fbpx

Hvad der må stoppe i 2018

2018punkter

1000 tak for alle indsparkene her. Jeg tager de fleste ord til mig…også de underholdende som at vi ikke behøver fem fulde ugers silent retreat på Bali for at føle ro og taknemmelighed. Ønsket om at få stoppet Facebook ligger rækker nok ud over mine evner, men til gengæld kan vi hurtigt få de bedste kropsprodukter frem i lyset. Inden vi om lidt tager rigtigt hul på januar, så får du et par af de mest læste historier fra 2017:

DIT BEDSTE TIP: Hvad var din favorithistorie på Beautyspace i 2017? Det er ligegyldigt, om du ikke husker præcist, hvad den hed – et stikord rækker fint.

HEJ 2018: Der kommer nye skønhedsord i 2018 (highlighteren får bl.a. selskab af en lowlighter), vi kommer til at se avanceret hudpleje til håret (data-input samkørt med en ingrediens-menu), ligesom skinentertainment bliver stort side om side med levende hudpleje og det faktum, at fænomenet The Internet of Things vil ramme din badeværelseshylde. Den første ansigtscreme med touch-funktion er kommet.

@beautyspace på Instagram

29/12/2017
De syv vigtigste grunde til, at vi får et tættere forhold
Altså dig og mig. Men måske har jeg glemt noget?
03/01/2018
Der er nok at blive pænere af i 2018
Især hvis du dropper de her 3 ting

Kommentarer

 • Wickie

  Kære Anette.
  Jeg vil høre om du kan hjælpe mig det sidste stykke vej med gode rutiner.
  Jeg renser hver morgen og aften med Micellar vand fra Bioderma ( blå eller rød, skifter lidt )
  Så bruger jeg B. Pacific paradox, og deres A vitamin øjencreme, creme paradox eller creme hydrantante. Line combat fluid på bekymringsrynken. Derefter Vichy solfaktor 50 ( spray ) når cremer er trængt lidt ind i huden.
  Om aftenen i perioder ruller jeg min hud med skinroller fra Swiss 0,5 efterfulgt af Swiss serum.
  Lader serum tørre 1 time og så kommer jeg B. Pacific A vitamin creme på og slutter af med inden jeg går i seng med origins drink me up now fugt.
  Når jeg ikke bruger rullen så bruger jeg B. Pacific lermaske.
  Har nogle små sorte hudorme som jeg gerne vil have helt væk. Bruger også keracnyl control på næse og hage.
  Hvad mangler jeg ?
  Frugt syrer eller andre produkter ?
  Jeg har nogle pigmenterings pletter som jeg i start januar fik laser imod. Der er dog nogle endnu jeg gerne vil have elimineret …. syntes beauty produkterne er svære at finde rundt i og vil gerne gøre det rigtige.
  Har du et godt indspark.
  Jeg er ikke fuldstændig imponeret over den serum fra Swiss …. kender du et bedre produkt ? Føler den er “ tør “ på mig.
  Beklager alle spørgsmålene men følger dig og din blog og beundrer din viden.
  Ps: er vild med origins tryllecremen du snakkede om på tv
  Mange vh fra w

  30/01/2018
 • 1000 tak for alle ord. Et par konkrete svar på spørgsmål:

  @ Mia – Ingredienser, formål og konsistens/skin feel beror de på. Jeg ville behandle porerne særskilt med BHA og A-vit og så ellers finde creme der føles behagelig, gå efter en med antioxidanter og SPF. Tilsæt en dråbe olie til kinderne.

  @ Rebecca – Gå efter fysiske filtre i forhold til ikke at slå ud. Her er et par forslag: http://stylecaster.com/beauty/best-sunscreen-acne-prone-skin/

  Selvom jeg er VILD med squalane (også til fedtet hud), så overvej at prøve et oliefri serum

  @ Leafysmoothie – MERE end okay. TAK.

  @ Nadja – Du har gjort meget godt. Jeg ville have sagt needling, AHA og A-vitamin. Men jeg synes, du skal gå til en, der kan se på dine arme. En dygtig kosmetolog eller hudlæge.

  @ Nadia – Tak for dine pæne ord. Du har helt styr på dobbeltrens med noget oliebaseret først (til at opløse fedtstoffer) og derefter et almindeligt renseprodukt. Jeg synes ikke en micellar water kan erstatte olien – du kan læse lidt mere her: https://beautyspace.dk/du-vide-micellar-water-virkeligheden-skal-renses/

  @ Amaja – Fortæl mig lige hvad du forventer af Thermage? Min vurdering er, at Ultheraphy er mere effektivt.

  Stor hilsen Anette

  04/01/2018
 • amaja

  din ærlighed om hvordan du skrev om hvordan du blev behandlet ,og om hvordan
  manglen på service er
  og jeg er ved at anskaffe mig Nuface og jeg
  er ved at finde ud af hvor jeg kan få thermage billigst og hvordan jeg skal rulle
  godt nytår

  03/01/2018
 • Pernille S

  I den sjove ende af din ordskala hører ordet: grydelåg!
  I den (også) seriøse ende ligger A-vitamin creme.
  Jo, der er nok at være taknemlig for 😉
  Godt Nytår

