Bedste syreløsning for sarthudede

C3004_Xmas_28Days_CMYK_01_FLAT

Det blev en længere syresnak i går – 1000 tak for alle indspark.

Hvad med frugtsyrer og sart hud?, spørger flere. Her kan det være en god idé at lægge ud med BHA, som er en kusine til den lidt skrappere AHA. Og det kan føles trygt at tage nogen i hånden, eksempelvis Jurlique som lige nu er ude med et pædagogisk (og biodynamisk) kurforløb: De to første uger går på at rive ned, dvs. forfine og farveudjævne hudoverfladen med peelende salicylsyre-lotion og derefter lade genopbygningen ske med barriereforstærkende fedtsyrer og lysnende C-vitamin i en behandlingscreme. Fint tænkt, hvis du spørger mig.

DA EKSPERT OVER-SYREDE: Jeg har lige talt med kosmetiker Daniela Fraser, som har prøvet behandlingen, og fordi de to tuber indeholder til noget mere end de 2 x 14 dage, så kom hun til at peele tre uger i træk. Det skal man ikke (lige med dette produkt). ”Jeg blev irriteret og følte mig utilpas tyndhudet. Alt blev dog godt i det sekund, jeg smurte behandlingscremen på”, siger hun om huden, som hun oplever er blevet blødere, mere ensartet og med en friskere glans.

Så. Lige så afgørende det er med de rette ingredienser, lige så meget rettesnor og kyndighed kan kokken til et produkt give (igen kommer det med hjælp, tillid og din erfaring ind). Daniela er i øvrigt et eksempel på en, der altid siger tingene, som de er – uanset om hun har en økonomisk aktie i produktet (som her) eller ej. Så igen: Hav altid et zoomspejl ved hånden sammen med din egen dømmekraft. Det er trods alt dit betræk.

LA MER-ANMELDERNE er blevet udtrukket. Denne gang med præcist klokkeslæt, så der ikke kan opstå tvivl om, hvem der er tale om. Send gerne din adresse til mig på mail open-mind@mail.dk, så videresender jeg til La Mer:

Anne 13.25: Matte Lotion & Regenerating Serum

Pia Gundel 13.54: Regenerating Serum & Creme de La Mer

Annette Murel 16.30: Creme de La Mer & Lifting Eye Serum

Helena Fuglsbjerg 00.15: Revitalizing ydrating Serum & Soft Creme

Gitte Zakariasen 1.49: Eye Lifting Serum & Firming Lifting Mask

Karen Starndbygaard 13.19: Creme de La Mer & Renewal Oil

Karina Schjorterich 14.02: Matte Lotion & The Concentrate

Sara 17.13: Crème de La Mer & The Eye Concentrate

16/11/2017
De syrer, der er svære at overdrive
Kan du få for meget? Ja. Men ikke af dagens tre verdensklassesyrer, der gør...
20/11/2017
Løsning på sur-munden og de nedadhængende forældre-linjer
Der ER faktisk noget at gøre. Måske endda på flere plan

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Pia – præcis

  Stor hilsen Anette

  28/11/2017
 • Pia

  Mia L:

  Hvilken frugtsyremaske fra Eccoking mener du? Peel maske?

  21/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  IGEN 1000 tak alle ord:

  Mia L – åh det glæder mig.

  Eva – Jeg ved ikke, hvor La Mer evt. deler dem. Det vil jeg spørge om. Jeg får en kopi af dem, og vil derfra tage stilling til om det er noget, jeg vil gøre mere ved.

  @ Charlotte Riis – o)

  @ Anne – Det bliver spændende.

  @ Amaja – Og heldet kommer igen er jeg sikker på.

  @ Sidsel – Ja, jeg vil også gerne se resultaterne. Jeg grubler lige over, hvordan de skal videreformidlet på Beautyspace, for på den ene side er det interessant. På den anden side bliver det hurtigt reklameagtigt.

  @ Pernille S – ;o)

  @ Pia og Annette – jeg har modtaget jeres mails. Tak.

  @ Anna – Hvis du vil have det udførligt, så gå på biblioteket og lån ‘Superhud’ – kan også gøres online. Der vil du få svar på det, du efterlyser. Jeg tror du vil have glæde af A-vit til om natten og en toner i dagtimerne med lidt BHA (salicylsyre).

  @ Tanya – Jeg kigger på svarene/oplevelserne, når de tikker ind.

