På mandag sker det

_S0A5470

1000 tak for mails og blogkommentarer. Og nej, august måneds Book’n Beautybox er hverken glemt, gemt eller aflyst. Den kommer skam, og det sker som det første på den anden side af weekenden: På mandag den 7. august klokken 8.00 sharp.

I indbakken til alle Beautyspacere på listen her.

Emnet, tør jeg godt sige, er noget, huden tørster efter. Uanset om du er til den tørre eller fedtede side.

@beautyspace PÅ INSTAGRAM

27/07/2017
Jurlique deler ud til de heldige
Hvis du er den heldige type
07/08/2017
Så galt kan det gå
Undgå, at vanen vinder over smagen

Kommentarer

 • Anna

  Kære Anette, jeg har ikke set hende endnu, men hun synes selv at der er en synlig forskel og hun er som sagt rigtig glad for behandlingen med Ultherapy. Jeg giver lyd når jeg har set hende (og hendes ansigtshud). Skulle du støde på Peter Bjerring kunne det også være spændende at høre, hvad en dygtig hudlæge/speciallæge som ham mener om Ultherapy. Kh Anna

  07/08/2017
 • Kære alle,

  1000 tak for ord og kommentarer. Modtager I ikke Book’n Beautybox mailen, så skriv til mig på open-mind@mail.dk, og vi finder ud af det.

  @Anna – Jeg laver noget på Ultheraphy meget meget snart. Fortæl mig lige: Kan du se en forskel på veninden?

  KH Anette

  07/08/2017
 • Sidse

  Hej Hej,
  Jeg jar været tilmeldt hos dig i over et år, men jeg har endnu aldrig modtaget mailen angående beautyboxen, og når jeg prøver at tilmelde mig igen, så siger den at jeg allerede er tilmeldt. kan du mon hjælpe mig med hvad jeg kan gøre?

  Kh. Sidse

  05/08/2017
 • Anna

  Kære Anette, jeg tillader mig at spørge om noget der ikke har med blogindlægget her at gøre – nemlig Ultherapy. En af mine veninder har lige betalt næste 20.000 kr. (gisp!) for en ansigtsbehandling med Ultherapy, og hun er rigtig glad for det. Jeg glæder mig til at se hende og se om jeg kan se en forskel. Men nu er jeg nysgerrig og spørger dig – virker Ultherapy og er det noget som du kan anbefale (for dem der har maaange penge)? God weekend fra Anna

  05/08/2017
 • Mette Sloth Eriksen

  Det ser virkelig dejligt ud 🙂 God weekend derude!

  04/08/2017
 • Yay 😀 elsker de fleste produkter fra Origins jeg har prøvet 🙂

  04/08/2017
 • Helle Rick

  Jah, min hud tørster altid efter Origins produkter. Dem er min hud så glad for.
  Øv, med næste uge. Da stater den barske hverdag igen, men jeg glæder mig til pakken 🙂 Jeg er klar ved tasterne. God weekend

  04/08/2017
 • Leafysmoothie

  Wooo Hooo!

  04/08/2017

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.