fbpx

Pernille Aalund om at fravælge Botox

_K8A7015-1

Jeg kan ikke forhindre, at nogen vil mig det skidt“, sagde Pernille Aalund engang til mig. En sætning, jeg har lænet mig op af det sidste år. Ikke at jeg i den sammenhæng er speciel jo. For mon ikke vi alle bliver ramt af uretfærdighed og smerte. Måske er det endda et livsvilkår. Men dér, hvor det kan gøre så hjerteskærende ondt, er, når fjendtlig uretfærdighed rammer fra én, man holder af.

Her er det (råber de kloge hjerneceller) vigtigt at holde fokus på alt det, der står til at ændre. Alt det, man har indflydelse på. Og så ellers (i mit tilfælde) havet fast fokus på alle de uendelig gode mennesker, jeg er heldig at have i mit liv.

Aalunds ord minder om (hvis nogen skulle glemme det), hvordan det altid virker opløftende det med at øve sig på at blive et større menneske: When they go lowwe go om ikke helt high, så i hvert fald knapt så low.

Så. I den lidt lettere afdeling skal det handle om en af de mange ting, der står til at ændre. Skønhedsmæssigt. For der er sket noget med hendes ståsted i den afdeling, jeg kalder for skudt i hovedet. Det skal læses med et glimt i øjet, selvom jeg har Botox og fillers mistænkt for at svække selvtilliden hos nogle. I hvert fald er de to behandlinger med til at få os til at fokusere på enkeltheder frem for den helhed, vi ser, når vi møder hinandens ansigter.

Pernille har prøvet det meste. Også de pågældende skud. Se hvad der skete, da hun gik en anden vej.

NB: Intet er selvfølgelig sort-hvidt. Så i morgen kommer historien om en, der faktisk blev en smule lykkeligere af et skud filler et ganske bestemt sted.

05/01/2018
Læg elektrisk hår ned
I en grad, så det kaster komplimenter af sig
09/01/2018
Hvad der blev kamp om på Go’ Morgen
Af 3 gode grunde

Kommentarer

 • @ AP – HOLD NU OP, det er interessant. 1000 tak.

  @ Vibeke – Åhhhh, jeg labber dine ord i mig. Du har jo ret (altså ikke i det med det lækre, selvom jeg takker). Men i at det bedste-bedste-bedste man kan gøre er at praktisere ‘Living Well’ og så altid se det guld, der ligger lige foran en. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

  @ Leafysmothie – TAK.

  KH Anette

  11/01/2018
 • Leafysmoothie

  Det Vibeke sagde!

  10/01/2018
 • Vibeke

  En kommentar til din udmelding om at du er blevet ramt af uretfærdighed og smerte, Anette: Respekt for at du deler det med os på bloggen. Jeg synes, du er en super skøn og varm person, der udstråler overskud ,charme, selvironi.
  Du taler ikke ned til os, men er en meget dygtig formidler af dit budskab om at vi kan alle blive pænere , hvis vi gør os den ulejlighed at læse dine budskaber . De virker.

  Så ser du ovenikøbet godt ud. Du er lækker!

  Uha uha. Det er, hos nogle, en farlig cocktail. Husk Janteloven….

  Men,men,men. Du har fat i den lange ende, fordi du kender recepten:Fokuser på de gode mennesker, du har i dit liv!!
  Tænk hvor mange
  læsere du har glædet i tidens løb. Vi kan læse det hver dag på bloggen.

  Mindes en klog mands ord: (Georg Herbert): Living Well is “The Best revenge”!!

  Jeg ønsker dig kun det bedste.

  Hilsen fra en stor fan

  09/01/2018
 • Der findes ikke en botox sprøjte der kan overtrumfe en stor personlighed og karisma. Den kan man ikke købe. Uanset om man er ung eller gammel.

  09/01/2018
 • AP

  Jeg er hverken for eller imod kosmetisk brug af botox, men tænker at man måske skal være varsom. Der er netop lavet et studie af botox i forbindelse med medicinsk brug på Elsass Centeret i Danmark, der viser permanent skade på de påvirkede muskler. Så kan man selvfølgelig snakke mængder og alt muligt, men alligevel…. https://elsassfonden.dk/instituttet/blog/forskere-botox-aendrer-musklerne/

  09/01/2018
 • Tanya

  Kære Anette
  Det er ikke rart at høre at der er nogen der ikke har behandlet dig godt. Du fortjener kun det bedste!

  Nogle gange kan det hjælpe at overveje om den anden person er et sted i sit liv der gør ham/hende særligt sårbar, og om det kan forklare at de reagerer udad. Det kan sjovt nok hjælpe på ens eget humør hvis man kan have lidt ondt af den anden.

  Andre gange – hvis der virkelig ikke er noget der kan undskylde deres adfærd – kan man vælge at se det som en prøve på ens integritet, udholdenhed, værdighed. Netop som du siger: go higher!

  Store kram herfra!

  08/01/2018
 • Janne

  Jeg er enig med Amaja….føler alt begynder at “hæng# efter +50 og det er absolut ikke spor fedt. Mine knæ er begyndt at rynke….og arme. Men så tænker jeg at det er meget bedre end alternativet, og drømmer om dengang jeg var 30 og utrilfreds. Så nu vil jeg øve mig i at være +50 og glad for den jeg er…med lidt fugthjælp.
  Kan du Anette anbefale noget godt fugt til kroppen….den trænger altså også 🙂
  Ellers tak for en dejlig blog, som jeg ELSKER!

  08/01/2018
 • amaja

  enhver må jo gøre hvad de vil ,jeg kan ikke se noget som helst posetiv ved at blive ældre
  jeg syntes at unge pigekroppe er og bliver smukkest

  08/01/2018
 • Pernille S

  En god pointe ved at blive ældre er, at det er lettere at lære at sige ‘pyt’! Omvendt, er det da dejligt at få komplimenter for ens udseende. Idag kom to uafhængigt af hinanden og roste min ansigtshud, og ville vide hvad jeg “gør”’. Jeg gør som Anette siger! A-vitamin; og for mig er det Environs AVST system. Ikke fordi jeg har fået færre rynker, men huden er mere fugtmættet og plump. Og det er jeg ret så tilfreds med
  😉

  08/01/2018
 • Godt vi alle kan blive klogere med årene, jeg skriver IKKE alderen
  😉
  Dejligt at ovenstående Pernille også kan ændre kropsopfattelse, for jeg mener da også at kunne huske at hun har frekventeret en plast-kirurg et par gange.
  Jeg har selv fået et skud her og der, og er gaske godt tilfreds.
  Det vigtigste er at “man” selv er tilfreds og glad og ikke sætter sig til dommer over andres valg.

  08/01/2018
 • Åhh, Pernille. Elsker hende, og hendes vidunderligt kloge ord. Det ville da også være forfærdeligt hvis sådan en smuk kvinde begyndte at ødelægge sig selv. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  08/01/2018

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!