  03/01/2018
 • Nadia levin schou

  Hej Anette 🙂 jeg begyndte at følge med i din blog i år 2017, så har ikke fået læst alle opslag. Men syne generelt alt har været ret fedt! Jeg synes der har været rigtig mange gode! Kan huske en om microneedling som jeg synes var rigtig spændende, men der var mange flere jeg ikke lige husker ligeså godt 🙂 alle dem om LA var fede også 🙂
  Jeg lige lige et spørgsmål også:
  Der er så meget om dobbelt cleansing og jeg har prøvet at dobbelt rense i noget tid nu, først med kokosolie/olivenolie/manderolle (direkte på makeuppen) er det rigtig nok? Derefter en gel rens.
  Nu har jeg så købt michellar water fra bioderma, og tænkte om man kan bruge den istedet for olien, som olie rens steppet i dobbelt rens? Kh Nadia

  03/01/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for ord og kommentarer. Jeg vender tilbage torsdag morgen d. 4. januar. KH Anette

  03/01/2018
 • HeleneR

  Det med halsen var også en af mine farvoritter og prøver at huske at “række tunge” til og fra arbejde når jeg alligevel sidder i bilen 🙂 derudover indlæggene med emnet rødme

  03/01/2018
 • Nadja

  Hej Anette
  Jeg har et problem jeg håber du måske har et råd til.
  Jeg døjer rigtig meget med nogle små knopper på mine arme, det kommer lidt i perioder. Det virker ikke dissideret som urenheder, men nærmest sådan nogle små knopper i porerne og når jeg trykker, kommer der nærmest en lille tynd hvid streg ud – ligner lidt et hår men det er jo nok talg, men ikke tag på samme måde som en en hudorm. Håber det giver mening nogle perioder kommer der også nærmest små bylder, hvor huden hæver op og så er der kun væske i bylden. Det er kun på overarmene og den ene arm er altid værre end den anden. Har prøvet alting synes jeg, frugtsyre peeling, dermaroller, kokosolie, konjac-svampe, E-vitamin og sørget for at give massere af fugt. De fleste ting har virket i en kort periode og dernæst ingen virkning. Jeg er snart ved at være desperat for det gør mig ret usikker og jeg har ikke lyst til at vise mine arme. Håber virkelig du har et godt trick 😀

  03/01/2018
 • Leafysmoothie

  Er det okay hvis man er vild med alt? 😉
  Godt nytår!

  03/01/2018
 • Netty

  Godt nytår!
  Jeg har læst med det sidste halve år og fået styrket og opgraderet mine hudplejerutiner og produktindkøb.
  Tjekker nærmest bloggen dagligt om der er spændende nyt.
  Mine favorithistorier er noget med A-vitamin, AHA og små smartpakkede toilettasker.
  Jeg er spændt på, hvad der sker i 2018 🙂

  02/01/2018
 • Vibe Kjaedegaard

  Hej Anette.
  …men men men… Anette, jeg kan jo ikke undvære Clarins Skin detox fluid… Hihi… Men jeg kan da nøjes med at kalde den skin fluid BB creme jeg kan også sagtens kalde anti age, for alt muligt andet… Jeg har endnu ikke fundet det perfekte . … Måske som. Sanne skriver age perfect… ☺️☺️
  Jeg tror nok at jeg har mere end èn favorit historie fra 2017, men den der hvor du pakker “min” toilet taske, var specielt god, synes jeg… For min og erfarring til trods, pakker jeg altid for meget… Alt for meget. .. Men ikke mere. Og tak for det ☺️☺️
  Ønsker dig et pragtfuldt 2018.
  Knus, Vibe i Rom.

  02/01/2018
 • Rie Dyrnes

  Er vild med når du giver igen på din søde og kloge måde i bla TÆNK :O)

  02/01/2018
 • Kan se, at jeg skal glæde mig til den 8. januar

  02/01/2018
 • Rebecca

  Hej Anette.

  Jeg håber du er kommet godt ind, i det nye år.

  Som fast læser og på udkig efter et godt råd, spørger jeg nu dig – om end irrelevant for indlæggets indhold.

  Jeg har cystisk akne og fedtet hud.. Jeg bruger (med effekt) meget af hvad hudpyramiden efterspørger for god hud. Undtaget SPF. Gisp! Men det er et aktivt fravalg, fordi jeg klotter til, og får break-outs som er ude af proportioner (dog vælger jeg det til så snart jeg opsøger solen i de lyse måneder).

  Men som bruger af både AHA og mildere a-vitamin, føler jeg mig nu nødsaget til at gøre noget ved sagen og få inkorporeret solbeskyttelse i rutinen, uanset sæson. Derfor efterspørger jeg nu en dagcreme med SPF, som kan supplere min Serum Paradoxe i dagtimerne. Noget der ikke fedter som olie eller tilstopper, om end ikke nødvendigvis matterende. Noget der kan give en mild beskyttelse mod solen uden at slå mig fuldstændig ud, og med en simpel ingrediensliste (for mange dikkedarer forværrer min akne).

  Håber ikke det er for høje krav at stille
  Dine altid gode råd modtages med kyshånd.

  02/01/2018
 • Mia

  Kære Anette,
  Hvad beror dine anbefalinger af produkter på? Ingredienser og hvad du selv særligt kan lide? 🙂
  Kan du anbefale et par gode dagcremer til en 30-årig uden rynker, men med lidt tør hud og store porer i t-zonen.
  Pft.
  /Mia

  02/01/2018
 • Kom til at tænke på dig da jeg så hvad L’Oreal kalder anti-age = Age Perfect. Den kan jeg godt li’!

  Rigtig godt nytår til dig, du skønne. :)<3

  02/01/2018