Se mere vågen ud med concealer

’Hvilken concealer er den bedste? ’ er nok det spørgsmål, en skønhedsredaktør får oftest, og svaret afhænger af, om man går efter fuld dækning, noget cremet eller ikke for cremet. Som et slags foundation-koncentrat er concealer i øvrigt oplagt om sommeren, hvor den duppet strategisk på huden kan fungere som erstatning for foundation. The Ordinary er sluppet virkelig godt afsted med at lave en, der er dækkende uden at ligne en maske (god under øjnene og i den inderste øjenkrog for at se vågen ud) og medium cremet – dvs. ikke egnet til dig med tør hud. Ofte findes det bedste match ved at blande to forskellige farver, og det orker man muligvis til prisen, som er 55 kr.

MIN FAVORIT-CONCEALER: Til Go’ Morgen Danmark bruger makeupartist Johanne Danshøj altid Mádaras concealer på mig. Den er cremet, føles nærmest fugtmættende og er lige tilpas dækkende – så det er også den, jeg har i min egen makeuppung.

PS: Det er ferietid for mig, så der er lang svartid.

@beautyspace på INSTAGRAM

Børst tænder, vask hænder & husk din A-vitamin

12/08/2021
Synlige porer og regel nummer 1
I følge makeup-eksperterne
20/08/2021
Ekstra smart med kollagen-tilskud om sommeren
Plus den lovende forskning på aminosyren glycin

Kommentarer

 • Christina kragh

  Ja concealeren var fin I farven og virkelig lækker min nye favorite

  24/08/2021
 • Pernille S

  Tak for tip! Synes let concealer kan lægge sig i kager i de små øjenrynker. På din anbefaling skriver jeg mig bag øret at Máderas concealer skal testes!

  18/08/2021
 • Working9to5inStilettos

  Så hvor ligger Tarte & meybeline som du tidl. har anbefalet ?
  For mig har Maybeline været flittigt brugt men har nu i en længere periode brugt Charlotte Tilburys Holywood Flawless Filter (no 2 passer til min lyse hud).

  17/08/2021
 • Sophia

  Kære Anette (eller andre)
  Lidt et sidespring.. Kan du anbefale en eller nogle gode hudlæger i København?
  Det er så svært at gennemskue på anmeldelser, hvor man skal gå hen. Håber du kan hjælpe.
  Bedste hilsner

  17/08/2021
 • Christina kragh

  Jeg har fluks bestilt madara concealer!
  Spørgsmål? Er det okay at jeg som aftenrutine pt køre 1. Rens 2. age bright fra dermalogica 3. Smart respons serum fra dermalogica 4. Ren golw night ( lader hvert produkt få 1-2 min inden næste kommer på ) OG lige inden jeg går i seng min absolutte favorit A vitamin cremen Ansigtscremen !
  Info: Age bright og smart respons er helt nye Normalt har jeg bare kørt Aha så A vitamin og lidt olie on top
  Min tanke går på om jeg evt skal gemme smart respons til om dagen så min dagsrutine hedder 1. Pro heal is clical 2. Smart respons 3. Makeup/ farvet daghjem m spf

  16/08/2021
 • Y.G.

  Hvilken concealer er egnet til os med tør hud? Ærgerligt at den fra The ordinary ikke duer til min hudtype

  16/08/2021
 • Rebekka

  Må prøve madara tror jeg. Synes altid concealer ligger sig i de små folder/rynker under øjet…og det er virkelig irriterende!

  16/08/2021
  • Marianne

   Hej Rebekka – Jeg havde samme problem, indtil jeg fik det gode råd at bruge en løs “setting powder” oven på concealer. IT Cosmetics har en fantastisk én: “Bye Bye Pores”. Havde altid troet at pudder på concealer var en dårlig idé, men den her holder hele dagen – og det er slut med concealer i rynkerne 🙂

   17/08/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.