fbpx

9 ud af 10 brands begår den her brøler

HR og Elizabeth Taylor

I går tikkede der et suk ind i kommentarfeltet fra Pernille. Hun var i tvivl om noget med frugtsyrer, men ville ikke stille spørgsmålet til firmaet/butikken/spaen, hvor hun normalt køber produkter. ”For så anbefaler de udelukkende løsninger, de selv sælger,” som hun skrev.

Uha.

Det er præcis derfor, det er så hamrende farligt at sælge-sælge. Frem for at hjælpe.

For hvad er tabt på gulvet her? I hvert fald er Pernilles tillid mistet og dermed også hendes penge.

Måske var det dét, Estée Lauder-teamet sidste år havde fanget, da alt personale blev trænet i at anerkende (måske ligefrem rose) det, kunderne allerede var glade for at bruge. Fra andre mærker.

Jeg ved det ikke. Jeg ved bare, at rummeligt overskud smitter, luner og betaler sig. Fordi alle husker at have fået hjælp.

Desuden kommer de færreste (som brand/virksomhed) vel hele vejen rundt af at isolere sig i egen andedam. Det bekræftede kosmetikgiganten Ellinor Sæther under et interview i mandags, hvor hun fortalte om den Helena Rubinstein-bog, der til stor inspiration ligger på hendes natbord (Rubinstein er ikke i stald hos Sæther). Eller tag et kig på Instagram. Hurra for de mærker og for de salgs- og pr-ansvarlige der vover at like konkurrenters billeder eller opslag, hvor konkurrenter optræder.

PS: Uden sammenligning i øvrigt, så ved jeg, at mit skønhedsunivers ville blive så meget fattigere, hvis ikke der var mulighed for at kigge heppende med hos gode mennesker som eksempelvis Anne P, Sara, Silke, Johanne, Katja, Liv, Lise, Heidi, Emily og …alle dem, andre måske ville kalde for mine konkurrenter.

FOTO: Helena Rubinstein sammen med Elizabeth Taylor.

14/11/2017
Sandheden om is-rullen fra Go’ Morgen Danmark
Koldt og godt om is-rullen og om de to lyseslukkere, der spænder ben for...
16/11/2017
De syrer, der er svære at overdrive
Kan du få for meget? Ja. Men ikke af dagens tre verdensklassesyrer, der gør...

Kommentarer

 • Inge

  Nu bliver jeg nødt til at spørge… Hvorfor er A-vitamin og EFG svært at bruge sammen?

  20/11/2017
 • Magdalena

  Så godt et indlæg! Lad os støtte – og hjælpe hinanden!

  20/11/2017
 • Magdalena

  Så godt et indlæg! Lad os støtte og hylde hinanden! Og ikke modarbejde hinanden 🙂

  20/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Irene – Hurra for fokus på ingredienser. Selvom det selvfølgelig kræver sin kok at kunne sammensætte dem.

  @ Christina K – Åh det glæder mig at du også har fornøjelse af den.

  @ Tina KH – Åhh, tak.

  @ Jette B – Så blev kaffe lige ekstra varm og god. Tak.

  @ Pernille S – Tør ikke andet. I er nogle skramme damer jo.

  @ Lise – Vi må fra forhaven ud på marken.

  @ Sidsel – Ja, oftest går hjælp jo over i tillid.

  @ Lise Walkinrunout – Haha, jeg kan ikke diagnostisere…så det vil du slet ikke blive glad for.

  @ Nina GG – Åhhhh jeg bliver så træt. At de ikke fatter, at de jo indirekte kritiserer dig og din evne til at vælge. SÅ irriterende. Og dumt.

  @ Pernille S – Og lige igen: Jeg har læst dine ord flere gange. Og kommer helt sikkert til at gøre det igen på en rainy dag. TAK. Det med penslerne får jeg en klog makeupartist til at sige noget om. Snart.

