fbpx

Godt benarbejde

JuniSkoenhedLINGMaking

“Hvad skal jeg gøre med min knastørre hud på benene?”, spurgte en kvinde i pausen under onsdagens foredrag i Horsens. ”For selvom jeg smører og smører, bliver huden ved med at være fiskeskælsagtig tør”, lød det.

Og præcis det med godt benarbejde er emnet i dagens Børsen-artikel, som også har svaret på, hvorfor mænd sjældent, hvis nogensinde, får appelsinhud. Som om de var udsat for færre ophobede giftstoffer end det modsatte køn. Det er helt hen i vejret, når nogen prøver at bilde kvinder ind, at de har lårene fyldt med giftstoffer.

Nå. Men til huden på benene, som fysiologisk er til den tørre side og derfor kræver ekstra fugt- og fedtstoffer. Et godt trick er dagligt at eksfoliere med en vaskeklud og derefter lagre ens hudpleje ved først at bruge en form for fugtundertrøje, som tiltrækker og binder fugt (det gør bl.a. hyaluronsyre og glycerin) og derefter – mens hudens stadig er fugtig – forsegle med kropsolie, bodylotion eller køkkenskabets olivenolie, som indeholder omega9-fedtsyrer, der gør tør hud godt.

SNUP TIPPET: En Giorgio Armani konkurrence er på trapperne, det samme er testresultaterne på Vita Liberatas glød. Derudover kommer hele næste uge til at handle om kvinder, der har taget magten tilbage over deres hud. Hvad enten vi taler akne, vitiligo, karsprængninger eller tørre linjer. Og selvfølgelig opskrifterne, de har brugt.

PS: Ønsker du det hele i din indbakke, er det nemt at tilmelde sig Beautyspace her, hvis du ikke allerede er på listen. Og husk…ben skal bruges.

ADIDAS

01/06/2017
Deodoranten, som lagde England ned
Måske er det her deodoranten, du har ledt efter
06/06/2017
Sommerens måske varmeste anbefaling
Mit bud er, at jeg ikke er alene om at have et svagt punkt...

Kommentarer

 • 1000 tak for alle ord, jeg er tilbage fredag på bloggen. KH Anette

  07/06/2017
 • @ Ninna Klinke – Min webekspert er lige vendt tilbage. Du ER på listen, så vil du tjekke, hvad det er hos dig, der gør at den ikke får lov at slippe igennem? Jeg ser frem til, at der igen er forbindelse (men jeg får dog dine mails). Stor hilsen Anette

  06/06/2017
 • Kirsten

  Hej Anette

  Tak for et godt foredrag i Randers for 14 dage siden, det var super inspirerende.
  Jeg har et spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe med.

  Har du kendskab/erfaringer med kosttilskudet Cleare Pores mod acne?
  https://www.leluna.dk/clear-pores-kosttilskud.html?gclid=CjwKEAjw07nJBRDG_tvshefHhWQSJABRcE-ZXf54PROznOzLJudl2OY-it0rU3rEFc_aEOkw88QwaBoCs6rw_wcB

  Som et tilskud til min udvendige behandling mod acne?

  Vh Kirsten

  05/06/2017
 • PS: Jeg har ikke modtaget din beautybook mail denne gang, det plejer jeg ellers altid? Æv!

  03/06/2017
 • amaja

  hej
  prøvede maskinen bt-micro på ansigt og hånd kender du den og ved du hvor man kan købe den ?,hvis du ikke gør kan den anbefales ,den virkede øjeblikkeligt på mine hænder
  hilsen nina

  02/06/2017
 • En hjemmelavet scrub med øko. rørsukker og mandelolie klarer det perfekt. 2 fluer med et smæk og hvis der bagefter kommer vand på huden, ligger det nærmest som perler på overfladen

  02/06/2017
 • Lene Jespersen

  Jeg vil rigtig gerne lige kippe med flaget her.. Det hjælper SÅ meget med denne FUGTundertrøje – Jeg havde altid, som i altid tørre ben inden Anette sagde jeg skulle bruge fugtundertrøje inden bodylotion.. Faktisk bruger hele min familien dette både i ansigt og på kroppen 🙂 Tak Anette

  02/06/2017
 • Elisabeth

  @Ninna; Tjek din reklamepost hvis du har gmail… i laaaang endte beautybox tilbuddene af uransagelige årsager der i min mail. Og det er jo ikke noget problem-hvis man bare ved det.

  Held og lykke med eftersøgningen

  02/06/2017
 • Ninna Klinke

  Tusinde tak Anette
  Jeg må finde fejlen sted

  02/06/2017
 • @ Mia – God og vigtig pointe. Tak.

  @ Ninna – Jeg har sendt dig 3 mails i går, to med link til beautybogboxen fra i går (som nu er udsolgt). Der må være noget i din mailopsætning som gør, at du ikke kan modtage mine mails?

  Stor hilsen Anette

  02/06/2017
 • Ninna Klinke

  Kære Anette
  Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke får mail i min indbakke fra dig mere, jeg har gen oprettet mig x flere, men der står jeg er tilmeldt. Jeg gik desværre også glip af BOOK’N beautybox øv
  Har skrevet til dig på openmind
  Det er en super blok du har og følger dig hverdag, håber jeg kommer med igen

  02/06/2017
 • Mia

  Efter jeg begyndte at spise Imedeen eller collagen skin care filler har jeg slet ikke tør hud på benene længere. Kan klart anbefales. Syntes det virker meget bedre end diverse cremer :o)

  02/06/2017
 • Isabella

  Kære Anette,

  Jeg har læst, at du hellere vil have kommentarer end mails, hvorfor du får en kommentar i dette indlæg, omend mit spørgsmål handler om noget helt andet.

  Men here goes: Jeg er 26 år og har de sidste 8 år lidt on/off af akne. Det kom efter, jeg stoppede på p-piller, og jeg har været i antibiotika-kur, på clindoxyl og redap. Mine urenheder er især på kinderne og i panden. Kurene, jeg har været på, virker fint i panden, men det er som om, at urenhederne aldrig rigtigt forsvinder på kinderne, og jeg har generelt meget skinnende og fedtet hud. Nu har jeg været ved hudlæge igen-igen-igen og er blevet sendt hjem med epiduo, som jeg kan læse mig til skulle være sindssygt hårdt for huden. Derefter bliver det isotretinoin, og det har jeg bestemt ikke lyst til.

  Jeg skriver til dig med desperation i stemmen/tastaturet, fordi jeg ikke synes, det kan være rigtigt. Det er dyrt og ubehageligt og ikke mindst enormt invaliderende for min selvtillid at have en grim hud. Kan det virkelig passe, at der skal så skrappe midler i brug? Det, jeg umiddelbart har været gladest for, har været clindoxyl’en. Problemet er bare, at alle urenheder vender tilbage med fornyet styrke i det sekund, jeg stopper brugen (som jeg jo skal pga risiko for resistens ifølge min læge).
  Jeg er yderligere udfordret af, at jeg er parfumeallergiker, så rigtig mange af dine fine råd både her og i din bog kan jeg ikke rigtigt kopiere, fordi jeg ikke tåler parfume.

  Jeg ved godt, du bliver tæppebombet med denne slags spørgsmål, men jeg håber sådan, at du vil svare.

  Kærlig hilsen,
  Isabella.

  02/06/2017