fbpx

Der er nok at blive pænere af i 2018

Udover listen her, er der tre områder, du roligt kan spare på. Især fordi der kommer nok nyt (og godt) i 2018. Overvej helt at droppe:

 • Sandpapiragtig ansigtsskrub. Spar pengene og lad en vaskeklud stå for den daglige (mekaniske) eksfoliering.
 • Udokumenterede ingredienser (….snegleslim og diamantstøv må her godt føle sig truffede).
 • Skintonic…hvis det ikke allerede er sket for længst. Frem for strippende sprit, så gør ansigtsmist med fugtmættende ingredienser så meget mere godt.

Fem 2018-fænomener, jeg tror, der vil gøre os godt:

 • Selvom Skintertainment er en sammentrækning af hud og underholdning, betyder det bare ikke gakket sjov. Men nærmere, at vi gerne vil overraskes og imponeres – i alt fra indhold til emballage, som det eksempelvis er tilfældet med de lækre læbe-essencer fra Tonymoly til 59 kr.
 • The skinification of hair handler om 2018 som året, hvor vi for alvor vil dyrke hudpleje til håret. Eller nærmere hårrødderne. Der kommer SÅ mange fine og brugbare produkter, og det er lige som lidt. Og jo, der er også en micellar water til lokkerne.
 • Online only vokser som begreb. Måske husker du LA’s hypede Glowhaus, hvor man som brand kun kommer på hylderne med en solid online succes i rygsækken (hej Glossier, Goop og The Ordinary). Shiseido har netop lavet en ny online only serie døbt Recipist.
 • Blåt bliver årets farve – bare spørg Karl Lagerfeld, som holdt alt fra tasker til øjenskygger i blåt under Chanels seneste show. Eller nyd Yves Saint Laurents nye farvefest af en forårspalette (den kommer i butikkerne i januar).
 • Mental velvære: Ro, stilhed, læsning, søvn….fortsæt selv listen. Alt der bidrager som modvægt til hurtige Twitterpræsidenter og bimlende skærme.

Couture_Palette_OS_Spring

PS: Jeg har lovet et billet-link til Herning næste torsdag, den 11. januar. Og ellers er der bare at sige, at årets første Beautybox lander i din indbakke torsdag den 4. januar kl. 8.00. Måske kommer der et glimt på @beautyspace på Instagram.

02/01/2018
Hvad der må stoppe i 2018
Sund fornuft og unødvendigheder bliver nye ord i 2018
05/01/2018
Læg elektrisk hår ned
I en grad, så det kaster komplimenter af sig

Kommentarer

 • Pernille

  til CAMILLA :

  BB cremen fra Gosh giver mig creme fedtet hud i hele ansigtet, men jeg bruger den som primer under mineral foundation. Prøv at undlade den, eller skifte den ud, og se om det ikke hjælper.
  Med hensyn til hudormene er min erfaring at niacinamid er rigtig godt(det er salicylsyre også), men nogen synes at det kan være udtørrende. Pudderdåserne har lige lavet en niacinamid serum som efter deres eget udsagn ikke skulle være udtørrende, så det er måske værd at få en prøve på den.

  04/01/2018
 • CAMILLA

  Hej Anette,
  Først og fremmest tak for en god blog, hvor jeg især har læst grundigt med når det har handlet om fedtet hud, men på trods af at have fulgt flere af dine råd, er min hud altså ikke blevet bedre.
  Jeg har en hud der om vinteren er tør i t-zonen, men en hud som samtidig få timer efter rens og makeup skinner så meget at man nærmest kan spejle sig i mit ansigt (blotting paper fra Shiseido er min redning hver dag – flere gange dagligt faktisk). Jeg har hudorme på næsen, så noget tyder på at jeg ikke får ”lukket” huden ordentligt – eller hvad?
  Min hudpleje rutine om morgen er blot med en lun våd vaskeklud, derefter en oil-free toner fra Elisabeth Arden (visible difference), efterfulgt af T-zone peeling fra Pudderdåserne, hvorefter jeg til sidst slutter af med en oil-free lotion fra Elisabeth arden. – derefter en BB cream fra Gosh.
  Om aftenen renser jeg først make up af med alt-i-1 rens fra Matas og vasker derefter huden med renseskum fra Beauty Pacifique, igen T-zone peeling og til sidst en natcreme fra Elisabeth Arden ”skin balancing night cream.
  Jeg har prøvet at ”rulle”, ”smøre” og klemme hudormene ud, men absolut ingenting hjælper.
  Og hvorfor er min hud fedtet, men samtidig tør?
  Hjælp, hvad gør jeg forkert?