  @ Lene L – Det kan jeg godt forstå, at du spørger om. Af og til ville jeg ønske, at der var flere timer i døgnet til at få de bedste ting på huden. EGF og A-vit er svært at bruge sammen. Strengt taget kan du sagtens bruge BP-booseren om dagen, hvis du har en creme med SPF ovenpå, og så holde dig til EGF om natten. Spørgsmålet er om konsistensen virker for dig i dagtimerne. Hvis den gør, ville jeg spare EGF-serum i dagtimerne. Ellers kører jeg forløb á 2-3 måneder.

  Stor hilsen Anette

  17/11/2017
 • Lene Løkkegaard

  Hej Anette
  Jeg følger også med i din blog og gode råd om hudpleje, selvom jeg normalt ikke spørger eller skriver i et kommentarfelt.
  Men alting skal have en første gang; jeg har igennem en del år brugt bl.a. A-creme (BF Super 3 booster) som natcreme. Men afledt af bl.a. din begejstring for Bio Effect EGF serum og en sød ekspedient, som også talte varmt for brandet, har jeg nu købt EGF serum (nat) og dagserummet også. Jeg er indtil videre rigtig godt tilfreds.
  Men jeg har et spørgsmål ift., at jeg fortsat gerne vil bruge A-creme engang imellem om natten.
  Jeg har set flere steder, at du bl.a. skifter imellem Bio Effect EGF og A-creme. Men hvordan gør du det.
  Er det i løbet af ugen, eller bruger du produkter på skift – altså nogle mdr. med det ene og så det andet i nogle mdr.?
  Tusind tak for en god hjemmeside.
  Bedste hilsner
  Lene

  16/11/2017
 • @ Trine Heide – Ring til Gitte her, så er jeg sikker på, at hun kan fikse til dig med posten:

  Det Skønne Hjørne | Havnegade 7 | 9550Mariager | Tlf. 26125720

  ……

  1000 tak for alle gode ord. Jeg vender stærkt tilbage. KH Anette

  16/11/2017
 • Pernille S

  HJÆLP!!!! Mega tastefejl: i mit indlæg skal der stå KOLINSKI, og ikke kolibakterier!!! Åh, disse stavekontrol programmer – argh 😉

  16/11/2017
 • Pernille S

  Kære Anette

  Tak for dit fine blogindlæg i går.

  Man kan hige og søge i gamle bøger, men man kan også bladre igennem dine blogs og finde lige det man/jeg søger!
  Således har jeg fundet et tidligere indlæg, hvor du kommer med opskriften på needling med Environs rulle; efterfulgt af anvendelse af frugtsyre. Så fin en vejledning, som lægger op til brug af diverse produkter, uden at det absolut SKAL være specifikke mærker som anvendes. Nu vil jeg egenhændigt booste min hud med Peeling Pads fra Comfort Zone (også håndryggen) efterfulgt af Environs AVST GEL og AVST2 creme, for jeg er stadig glad for dette mærke. Nu vil jeg ikke længere føle jeg er “utro”, når jeg indimellem supplerer med andre produkter som bl.a. Caudalie, Origins, Bioeffect eller hvad nu din Goodie Box indeholder af spændende produkter, som jeg er tryg ved, fordi du har testet dem!
  Anette du skal vide, at jeg føler stor taknemlighed over den fantastiske og dybt seriøse tilgang du har til pleje af hud, og formidling af samme. Hvis ikke jeg var begyndt at følge din blog, tror jeg aldrig jeg ville have fået så fin en hud. Jeg mener det seriøst. Nu oplever jeg kolleger kommer og spørger hvad jeg gør ved min hud, siden den stråler så fint. Det gør mig da pavestolt! Men jeg undlader absolut ikke at understrege vigtigheden af at underlaget skal være i orden. Ellers kan det være det samme! Mine søde kolleger har svært ved at forstå, at min hud kan fremstå så fin ved “bare” at give den en finish med foundationpudder og lidt rouge. Men du og jeg ved jo der ligger et seriøst arbejde bag! Jeg er blevet stor fan af Bare Minerals foundation pudder. Ser så naturligt ud, og giver fantastisk glød!
  Nå, nu jeg alligevel har taget meget af din tid med denne laaaange mail, så vil jeg komme med et pip hvad angår make-up pensler. Som min far altid sagde: værtøjet er det halve af et godt arbejde. Dette må jeg give ham ret i! Alle skriver/siger, at det er vigtigt med en god børstekvalitet. Heri er jeg meget enig. Der er dog den hage ved mange pensler at de taber hår – også helt nye og DYRE pensler. Jeg har primært børster fra MAC og Tromborg, og selv om disse mærker skulle ligge i den eksklusive liga hvad make-upbørste kvalitet angår, så skuffer de mig. Nu overvejer jeg at bruge akvarelpensler lavet af mårhår.
  Kolibakterier er ét ud af gode mærker jeg vil anbefale. De taber ingen hår når jeg maler. Derfor tænker jeg at de må kunne anvendes på huden?!
  Dette emne ligger måske uden for dit felt(?), men det kunne være interessant for os bloglæsere at få anbefalinger fra eksperterne.
  Et – synes jeg selv – brugbart tip til rensning af make-up børster, er at bruge fedtebevarende kernesæbe man bruger til akvarel pensler. Bedre og billigere end de rensemidler der anbefales i skønhedsindustrien. Altså efter min bedste overbevisning!

