På min ønskeseddel

livingproof16

Ikke at jeg har fortalt det til nogen. Men. Da jeg sad med skønhedssiden til dagens udgave af Børsen Pleasure, endte sagen som en kopi af min egen ønskeseddel. For hvem kan være andet end ekstra glad for…

 • betonfarvet neglelak på helt korte og vanvittig velmanicurerede fingerspidser
 • alt (alt!), hvad der rimer på Jennifer Anistons hår, og det gør det hele fra Living Proof
 • Aerin Lauders særlige sans for leopardpletter
 • Giorgio Armanis fugtmættende makeup-fix (også selvom den er lidt dyr)
 • C-vitamin i høje procenter
 • Urban Decays knivskarpe metalliske eyeliner
 • Og…

FRA DISKUSSIONEN I GÅR: Mange fløj i kommentarfeltet under gårsdagens snak om tørshampoo, og det er god læsning. Glemte at sige, at jeg (til særlige lejligheder) – som mørk hårmakeup – finder denne her bedst. Ikke ingrediensmæssigt, men helt sikkert funktionsmæssigt, fordi man som mørkhåret ikke ender med at ligne en, der har tabt hovedet i melposen.

07/12/2016
Sandheden om tørshampoo
11/12/2016
VIND!

Kommentarer

 • Lykke Petersen

  Tak til Helene for dit søde svar vedr. neglelakkerne, mvh Lykke

  13/12/2016
 • HeLene

  Lakkerne er fra mærket USLU airlines, de sælges ofte i finere livsstilsbutikker og har de fineste farver og design. Navne efter lufthavne verden over.

  Håber det hjælper de som spurte 🙂

  13/12/2016
 • Hvad er det fra YSL? Bryn-lir? 🙂

  12/12/2016
 • Lykke Petersen

  ???? Tænkte om du ville oplyse Hvilkey mærke er de omtalte neglelakker er fra, mvh

  12/12/2016
 • Rie Dyrnes

  Tænk man kan ikke købe avisen nogen steder i vores lille by. Vil jo ikke købe et abonnement, når jeg kun vil have den om fredagen :O)

  11/12/2016
 • Lykke Petersen

  Hvilket mærke er de flotte neglelakker fra ?

  10/12/2016
 • Miss.T

  Det er så fint, Anette! 🙂

  09/12/2016
 • Ditte H

  Hold da op, en flot øjenskygge fra YSL!! Virkelig fede farver!! God weekend!

  09/12/2016
 • @ Eva B – Når det gælder C-vitamin i disse høje doser og det er en ‘stay on’ sag, så bruger jeg den om aftenen. Hvis du kigger på sitet fra The Ordinary, så har de ekstra læsestof om kombinationsmuligheder. God arbejdslyst.

  Stor hilsen Anette

  09/12/2016
 • Eva B

  Anette; vores beautymama.
  Jeg klikker omgående den c vitamin hjem, er yderst tilpas med the ordinarys produkter der næsten kan blandes med alt andet. Eller. Jeg afprøver niacinamid sammen med a-vitamin; er det smart? & er også supertændt på at få at vide, hvor c vita passer ind. Et stort spørgsmålsmåltegn passer ind her…?

  09/12/2016
 • @ Miss.T – vi har lige taget den på mail og som nævnt har du desværre fået en forkert kuvert med beautyprocenterne. En ny er på vej til dig med hurtigpost. Godt du skrev.

  Stor hilsen Anette

  09/12/2016
 • Pernille Sparsø

  Du forstår da sandelig at friste!!
  Tak igen igen for tippet om Matas tørshampoo 🙂

  08/12/2016
 • Miss.T

  Bare et lille pip ang. den seneste beautyboks. Modtog den idag, men synes det er lidt synd at de tre “rabatkort” i kuverten gælder til og med henholdsvis okt 16 (to af dem) og den sidste til d. 1. dec. Så de er jo egentligt udløbet…inden jeg overhovedet havde modtaget boksen. Ellers rigtig fin boks, Anette, som altid! 🙂 Er blevet helt afhængig.

  08/12/2016
 • Anja Jensen

  Lækre lækre ting … hvoraf flere også kommer på min ønskeseddel.

  Et spørgsmål vedr. de der vitamin cremer. Lige nu kører jeg Ole H. frugtsyre + A-vitamin creme om natten.

  Men hvornår skal jeg bruge f.eks. en B-vitamin creme (overvejer PhFormula) eller den C-vitamin creme, du viser ovenfor.

  Altså hvor passer de ind i “den stenhårde rutine” 🙂

  KH Anja

  08/12/2016
 • Anette, du ryger skisme på min ønskeseddel også!!!
  – Sammen med betonfarvet neglelak og de ualmindeligt lækre skygger fra YSL!
  Det blev da lige til en lækker opgradering af MIN ønskeseddel 🙂
  TAK

  08/12/2016
 • Tina Sandager

  Altså Anette – nu har jeg købt den C-vitamin creme som du ønsker dig….men hvor er det egentlig liiige jeg skal komme den ind i rutinen på den bedste måde? Kan den bruges under Beauty Pacifiques Super3 booster om aftenen? Eller bedre efter Rønsbøl skin tonic mist om morgenen med lidt olie over?? Jeg er vildt i tvivl??

  08/12/2016
 • HeLene

  Og så er de smukke og matchende produkter. Så fine!!
  Betonfarvet neglelak synes jeg var sjovt.

  Har klikket hjem den c-vitamin fra Ordinary og venter på leverance. Hvordan tænker du at bruge den?

  Startede på Paulas Niacinamide igår =) men næste gang bliver det nok fra ordinary for 1/4 del af prisen, hvis det virker for mig. Tror det i stort er samme produkt og det er virkelig praktisk at blande op i sin alm serum!

  Jeg vil også have Armanis mist og nok egentlig alt andet fra mærket (røgelseduften er F A N T A S T I S K jeg går trance over den), men tror min familie foretrækker mere praktiske og overskuelige ting som nattøj, håndklæder og sengetøj på min ønskeseddel så jeg må nok stille mig lidt. Men man kan jo altid teste, LOL

  08/12/2016
 • Karina von d' Ahé

  Uhmm skønne sager Anette, de er nu også på min ønskeseddel 🙂

  08/12/2016
 • Anette, du ryger skisme på min ønskeseddel også!!!
  – Sammen med betonfarvet neglelak og de ualmindeligt lækre skygger fra YSL!
  Det blev da lige til en lækker opgradering af MIN ønskeseddel 🙂
  TAK

  08/12/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.