  04/01/2018
 • Kis

  Gode trends at se frem til i det nye år – og 1000 tak for inspirerende indlæg i 17, også for os modne kvinder der har lyst til at få det bedste ud af det. Køber ikke et produkt uden lige at søge din blog. Har store forhåbninger til, at der i nyt til hårplejen vil være hjælp at hente til os, der nu pludselig kan se tynd hårvækst i tindingerne!
  Hilsner fra Kis

  04/01/2018
 • @ Cindie, du får det maritime protein, som har ret fin dokumentation i forhold til huden. En billigere variant er Beauté Pacifiques LA FORCE.

  @ Pernille S – Jeg vil gøre mit bedste.

  @ Leafysmoothie – Nej, det er de ikke. For mig er det især et spørgsmål om, hvad de er blandet sammen med udover at det ikke må være granulater, der ridser huden.

  @ Sidsel – ja, det er så tosset, at de kalder den mist for skin tonic. Har gjort opmærksom på det flere gange.

  @ Kristine K og Susanne K – Undskyld…jeg håber, det er gået alligevel.

  @ Elisabeth – Fordi du ikke fik et billede kan jeg så afsløre, at der er er serum næste gang.

  @ Karoline – Det skal du bestemt ikke. Skrubs gør ikke skade…medmindre det er med granulater, der ridser. Måden der er fin at bruge en skrub på, er, at fordele den i ansigtet og så presse produktet ind i huden. Frem for at karte rundt. Lad mig vide, hvad du synes.

  Stor hilsen Anette

  04/01/2018
 • Karoline

  Når nu vi er færdige med skrubberiet, skal jeg så kyle min facial scrub mask ud fra Rudolph Care? Den er jeg så glad for, men hvis den i virkeligheden gør mere skade en gavn, vil jeg selvfølgelig ikke gå skrub-amok!

  04/01/2018
 • Elisabeth

  … osse mig. Det er meget meget tarveligt at lidt-love Instagram billeder, og ikke uploade det… vi er nogle meget nysgerrige typer herude (af den slags der åbner pakker….) der virkeligt håber på en serum….

  03/01/2018
 • Susanne K

  Åh hvor er jeg spændt Tjekker også Instagram hele tiden

  03/01/2018
 • Kristina K

  Og nu tjekker jeg instagram hvert 5. minut.. Haha..

  Spændende 2018-tendenser.. Gad godt finde en rigtig god plejende serum til hovedbunden!

  03/01/2018
 • Sidsel

  Spændende, spændende 🙂
  Jeg er heldigvis ikke fristet af nogle af de tre ting, der kan spares på. Min Rønsbøl mist hedder vist godt nok en “skintonic” fra brandets side, men den er jo noget helt andet og meget bedre.
  Lyder godt med strømninger baseret på mental velvære og skinification af håret…og så ser det der Dermologica-banner, der lover nyheder d. 8. januar, bestemt også spændende ud! 😉
  Glæder mig til at følge med her i 2018!
  Godt nytår til dig, Anette 🙂

  03/01/2018
 • Leafysmoothie

  Tak for heads up om boksen, glæder mig.
  Er alle peelings og vask til ansigtet med korn, no go, mener du?

  03/01/2018
 • Pernille S

  Skintertainment? Skulle lige læse ordet et par gange OG din forklaring, førend jeg forstod dets betydning. Så længe det er Beautyspace der står for underholdningen, så er jeg happy!
  Glæder mig til et nytår med dig ved roret, Anette 🙂

  03/01/2018
 • Cindie

  Jeg har overvejet at tage en Imeeden-kur, som jeg synes du roser meget. Er dog lidt i tvivl om, hvorvidt man får ret meget andet end hvis man spise en multivitamin? Der er i hvert fald en voldsom prisforskel på dem og så vitaminer, men det er jo ikke nødvendigvis en garanti for kvalitet(at man får andet end almindelige vitaminpiller) fordi man betaler meget.

  03/01/2018