  Skøn dag til dig, og tak fordi du trods alt læste med 😉

  Kh Pernille S

  PS. Dejligt at læse din indstilling til andre skønhedsbloggere. Jeg følger selv nogle af dem du nævner, og føler mig dybt inspireret!

  16/11/2017
 • Nina GG

  Præcis. Både frisøren og kosmetologen spørger mig altid hvad jeg bruger, og uanset hvor anerkendte og dyre mærker jeg måtte bruge, får jeg altid at vide at jeg ikke kan tåle det/det ikke er godt og at jeg nok skal købe noget de har stående istedet. Det er derfor jeg er så glad for din blog, og min hud har aldrig været pænere 🙂

  16/11/2017
 • Utroligt skønheds-vidende og et dejligt menneske, er du… og altså hvor ville jeg ønske at man lige kunne booke tider hos dig til et gennemsyn 😉
  – tak for din blog..

  16/11/2017
 • Lise

  Tak kære Anette. Intet skal komme imellem os i en medieverden, der heller ikke altid er så flink til at flytte fokus fra egen forhave.

  16/11/2017
 • Sidsel

  Så sandt! Hjælp frem for salg – det husker man altså, som professionelt, som den der lidt ekstra gode service, og så er tilliden der og man kommer tilbage og/eller anbefaler!

  15/11/2017
 • Pernille S

  Tak for at tage dine læsere alvorligt 🙂

  15/11/2017
 • Trine Heide

  Hej Anette
  Jeg kunne se at exfo cleanser var med i Beauty boksen forleden, men den kan ikke købes på nettet uden forudgående vejledning?
  Kender du til en hjemmeside hvor den kan købes…
  Vh Trine

  15/11/2017
 • Kiss Jacob

  Spot on Anette

  15/11/2017
 • Jette B

  Er stor fan af din blog, det sted jeg slår op, når jeg er på jagt efter information. Læser jeg om et produkt et eller andet sted, tænker jeg, ‘Hvad mon Anette mener’?

  15/11/2017
 • Tina KH

  Du er så reel og med så stor erfaring:-)
  Derfor jeg elsker din blog.
  Tak:-)

  15/11/2017
 • Christina kragh

  Jeg har lige købt den der fra mabyline til at dække mørke rander……den er god og skide smart og så fedt den er billig….Tak for tippet møz møz

  15/11/2017
 • Leafysmoothie

  Word!

  15/11/2017
 • Irene Slangerup Ludvigsen

  Så sandt som det er skrevet
  Jeg arbejder med hud og jeg anbefaler ingredienser, og ikke nødvendigvis bestemte mærker…her er jeg inspireret af bla. Ole Henriksens bøger, diverse hjemmesider og blogs, og sidst men ikke mindst selvfølgelig af dig, dine bøger, og din side her…så tak✌

  15/11/2017