – Det er også for galt..Du vil ikke fortryde MP fordi den er eminent til at trække hårets egne fedtstoffer ud i lokkerne.

  Stor hilsen Anette

  05/01/2017
 • Christina kragh

  Nu har jeg lige investeret i maison person dyre børste haha og så ligger du det her ud nu

  05/01/2017