  @ Christina – Der kommer nye muligheder.

  Stor hilsen Anette

  21/11/2017
 • Christina ulrikka jensen

  Tillykke til de heldige, øv for mig må drømme videremen glæder mig til at høre om resultaterne

  20/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for gode ord. Jeg vender tilbage mandag eftermiddag. KH Anette

  20/11/2017
 • Tanya

  Kæmpe tillykke til de udtrukne – for også her ligger La Mer helt uden for det opnåelige. Er spændt på at høre hvad I synes (især om øjenprodukterne – jeg har endnu til gode at finde noget der tilnærmelsesvis holder hvad der loves på pakken…)
  God fornøjelse!

  18/11/2017
 • Anna

  Hej Anette,
  Jeg har simpelthen behov for at få hjælp til min hudplejerutine. Før i tiden tænkte jeg bare: ‘vask, skintonic, creme’, men nu (efter at have læst din blog) kan jeg fornemme at det slet ikke er nok.

  Min hudtype er ‘normal’, synes ikke jeg har tendens til at fedte eller at blive tør. Jeg får af og til enkelte bumser, men ikke noget jeg som sådan er plaget af. Dog synes jeg ikke at min hud er særlig pæn ensfarvet og jeg døjer MEGET med talgknopper.

  Så jeg har faktisk ‘bare’ brug for at vide – hvordan skal min hudplejerutine se ud?
  Har selv tænkt på, at jeg skal have fat i noget a-vitamin. Men ellers er jeg helt på bar bund. Kan ikke rigtigt finde hoved og hale i det. Gerne lidt udførligt, så jeg ved i hvilken rækkefølge det skal bruges i 🙂

  18/11/2017
 • Pernille S

  Tillykke til de heldige anmeldere. Også jeg venter spændt på testresultatet 🙂
  God weekend!

  17/11/2017
 • Annette Murel

  Uh hvor jeg glæder mig til at teste La Mer

  17/11/2017
 • Pia Gundel

  Hvor er det vildt, at jeg er blandt de udvalgte til at teste La Mer! Jeg kan næsten ikke vente. Go’ weekend alle sammen 🙂

  17/11/2017
 • Irene

  Tillykke til de heldig vindere Rigtig god fornøjelse med produkterne✌

  17/11/2017
 • amaja

  øv det blev ikke mig ,men jeg har jo også været heldig
  og har prøvekørt en anden ,

  17/11/2017
 • Sidsel

  Åh, tillykke til de heldige! Jeg glæder mig på jeres vegne, og glæder mig også til at læse kloge og ærlige ord om La Mer 🙂
  God weekend!

  17/11/2017
 • Eva

  Tillykke til de meeeeget heldige kvinder ‼️
  Vi kommer ikke udenom at det selvfølgelig er en brat parkering af drømmen for mange af os andre, særligt fordi produkterne i denne konkurrence er relativt uopnåelige (manden ville blive lret muggen over et større trøste-indkøb….) men jeg glæder mig til grundige og ærlige anmeldelser. Især fordi La Mer er det her myteomspundne brand…
  ER det pengene værd, vil vi jo gerne have et meget kontant svar på! Man starter et lidt andet sted mht en anmeldelse, når man overvældes af taknemmelighed modsat et selvindkøbt produkt; det giver ihvertfald anledning til overvejelse hos mig selv, men folk plejer at være gode til det. Jeg håber altså ikke det bliver opfattet som en slags forhåndskritik
  Det kan ski være lidt svært at navigere i. Og jeg er iøvrigt svært glad for de få La Mer produkter på hylden herhjemme.
  Hvor kommer anmeldelserne på henne, Anette – kan det ikke blive samlet her i samme post – ej ok, den bliver lang. Måske over flere poster, eller ihvertfald med et stort og tydeligt link? Man glemmer det, hvis man skal ind og hitte dem på La Mers hjemmeside, tror jeg.

  17/11/2017
 • Anne

  1.000 TAK ..jeg er så glad at jeg danser i sofaen. Glæder mig til at prøve La Mer for pokker da

  17/11/2017
 • Charlotte Riis

  Stort tillykke til de heldige vindere 🙂

  17/11/2017
 • Mia L.

  Jeg har meget sart hud og bruger den frygtsyre maske fra Ecooking du engang anbefalede til sart hud. Og den er FANTASTISK :o) Så tak for det.

  17/11/2017

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.